- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın ha pırt yapma!! Ben geçenlerde bir yediydim pırt sandım ama değilmiş. Rezil oldum çocuklara.
Neden bakim ben de bilmek istiyorum
Eşleşme için anka kura çekti. Ondan. Biz de birbimize çıktıkNeden bakim ben de bilmek istiyorum![]()
Bknz: sayfa 2597 flonun yorumuNeden bakim ben de bilmek istiyorum![]()
Ben de diyorum başka mevzu mu vardı. Sayfa numarasına baktım, bu sayfa, jeton sonradan düştü.Bknz: sayfa 2597 flonun yorumu![]()
Günaydın canım. Sen artık bol bol etiket yaparak eylulu buraya bağlamaya çalışacaksın. Eylul de son zamanlarda pek girmeyenlerdendi
Gireyim canım PC açınca.
Hahaha hahahaha sabah sabah da devamına güldüm ay çok sinir bozucu durum yaYa sorma. Ben de kahkaha atıyordum wcye giderken. Uzun zamandır elde çamaşır yıkamamistim. Çekyat örtüsü de dahil![]()
Burdayız rahat ooooollllll
Ben de ben deeeee eriyip gidelim hadi. Öğleden sonra planlarımı paylaşcam senle
Günaydın incimmmm
Günaydınlar sabah 6 dan beri ayakta olan tevafuktan![]()
Günaydıııınnnnnn
Herkes ortağıyla kaynaşsın oynaşsıntutsun saçından sürüklesin
Benim zortime ise kalpler@tevafuk55
Miu vetevafuk55 zortiliğine isim buldum
MİGOTEK
Migotek tüm ortakları gömeceeeek hepinizden çok oranda kilo verecek daha ilk raundda havlu attıracak
Akıllı olunsun migotek sahalarda yerini aldı![]()
Bak bende bunu dicektim.. cuma günleri böyle grup sıralaması olsun.. herkes ortiliğine bi isim bulsun. .Miu vetevafuk55 zortiliğine isim buldum
MİGOTEK
Migotek tüm ortakları gömeceeeek hepinizden çok oranda kilo verecek daha ilk raundda havlu attıracak
Akıllı olunsun migotek sahalarda yerini aldı![]()