Valla orticim bana da yaramadi rakamlar şok etkisi yapti bende bugün yaşıyorum tabi giz seni tek birakirmiyimOoooo yasiyon mu gız sen.. Millet patır patır vermiş de bana da yaramadı. Normalde o günkü den daha az kalori aliyordum zaten. Tartıda da 200 farketti, o da 2 günde zaten farkediyor.
Hayırlı olsun yeni yaşı inşallah rababim uzun ömürler versinGünaydın kızlarrrrr....
Bugün benim oğlumun doğumgünü.. 1 yaşına bastı.. geçen sene bu saatlerde 110 kiloydum sanırsam.. 24 kilo almıştım hamileyken. . Düşük tehlikesi vardı fazla hareket edemedim ondan.. şükür bugün şeker mi şeker bi yaşında oğlum var.. Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda. .
çok iyi canım gitmiş bayağıkilo bildirimim
geçen hafta 73,5
bugün 72
fark_1,5
yüzde 2,04 lü bişey çıktı
Bende hep şiş kalkıyorum ve içim sanki gaz bombası yaŞişim insin diye bekliyorum. . Yoksa evde olsam tartılırdım.. inş iyi bi eksi olur..
bende bekliyorum 100 200 gr daha gitsin diyeBende açimmmm ama 100 gr için bile olsa bekliyorum
BazlamaBilin bakalım kahvaltıda ne yiyecem
Ben yarım ekmek ile çokokrem yiyeceğim.
Aaa bak o da olabilir üzerine tereyağlıBazlama
Hehehe 2 dilim yerim belki yemem. Her zamanki kahvaltıdan hazırladım kendime bekliyor.kız abartma bir dilime sür bari.. onu verene kadar uğraşıyoruz sonra yüzden 1 'in altındaysa benden izin yok
Yüreğime iniyorduHehehe 2 dilim yerim belki yemem. Her zamanki kahvaltıdan hazırladım kendime bekliyor.
Mümkünse tam b ekmeği olsun noluuurrrrrHehehe 2 dilim yerim belki yemem. Her zamanki kahvaltıdan hazırladım kendime bekliyor.
Teşekkür ederim incim..ben detoksun etkisinin uzun süreli olacağına zaten inanmıyoru
Allah bağışlasın canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun
saol kaptan.. akşam koltuğa uzattım şimdi iyi şükür..SüperListeye de ekle canım kaynamasın arada.
Canım bileğin nasıl oldu. Zorlama istersen.
teşekkür ederim cnm. .Hayırlı olsun yeni yaşı inşallah rababim uzun ömürler versin
çok iyi canım gitmiş bayağı
benim de kalbims indirdin 1 dilim ye 1 çay kaşığı sür..Ben yarım ekmek ile çokokrem yiyeceğim.
aynen.. sonra kaç gün onu yakmak için uğraş. .kız abartma bir dilime sür bari.. onu verene kadar uğraşıyoruz sonra yüzden 1 'in altındaysa benden izin yok
Ya sorma. Spor yapıyoruz da böyle yapmasak nasıl olur bilmem. Yalnız çarşamba günü gördüğüm rakam yok tartıda. Yüzüm sivilce doldu adetten mi yoksa yine detoks mu tepti bilmiyorum.Teşekkür ederim incim..
saol kaptan.. akşam koltuğa uzattım şimdi iyi şükür..
teşekkür ederim cnm. .
benim de kalbims indirdin 1 dilim ye 1 çay kaşığı sür..
aynen.. sonra kaç gün onu yakmak için uğraş. .
Ekle listeye bakalım.. bu hafta fena değildi sanki..Ya sorma. Spor yapıyoruz da böyle yapmasak nasıl olur bilmem. Yalnız çarşamba günü gördüğüm rakam yok tartıda. Yüzüm sivilce doldu adetten mi yoksa yine detoks mu tepti bilmiyorum.
77.4 şuan. Bir wcye çıkar miyim diye bekliyorum. Dün çıkamadım. Çarşamba 77yi görmüştüm.Ekle listeye bakalım.. bu hafta fena değildi sanki..
O kadar sayfa nasıl karıştıracagiz?Anka şöyle bir kural koyalım mı?? Perşembe akşamı herkes bi haftalık menüsünü alıntılasın.. Böylece cuma eksi yada artı hemen menülere bakarız.. ona göre hani dikkat ettiği halde mi artı yoksa eksi der.. bi yaptırım uygularız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?