Sabah domatesli 2 yumurta yedim biraz peynir ile sonra eşim portakallı kek yiyordu ye sen oh dedim oda sende ısır bir parça birşey olmaz dedi nefsin körelsin dedi buzluktan börek çıkarmış bana da çıkarmışHe yaaa ne güzel olurdu
Ne yedin ben çiğköfte yedim bissürü
Senin çok önemli sebeplerin var canım elinden geleni yaptın yemedin kırılacak bir durumun yok bence ama haftaya süper olacak
Ne yedin canım benim de berbat bugün
Sadece 300 gr verdim diye..Ne yedin canım benim de berbat bugün
Tamam canım bunlarla kalsın bu haftaki kaçamak hakkin bitmiş olsun. Benim de bitti canimin istediğini yedim ve yine de abartmadım diye düşünüyorum..Sabah domatesli 2 yumurta yedim biraz peynir ile sonra eşim portakallı kek yiyordu ye sen oh dedim oda sende ısır bir parça birşey olmaz dedi nefsin körelsin dedi buzluktan börek çıkarmış bana da çıkarmış
1 dilim börek
1 kurabiye
Yarım dilim portakallı kek yedim
2 Bayram çikolatası
Ben yedim eşimin yüzündenSadece 300 gr verdim diye..
Akşama çok hafif geçireceğim bugün sporu çok yapmam lazım erimesi içinTamam canım bunlarla kalsın bu haftaki kaçamak hakkin bitmiş olsun. Benim de bitti canimin istediğini yedim ve yine de abartmadım diye düşünüyorum..
Bence ödem oldun sen haftaya çok fark edecek benim de moralim de bozuldu o da tetikledi salı günü 83.8 dim yaSadece 300 gr verdim diye..
Git diyetisyen katına tartıl..Off ben hala hastanedeyim
Sabahtan beri sandalye tepesinde odem tutacağım
Ne zmaan bitecekmiş canımOff ben hala hastanedeyim
Sabahtan beri sandalye tepesinde odem tutacağım
Diş hastanesi burası canım. Diyetisyen yokGit diyetisyen katına tartıl..
Bilmiyorum ya protez yapılacak. Olçu aldı alçı hazırlayacağım bekle dedi ses seda yokNe zmaan bitecekmiş canım
canım benim tebrikler ideal kilodasınEki Görüntüle 2020747
Ben bu kiloyu nişanlıyken bile gormemistim. düğün telaşında 63 e zor düşmüştüm.. sadece 9 yıl önce atandığımda 60 kiloydum. sonra hoooop 65, ilk çocuk sonrası 71, 2. Çocuk sonrası 77 derken başladım ve su an gördüğüm her rakam benim için kocaman bir yenilik... şükürler olsun
Yiyip gitseydin keşke canım çünkü dış yapılınca da bir müddet yememen gerekiyor.Bilmiyorum ya protez yapılacak. Olçu aldı alçı hazırlayacağım bekle dedi ses seda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?