- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Hayırlı cumalar akrep kaptanCumamız hayırlı olsun kızlar
ah kıyamam ya bravoKızlar şimdi leslie 1 mil yaptım. . Inşallah eksidir ya azcık daha bekliyim
inşallah olmuştur inşallahKızlar detox zaten vücuttaki atıkları temizlemek içindi. Üzülmeyin faydası olmuştur onun.
kız neeeeeeeeeeeeeeeBen yarım ekmek ile çokokrem yiyeceğim.
hehehe gecenin hayaliydi şimdi gerçek oluyooooooor afiyet olsun zortimAaa bak o da olabilir üzerine tereyağlı
Ama beeennnnn çiğköfte yiyecemmmmm
Şöyle yaparız. . Menüyü paylaşır favorilere eklerizO kadar sayfa nasıl karıştıracagiz?
Ee sonra orayı nasıl bulucaz, ben bir iki mesaj ekledim ama açıp bakamıyorum.Şöyle yaparız. . Menüyü paylaşır favorilere eklerizolmaz mı??
Aynen favorilere atılınca zor değilŞöyle yaparız. . Menüyü paylaşır favorilere eklerizolmaz mı??
Kız sağ üstte kendi adına tıklayınca favorilerin diye bir link var orda tüm favorilediklerin çıkıyorEe sonra orayı nasıl bulucaz, ben bir iki mesaj ekledim ama açıp bakamıyorum.
Hiç istahim kalmadı, çokokrem isteğim de. Çarşamba 77 gördüğümde dedim ki cumara 76 kusur çıkarım. Çıkmadığım için yemeyeceğim. Küstüm kiloma.ah kıyamam ya bravo
inşallah olmuştur inşallah
kız neeeeeeeeeeeeeee
hehehe gecenin hayaliydi şimdi gerçek oluyooooooor afiyet olsun zortim
ben de küstüm. Moralimi bozdu sabah sabh benim. Tartıya da bedenime de kiloma da küstüm.Hiç istahim kalmadı, çokokrem isteğim de. Çarşamba 77 gördüğümde dedim ki cumara 76 kusur çıkarım. Çıkmadığım için yemeyeceğim. Küstüm kiloma.
ben de anlamıyorum ki neden acaba ya. Sen hava değişimi yolculuk falan normal da ya benKızlar bu hafta niyeyse artıdaydım.. bi salı günü kaçamak yaptım onun dışında dikkat ettim.. hava değişimi heralde şişkinlik var.. 3 gündür uğraşıyorum eksiye düşmek için sadece -300 oldu..
ben de küstüm. Moralimi bozdu sabah sabh benim. Tartıya da bedenime de kiloma da küstüm.
ben de anlamıyorum ki neden acaba ya. Sen hava değişimi yolculuk falan normal da ya bengerçi yedim de cheesecake makarnaları kim yedi. Miu
Yok yok sen daha listeye yeni giriyorsun bu hafta neden 2 ye bölesin :)@anka_misali
kaptancim, ben yuzdemi 2'ye bolucem di mi?
Kız ben istanbuldayım. . Ondan elim ayağım şişti heralde. ..hippotalamus Yaylanın rakımı kaçtı? Çok yüksekse olabilir mi acaba?
Kız yok sen daha listeye yeni giriyorsun bu hafta neden 2 ye bölesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?