Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu semizotunu fazla kaçırdım sanırım midem fena :işsiz:
Pırt yap bolca rahatla:eek:
Kızlar bursa bu hafta izin istedi. Icır zaten ortada yok. Bursayı katayım çekilişe onun eşini gelene kadar hep beraber idare edelim.

@marselinda @asya_01 kelekkarpuz kelekkarpuz sizler de fikrinizi belirtin arkadaşlar.
Tamammmm
Yapayım mı çekilişi acaba sabah gelip birisi ben istemiyorum derse diye korkuyorum.
Yap yap bence bekleme böylece az katılımı olanlar da aktifleşir inşallah

NewImage_1000_563_90(1).webp

Sabah herkesi etiketlerim. Şimdi merak edenler olursa diye attım. ;)

Ee köprüyü geçene kadar kankalik canım. Bye bye :KK11: Bugün de yoğundun sanırım. Burada evlere girilecek gibi değil. Klima çalışıyor geceleri. Buz gibi yatıyorsun orada. Çocuktan yatabiliyorsan tabi.
Öyle mi olduk şimdi flo.. :))

Evet bütün gün valiz hazırla, çamaşır yıka as.. ütü yap. . Hiç halim kalmadı daha da işim var mutfakta.. ama uykum var iki dk oturdum bakalım.. kalkıcam. .

Öyle mi olduk şimdi flo.. :))

Evet bütün gün valiz hazırla, çamaşır yıka as.. ütü yap. . Hiç halim kalmadı daha da işim var mutfakta.. ama uykum var iki dk oturdum bakalım.. kalkıcam. .
Bütün yikananlari utuluyor musun? Ben sadece gömlek ve kumaş pantolonları utuluyorum.

Bütün yikananlari utuluyor musun? Ben sadece gömlek ve kumaş pantolonları utuluyorum.
Yok kız.. hepsini ütülemedim tabi. . Ama eşimin Gömlekleri pantolonları.. onları ütüledim.. Çocukların kıyafetleri de vardı ütü isteyen.. katladım valize koydum.. bide ne koysam derdi.. neyse kalkim de bulaşık makinesi ni çalıştırim..

Back
X