Teşekkür ederim hemsomcanım benim tebrikler ideal kilodasın
son 15 günde 1 kilo sadece dikkat etsem çok daha iyi olacaktıTeşekkür ederim hemsomsana ne demeli 2 ayda 10 kilo harika ötesisin
Utanma canım. Haftaya çok daha iyi olacak. Yeme o simitleri aynen. Yoksa yaptığın spora sen hark eksiler görürsün.valla billa agzima koymiycam. cok utaniyorum
Afiyet olsun flo. Yeme yeme yeter bence. sonra onları vermesi zor oluyor. Nefsin köreldi bak yeterAy çok susamışım. 1 lt su içtim. 1 dilim ekmeğe 1.5 çay kaşığı sürüp yedim, suyu da icince kahvaltıyı nereme yiyeceğim diye düşünmeye başladım. Neyse dolaba kaldırayım da acikinca yerim.
Üüzlme kuzum eksi gördün mü gördün. Tebrik et kendini. Haftaya 1 üstü yüzde yapıyoruz ama kesinnnnnBen niye böyle çıktığımı anlamadım cidden haftaya iyi olur inşallah çok üzgünüm
Kıyamam haftaya 1.5 yaparız zortim yüzdemizi61.8 olsam ortalamam birin uzerinde olacakti
Tebrik ederim umutcum 100 olsun 200 olsun eksi olsun yeter ki bizim olsun. Bak böyle böyle gidiyor. Hele ki sporu da arttırdın haftaya çok daha fazlası gidecekDr dayım canım. 67,200
Ne yedin ben çiğköfte yedim bissürü
Maşallah benim zortime. Keyfini çıkar kendinle gurur duy canım. % leri göreceksin 1 maksimum 2 haftaya ve bidaha 6 lı kiloları görmeyeceğiz aslaEki Görüntüle 2020747
Ben bu kiloyu nişanlıyken bile gormemistim. düğün telaşında 63 e zor düşmüştüm.. sadece 9 yıl önce atandığımda 60 kiloydum. sonra hoooop 65, ilk çocuk sonrası 71, 2. Çocuk sonrası 77 derken başladım ve su an gördüğüm her rakam benim için kocaman bir yenilik... şükürler olsun
kızmayız çünkü ödem var vücudunda canım. Hem ben haftaya telafi edip yüksek yüzde getireceğine eminim. o sorumluluk var sende
Sabah domatesli 2 yumurta yedim biraz peynir ile sonra eşim portakallı kek yiyordu ye sen oh dedim oda sende ısır bir parça birşey olmaz dedi nefsin körelsin dedi buzluktan börek çıkarmış bana da çıkarmış
1 dilim börek
1 kurabiye
Yarım dilim portakallı kek yedim
2 Bayram çikolatası
Maşallah de. Duraksamadı hippo ödem var sende şuanda.Kızlar bende 9 yıldır bu kiloya düşmemiştim.. 85i görüyodum en son. . Ondan bence bu hafta duraksamış olabilir biraz.. inş bı hafta çok gider..
Kesinnlikle gülbe. İpin ucu kaçtı diyip bırakmak yok tamam haftalık daha bir tane dahi kaçamak hakkın yok.Akşama çok hafif geçireceğim bugün sporu çok yapmam lazım erimesi için
Geldim zortim iş bitmedi bugün ama hallettim sayılır. Ben de çay aldım. Özledin mi beni ben seni özledimKahvemi kaptım geldim gelin beraber içelim muhabbet edelim :)
Bence de kesinlikle artık bunu yapmalıyız. cumaya herkes ne yapıp edip o yüzde 1'i geçecek şekilde beslenip spor yapacak. Böyle olmaz.Kızlar bakın yeni bir fikrim var çok.onemli bence bu hafta için herkes yüzdesi 1 ı gececek olan kiloyu hesaplıyor ve hedefimizi bu şekilde oluşturuyoruz tamam mı@anka_misali @MiuLego ne dersiniz ?
bana 700 gram yetiyor 1 in üstüne çıkmamaKızlar bakın yeni bir fikrim var çok.onemli bence bu hafta için herkes yüzdesi 1 ı gececek olan kiloyu hesaplıyor ve hedefimizi bu şekilde oluşturuyoruz tamam mı@anka_misali @MiuLego ne dersiniz ?
Sen haftaya 1.4 verirsin gibi geliyor bana
bana 700 gram yetiyor 1 in üstüne çıkmama
Yok kaçamak yediğime de pişman oldum spor Leslie 3 mil ve yürüyüş yapacağımUtanma canım. Haftaya çok daha iyi olacak. Yeme o simitleri aynen. Yoksa yaptığın spora sen hark eksiler görürsün.
