Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kimmiş kesintisiz uyuyan kız.. burda çoğumuz emziren anneyiz.. bize deliksiz uyku yok. .
ben ben çocuk olmayınca hepinizin yerine uyuyorum
Bende merak ediyorum ama istanbula geldim geleli elim ayağım şiş uyanıyorum sonra geçiyo. . 12ye kdr beklicem şişim insin yapabilirsem bi Leslie yapim ya..
hala var mı şişlik tüh.. Bekle tabi 12 ye kadar leslie de süper gider inşallah yapabilirsin
oy oy oy ilk yaş gününü mü kutlayacakmış.. İyi ki doğmuş bal kaymak

Kız her sabah uyanıyorum elim ayağım şiş.. yüzük daralıyo.. öğlene doğru tekrar bollaşıyo.. havası çarptı bana.. şimdi yapim biraz leslie.. ama çok çok açım. . Dün havuzdan gelince bişey yemedim annemler sofra kurdu yedi.. saat 10du.. artık şükür ısrar etmiyorlar.. onlara söz verdim beni şu iki gün ellemeyin cuma günü yicem söz diye.. hiç bişi yaptırmadım. Kız kardeşim söz verdin görürsün cuma günü dedi ama bakıcaz :))

***12. Takım 526. Etap***
anka_misali (65,5
eylul7158eylul (58.2/ sabit
tevafuk55 (62.5
Korhilalp (56.0/
hippotalamus (83.6/
5816bursa (68.4/67,9/0,5/%073
florence_N (77.8/
inciakis (67.6/67.4/0,2/0.295)
umut-16 (67,4
ICIR (82,2) bildirimde bulunmadı
Kelekkarpuz (71.8
Gulbe seker (85

12. takım Ortalaması:

Yeni uyeler ve liste dışı yarışanlar

Jalapeno (/61.2/
Asya_01 (pazartesi yapacak)
Marselinda (83.1) hedef kilo:70
Aaynaa (

Mezun olanlar
miulego (54.8/
Sily (59.5 /

Yeni gelen arkadaşlar takıma geldikleri kiloyu ve bu günkü kiloyu yazacaklar.

Yüzde nasıl hesaplanır
(geçen hafta - bu hafta kilosu) * 100 / geçen hafta kilosu[/QUOTE]

Harikasın hippo irade konusunda sen artık oldun gibi. Bugün de inşallah kararında fazla kaçırmadan halledersin sen. Çok açsan çok da geç saate kadar bekleme canım kendine işkence çektirme. Hatta hemen tartıl ve kahvaltını yap. Akşamdan beri açsan zaten çok fazla gitmez öğleye kadar. Zaten vücutta bir şey yok..
Bu arada teşekkür ederim miucan ♡♡♡

Şişim insin diye bekliyorum. . Yoksa evde olsam tartılırdım.. inş iyi bi eksi olur..

Kizlar bu yaptigimiz ayranli detoks vardi ya .. gercekten ise yarayan var mi.. hani giden o kilolar geri gelmedi diyen.. yoksa benim bünye mi ters tepki yapti
Ooooo yasiyon mu gız sen.. Millet patır patır vermiş de bana da yaramadı. Normalde o günkü den daha az kalori aliyordum zaten. Tartıda da 200 farketti, o da 2 günde zaten farkediyor.

Kizlar bu yaptigimiz ayranli detoks vardi ya .. gercekten ise yarayan var mi.. hani giden o kilolar geri gelmedi diyen.. yoksa benim bünye mi ters tepki yapti
ben detoksun etkisinin uzun süreli olacağına zaten inanmıyoru
Allah bağışlasın canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun

kilo bildirimim
geçen hafta 73,5
bugün 72
fark_1,5
yüzde 2,04 lü bişey çıktı

Süper Listeye de ekle canım kaynamasın arada.

Canım bileğin nasıl oldu. Zorlama istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…