Gizledim kendimi.Anka sen niye aşağıda görünmüyorsun
Ben de koyuyorum buzluğa her sene de bu sene reçel de yapasım var. Yiyen olur mu bilmiyorum.Ypk canım kisin vişne suyu niyetine
Bende yapayım bende bendeGizledim kendimi.
Sus bakayım sen
Hayırlı olsunnn canımmmm hiçte kıskanmadım hiiiiçAaaa ben pro olmuşum nasıl neden niçin aaaaaa ben sokkkkk niye kırmızı diyorum allaaaahhhhhhh
Belli belliHayırlı olsunnn canımmmm hiçte kıskanmadım hiiiiç
Gule güle kullan canım hayırlı olsun.Öyle olmuş canım herkese hediye diyorlardı bu olmuş demek ki çok teşekkür ederim
Mor çok severim aslında o miumunmus:) cam göbeği hippo lacivert anka bana yeşil kaldı birde mavi deneyecem:))Hemende yazı rengini değişmiş
Sagolasin canımGule güle kullan canım hayırlı olsun.
Olmaz gözüne gözüne olmalıBi de şu yazılarınızı kocaman yapmasanız. Anladık prosunuz da abartmaya gerek yok
Yap da sürgüne yollayayım sabah 4 te yağmurlarlaOlmaz gözüne gözüne olmalıen büyük vardı onu yapmadım
O ne demek kız ben yine anlamadımYap da sürgüne yollayayım sabah 4 te yağmurlarla
Neyi anlamadın. En büyük yaparsan surerim seni buralardan dedimO ne demek kız ben yine anlamadım
Niye ya neyi var
hahahahaha nasıl fark etmezsin anında yaAllahım krolar gibi visne ayikladim bileydim pro olmuşum yapmazdım
Nerden yapılıyor nasıl yapılıyor yazanları görüyorum yandınız artık aktif olmayanlar heppinizi ifşa edecem
Aynı zamanda ben de düşünüyordum bu tarz bir şey. Daha mantıklı bence de. Yakın takip. Ceza verebilir, öneriler verebilir destek olur belki aynı sporlar aynı detokslar vs yapılır. Diyet yoldaşlığı. Tamam bence çok mantıklı@MiuLego ben de şey düşünüyorum. Rakip değil de gözcü gibi. Herkesi 2 şerli gruplara ayıralım. O iki kişi birbirinin menulerini takip edip sporlarını kontrol edecek. Bir birine gaz verecek. Her hafta çiftin birbirinden memnun olup olmadığını da konuşuruz. Memnun olmayan kişinin gözcüsü de kendini toparlamazsa izinler açılana kadar free takılır. Sonra izne ayrılır listeden çıkarırız.
ABARTIRIZ DAHA DUR SENBi de şu yazılarınızı kocaman yapmasanız. Anladık prosunuz da abartmaya gerek yok
Yap yap hahaha anka yı çıldırtalımOlmaz gözüne gözüne olmalıen büyük vardı onu yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?