Afiyet olsun flo. Yeme yeme yeter bence. sonra onları vermesi zor oluyor. Nefsin köreldi bak yeter
Üüzlme kuzum eksi gördün mü gördün. Tebrik et kendini. Haftaya 1 üstü yüzde yapıyoruz ama kesinnnnn
Kıyamam haftaya 1.5 yaparız zortim yüzdemizi
Tebrik ederim umutcum 100 olsun 200 olsun eksi olsun yeter ki bizim olsun. Bak böyle böyle gidiyor. Hele ki sporu da arttırdın haftaya çok daha fazlası gidecek
BÜTÜN HAFTA 1 KAÇAMAK HAKKIN DAHİ YOK!!!!!!!
Maşallah benim zortime. Keyfini çıkar kendinle gurur duy canım. % leri göreceksin 1 maksimum 2 haftaya ve bidaha 6 lı kiloları görmeyeceğiz asla
kızmayız çünkü ödem var vücudunda canım. Hem ben haftaya telafi edip yüksek yüzde getireceğine eminim. o sorumluluk var sende
hepsi bir arada aaaaaa. Daha başka görülmeyecek glbenin menüleri ytüüüm hafta tertemiz olacak. Sporla eritiesin dimi?
Maşallah de. Duraksamadı hippo ödem var sende şuanda.
Kesinnlikle gülbe. İpin ucu kaçtı diyip bırakmak yok tamam haftalık daha bir tane dahi kaçamak hakkın yok.
Geldim zortim iş bitmedi bugün ama hallettim sayılır. Ben de çay aldım. Özledin mi beni ben seni özledim
Bence de kesinlikle artık bunu yapmalıyız. cumaya herkes ne yapıp edip o yüzde 1'i geçecek şekilde beslenip spor yapacak. Böyle olmaz.
Eğer vaktin varsa 5 mil yap :)Yok kaçamak yediğime de pişman oldum spor Leslie 3 mil ve yürüyüş yapacağım
Tatile gititn geldin canım almadan geleni büyük başarıson 15 günde 1 kilo sadece dikkat etsem çok daha iyi olacaktı
Kız bu cigkofte çok mu kalorili
BÜTÜN HAFTA 1 KAÇAMAK HAKKIN DAHİ YOK!!!!!!!
Maşallah benim zortime. Keyfini çıkar kendinle gurur duy canım. % leri göreceksin 1 maksimum 2 haftaya ve bidaha 6 lı kiloları görmeyeceğiz asla
Geldim zortim iş bitmedi bugün ama hallettim sayılır. Ben de çay aldım. Özledin mi beni ben seni özledim
Bence de kesinlikle artık bunu yapmalıyız. cumaya herkes ne yapıp edip o yüzde 1'i geçecek şekilde beslenip spor yapacak. Böyle olmaz.
Ne 53.9 ü kız 53.4 ü görmüşsün sen binkerekendime söz verdim artık. Bu hafta 53 lere düşeceğim 53.9 da olur ve birdaha 54 leri görmeyeceğim tartıda. koruma kilom 53.0-53.9 arasında gidip gelecek. İnandım yapacağım
Bak ya ne yedin hemen şöyle çabuk söyleGerçi bugün yedim. ooof of
Kız zaten 53.0 olucam bi kere içimde kaldı yaklaşıp yaklaşıp olamadım snir oldum. Sonrasında koruma aralığım 900 gramlık o aralık 53.0-53.9 arası. Maksimumu 53.9 olcak yoksa yine olmam zatenNe 53.9 ü kız 53.4 ü görmüşsün sen binkere
SöylememBak ya ne yedin hemen şöyle çabuk söyle
Aynen canımcım benim de hedefim %1.5 hesaplayayım ikimizinkini de bakalım ne çıkacak. Takımı da hesaplayayım vaktim olursa..Kız bu cigkofte çok mu kalorilicanım kaç zamandır hayalini kuruyordum gece ağzımın suları aktı eşim yerken Ama bu hafta hedefim yüzdemi 1.5 yapmak hesapla bakayım n3 kadar vermem gerekiyor
Özledim zortim hem de nasılkimsecikler yoktu çok canım sıkıldı
Liste yapalım canım herkesin 1 'in üzerine çıkması için olan kilosunu hesaplayalım ve cumaya o liste üzerinden değerlendirme yapalım
Cnm benım kızmaya yüzüm yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?