ay miu ümitsizliğe kapılıyorum regl de düzgün olmadım o şişkinlikte var bu hafta dediğin gibi olurda inşallah moralim düzelirSen haftaya 1.4 verirsin gibi geliyor bana
Mümkün değil kızım yapış yı mı yandım demek 3 mil yaparsam bile süperEğer vaktin varsa 5 mil yap :)
Moral bozmak yok. Sabah moralim bozuktu şimdi inanılmaz hırslandım. Yaparız bizay miu ümitsizliğe kapılıyorum regl de düzgün olmadım o şişkinlikte var bu hafta dediğin gibi olurda inşallah moralim düzelir
Nasılsa menü vereceksin beni de etiketleyeceksinSöylemem
özelden yazam mıNasılsa menü vereceksin beni de etiketleyeceksin
Canım senin boyunda var epey bu kiloyla bile gayet zayıf durmuyormusun resim atmışmıydın sen ben görmedim sanırımda merak ettimEki Görüntüle 2020747
Ben bu kiloyu nişanlıyken bile gormemistim. düğün telaşında 63 e zor düşmüştüm.. sadece 9 yıl önce atandığımda 60 kiloydum. sonra hoooop 65, ilk çocuk sonrası 71, 2. Çocuk sonrası 77 derken başladım ve su an gördüğüm her rakam benim için kocaman bir yenilik... şükürler olsun
Bana uyarözelden yazam mı
Atmıştım kuzum önceki sayfalara bir bak bakalım ozeldeki yerdeCanım senin boyunda var epey bu kiloyla bile gayet zayıf durmuyormusun resim atmışmıydın sen ben görmedim sanırımda merak ettim
Özele attım tekrar canım bak bakalımCanım senin boyunda var epey bu kiloyla bile gayet zayıf durmuyormusun resim atmışmıydın sen ben görmedim sanırımda merak ettim
korkuyorumBana uyar
Tam bende bunu yazacaktım.. ama azcık yatatıcılık miu.. isim bulacaktık.. hani şeker anka gül anka..***12. Takım 526. Etap***
TAKIM İÇİ ORTAKLAR KAPIŞMASI
1. hippobursa => %0,55
2. Migotek => %0,94
3. Korhi-Asya => %2,16
4. Umut-Marselinda => %0,57
5. Sily-Flo => % -1
6. Eylül-İnci => % 01,5
8. Karpuz-Jala => % 0,41
7. Anka-Gülbe => ??
Tam bende bunu yazacaktım.. ama azcık yatatıcılık miu.. isim bulacaktık.. hani şeker anka gül anka..***12. Takım 526. Etap***
TAKIM İÇİ ORTAKLAR KAPIŞMASI
1. hippobursa => %0,55
2. Migotek => %0,94
3. Korhi-Asya => %2,16
4. Umut-Marselinda => %0,57
5. Sily-Flo => % -1
6. Eylül-İnci => % 01,5
8. Karpuz-Jala => % 0,41
7. Anka-Gülbe => ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?