- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Közleyip soyuyorum sonra hafif zeytinyağı ile tavada çeviriyorum sonra kavanoza koyup ağzını kapatıyorum ters çeviriyorum öyle yani:)Aaaaa o masil oliyor ? Soyqrken iliyo ama kavanoz kapagi nasil tutuyor???
Maşallah yaa ne acelesi varmış da hemen düşürmüş. Canım madem bebek in ilaç kullanıyorsun sağlıklı beslen. Tavuk falan iyi bişey değil ki. Sen sağlıklı beslen alırsan da yapacak bişey yok. İstersen bu donemde diyetisyenden destek al. Yediklerimiz çok önemli canım. Bebeğin yapım aşamasında babanın yedikleri bile önemli der KaratayBebek iyi dün göbeği düştü biz bırakıp gelmiştik baska sehırde onlar video ile göbeğini nasıl saracak onu anlattım :) :)
Doktora da ikıncı bebek için ilaç kullanıyorum degerlerıme bakılacak ona göre ilaç dozu falan ayarlanacak bide kilo alma sebebi bununla ilgili mı ona bakıcak çünkü bıraz yesem anında 70 oldu bıraz dediğim de ıkı parca ızgara tavuk kaç gündür mideme doğru düzgün bısey girmedi cumaya eksi çıkayım dıye oruç gibi gezdim
evett ve bu beni çıldırtıyorr artık.haklıyken haksız konuma düşürülmekasya_01 canım bencede sakin ol ii kötü maalesef eşinin ailesi we hep hayatında olucaklar sen öfkeyle yaklaşırsan onlar suçluyken bile haklı duruma çıkıcak...
Cnm sıkma canını artık.. biraz sakinleş.. sakın bdv ye konu açmaevett ve bu beni çıldırtıyorr artık.haklıyken haksız konuma düşürülmek
bdv ne gülümCnm sıkma canını artık.. biraz sakinleş.. sakın bdv ye konu açma
Bu hafta -800 ama dimi inci. Dün kilomu 67.8 olarak alın demiştin. Yanlış yazmış olmayalım bildirime..Selam kizlar gunaydin benim bildirimimi yazmissiniz teşekkürlerpazar donuyorum haftaya cok daha iyi olucak iki haftada _400 oldu tatil ve regli siskinliginden duzenim bozuldu haftaya telafi edicem inşallah
Tabii listeyi paylaşana kadar değişitirebiliriz. Ama liste için aç kalma bence.Anka ben eksiyi gördüm ama 12 ye kdr bekliyim diyorum. .. yazsam daha eksi görünce değişebilir miyim? ?
Evet canim _800 ama gecen hafta artidaydim ya 2 haftada toplam _400oldu tekrar eline saglik kocaman öpüldünBu hafta -800 ama dimi inci. Dün kilomu 67.8 olarak alın demiştin. Yanlış yazmış olmayalım bildirime..
Ve tatilin bitince bomba gibi geri dönersin sen incisin yaparsın
Ne demek canım benimEvet canim _800 ama gecen hafta artidaydim ya 2 haftada toplam _400oldu tekrar eline saglik kocaman öpüldün
Teşekkür ederim canim@eylul7158eylulSily @5816bursa inciakis Anka
Kızlar hepinizi tebrik ederim eksidesiniz
Harikasınız bayram dönüşünü çook güzel toparladınız
Darısı diğer arkadaşların başına bakalım onlardan nasıl bildirimler gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?