Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka Anka

kaptancim benim bilgileriilk sayfaya eklyebilir misin?

boy: 1.60
baslangic kilo: 73

:KK15::KK15:
Gireyim canım PC açınca.
Senin de ortin var artık. Gördün mü. Daha fazla girip ortinle ilgilenmen lazım. Sen kendi halinde takılıyorsun gruba hiç fayfdan yok. 5 mesaj kuralını kaldıracağım. Paylaşım esastır bol paylaşım yapılması şarttır gibi bişey yazacağım.

Ya sorma. Ben de kahkaha atıyordum wcye giderken. Uzun zamandır elde çamaşır yıkamamistim. Çekyat örtüsü de dahil :KK70:
Hahaha hahahaha sabah sabah da devamına güldüm ay çok sinir bozucu durum ya :KK53:
Benimki 5816bursa 5816bursa olduğuna göre hepiniz benimle ilgileneceksiniz :rolleyes:
Burdayız rahat ooooollllll:rolleyes:
@MiuLego Ben çok sevindiiimmmmm:halay::rapci:
Ben de ben deeeee eriyip gidelim hadi. Öğleden sonra planlarımı paylaşcam senle:KK71:
Gunaydin kizlar yeni ortak eylul7158eylul eylul7158eylul sana ayrica gunaydin :KK36:
Günaydın incimmmm:KK200:
Günaydınlar sabah 6 dan beri ayakta olan tevafuktan :KK3:

Günaydın zortimmmmm:KK60:

Miu ve tevafuk55 tevafuk55 zortiliğine isim buldum:skandal:

:dondurma:MİGOTEK :KK54:

Migotek tüm ortakları gömeceeeek hepinizden çok oranda kilo verecek daha ilk raundda havlu attıracak :rapci::rapci::rapci:

Akıllı olunsun migotek sahalarda yerini aldı:oha:En Büyük KK
:rolleyes::rolleyes::rolleyes: migotek süper süper karşınızda :KK73:

Miu ve tevafuk55 tevafuk55 zortiliğine isim buldum:skandal:

:dondurma:MİGOTEK :KK54:

Migotek tüm ortakları gömeceeeek hepinizden çok oranda kilo verecek daha ilk raundda havlu attıracak :rapci::rapci::rapci:

Akıllı olunsun migotek sahalarda yerini aldı:oha:En Büyük KK
Bak bende bunu dicektim.. cuma günleri böyle grup sıralaması olsun.. herkes ortiliğine bi isim bulsun. .
Bizimki hippobursa olsun mu 5816bursa 5816bursa .. yüzdeleri toplar ikiye böleriz.. sonuncu olan gruba ceza olsun birinciye kaçamak hakkı :))

@MiuLego zorti ne kız allah seni netmesin:KK70:
Insan daha normal olur dakkada belli etmez rengimzii :deli: ne bilim ortak, kanka, pampa ,kanks , orti gibi gibi...
O yüzden bu şarkı benden sana :rapci:

Back
X