Benimki anka kadar değildi ama yabu nedir yaa adim cikmis dokuza inmez sekize. Samaroglanina donduk ne yanlis yapsalar benden biliyolargecen de miucum bole bi yanlos yapti
Nasill oluyomuss hanimlarr
Sen buraya daha çok gir edersin canım :)bendeee bendeee weda edebilseem keşkkeee
Bugün tartı kontrol var. Kaç kilo çıktın bugün canım listeye girmemiz gerekiyorbendeee bendeee weda edebilseem keşkkeee
kuzzuuuccuumm ne yapsın 4 diş birden@MiuLego
Kız bebek uyumuyor ki. Damağında baktım 4 diş yeri birden şişmiş mahvoldu yavrum yaa bi çıksa rahatlayacak da çıkmadılar bir turlu sürekli mızlıyor. Ev zaten bir birine girdi eşyaların uErinden zıplaya zıplaya gidiyoruz spor oluyor
bende sonuç pek iç açıcı deil amaBugün tartı kontrol var. Kaç kilo çıktın bugün canım listeye girmemiz gerekiyor
Dur paylaşayım arka sayfalarda kaldı canım. Sen oradan ekleme yapbende sonuç
bende sonuç pek iç açıcı deil amailk sayfadan mı listeye girioruz
pazar ii di ama cuma cumartesi çokm ii bi başlangıç yapamadım rejimemarselinda çok mu yedin artının nedeni belli mi? mesela ben yedim biliyorum o yüzden +500 çıktım.
Tamamm cumaya eksi çıkacağız kesin ona göre. Spor yap hatta ekstra spor yap çünkü artıdasın. Ben de aynı şekildepazar ii di ama cuma cumartesi çokm ii bi başlangıç yapamadım rejimebu hafta ama ciddiyetle başladım bakalım
Hangi detoksu yapıyosunGeldim kızlar geldim..din geceden beri oğlumla uğraşıyorum hiç uyumadı desem yeridir.. sabah uyandım elim ayağım şişmiş.. o da tartıya artı olarak yansıdı.. inş bugün detoks yapıyorum :))
Miu cum inan öle bi kaçamağım yok. Sporu da arttırdım ama gece hiç uyıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?