ben benkimmiş kesintisiz uyuyan kız.. burda çoğumuz emziren anneyiz.. bize deliksiz uyku yok. .
hala var mı şişlik tüh.. Bekle tabi 12 ye kadar leslie de süper gider inşallah yapabilirsinBende merak ediyorum ama istanbula geldim geleli elim ayağım şiş uyanıyorum sonra geçiyo. . 12ye kdr beklicem şişim insin yapabilirsem bi Leslie yapim ya..
oy oy oy ilk yaş gününü mü kutlayacakmış.. İyi ki doğmuş bal kaymakGünaydın kızlarrrrr....
Bugün benim oğlumun doğumgünü.. 1 yaşına bastı.. geçen sene bu saatlerde 110 kiloydum sanırsam.. 24 kilo almıştım hamileyken. . Düşük tehlikesi vardı fazla hareket edemedim ondan.. şükür bugün şeker mi şeker bi yaşında oğlum var.. Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda. .
Kız her sabah uyanıyorum elim ayağım şiş.. yüzük daralıyo.. öğlene doğru tekrar bollaşıyo.. havası çarptı bana.. şimdi yapim biraz leslie.. ama çok çok açım. . Dün havuzdan gelince bişey yemedim annemler sofra kurdu yedi.. saat 10du.. artık şükür ısrar etmiyorlar.. onlara söz verdim beni şu iki gün ellemeyin cuma günü yicem söz diye.. hiç bişi yaptırmadım. Kız kardeşim söz verdin görürsün cuma günü dedi ama bakıcaz :))ben bençocuk olmayınca hepinizin yerine uyuyorum
hala var mı şişlik tüh.. Bekle tabi 12 ye kadar leslie de süper gider inşallah yapabilirsin
oy oy oy ilk yaş gününü mü kutlayacakmış.. İyi ki doğmuş bal kaymak
Harikasın hippo irade konusunda sen artık oldun gibi. Bugün de inşallah kararında fazla kaçırmadan halledersin sen. Çok açsan çok da geç saate kadar bekleme canım kendine işkence çektirme. Hatta hemen tartıl ve kahvaltını yap. Akşamdan beri açsan zaten çok fazla gitmez öğleye kadar. Zaten vücutta bir şey yok..Kız her sabah uyanıyorum elim ayağım şiş.. yüzük daralıyo.. öğlene doğru tekrar bollaşıyo.. havası çarptı bana.. şimdi yapim biraz leslie.. ama çok çok açım. . Dün havuzdan gelince bişey yemedim annemler sofra kurdu yedi.. saat 10du.. artık şükür ısrar etmiyorlar.. onlara söz verdim beni şu iki gün ellemeyin cuma günü yicem söz diye.. hiç bişi yaptırmadım. Kız kardeşim söz verdin görürsün cuma günü dedi ama bakıcaz :))
Bu arada teşekkür ederim miucan ♡♡♡
Saol canım. .hepimizin evlatlarına cnm. .hippotalamus cnm Rabbim evladını bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah torunlarının da dogum gunlerını görürsün İnş Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Saol canım. .hepimizin evlatlarına cnm. .hippotalamus cnm Rabbim evladını bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah torunlarının da dogum gunlerını görürsün İnş Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Şişim insin diye bekliyorum. . Yoksa evde olsam tartılırdım.. inş iyi bi eksi olur..Harikasın hippo irade konusunda sen artık oldun gibi. Bugün de inşallah kararında fazla kaçırmadan halledersin sen. Çok açsan çok da geç saate kadar bekleme canım kendine işkence çektirme. Hatta hemen tartıl ve kahvaltını yap. Akşamdan beri açsan zaten çok fazla gitmez öğleye kadar. Zaten vücutta bir şey yok..
Teşekkür ederim cnm ♡♡♡
Ooooo yasiyon mu gız sen.. Millet patır patır vermiş de bana da yaramadı. Normalde o günkü den daha az kalori aliyordum zaten. Tartıda da 200 farketti, o da 2 günde zaten farkediyor.Kizlar bu yaptigimiz ayranli detoks vardi ya .. gercekten ise yarayan var mi.. hani giden o kilolar geri gelmedi diyen.. yoksa benim bünye mi ters tepki yapti
ben detoksun etkisinin uzun süreli olacağına zaten inanmıyoruKizlar bu yaptigimiz ayranli detoks vardi ya .. gercekten ise yarayan var mi.. hani giden o kilolar geri gelmedi diyen.. yoksa benim bünye mi ters tepki yapti
Allah bağışlasın canım oğluşunun doğum günü kutlu olsunGünaydın kızlarrrrr....
Bugün benim oğlumun doğumgünü.. 1 yaşına bastı.. geçen sene bu saatlerde 110 kiloydum sanırsam.. 24 kilo almıştım hamileyken. . Düşük tehlikesi vardı fazla hareket edemedim ondan.. şükür bugün şeker mi şeker bi yaşında oğlum var.. Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda. .
Şişim insin diye bekliyorum. . Yoksa evde olsam tartılırdım.. inş iyi bi eksi olur..
Bende açimmmm ama 100 gr için bile olsa bekliyorum
kilo bildirimim
geçen hafta 73,5
bugün 72
fark_1,5
yüzde 2,04 lü bişey çıktı
Kız her sabah uyanıyorum elim ayağım şiş.. yüzük daralıyo.. öğlene doğru tekrar bollaşıyo.. havası çarptı bana.. şimdi yapim biraz leslie.. ama çok çok açım. . Dün havuzdan gelince bişey yemedim annemler sofra kurdu yedi.. saat 10du.. artık şükür ısrar etmiyorlar.. onlara söz verdim beni şu iki gün ellemeyin cuma günü yicem söz diye.. hiç bişi yaptırmadım. Kız kardeşim söz verdin görürsün cuma günü dedi ama bakıcaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?