Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

marselinda marselinda

sabah 8:00
süt+yulaf bir kase
1 elma
çiğ badem

öğlen 12:00
lahmacun ve salata
çorba
Çay

akşam 18:30
Zeytin yağlı fasulye

1 soda ve kahve
Su:2,5 litre
Spor birazdan yapıcam . Az dinleniym
Afiyet olsun cnm. . Çok güzel. . Bu arada favorilere ekle. . Perşembe akşamı toplu menü paylaşımı yapalım. .

Yarın benim için yeni bir süreç başlıyor yeme düzenimde. Kendime gerçekten söz verdim. Tertemiz bir beslenme protein ağırlıklı yapmaya çalışacağım. Israrlara surat asmalara yemedim diye darılmacalara da hiç aldırmayacağım yeter. Yiyerek kendime kötülük yapmayacağım. 53.0 ı görüp orada da sabitleyeceğim. Söz!

Yarın benim için yeni bir süreç başlıyor yeme düzenimde. Kendime gerçekten söz verdim. Tertemiz bir beslenme protein ağırlıklı yapmaya çalışacağım. Israrlara surat asmalara yemedim diye darılmacalara da hiç aldırmayacağım yeter. Yiyerek kendime kötülük yapmayacağım. 53.0 ı görüp orada da sabitleyeceğim. Söz!
Yaparsın sen miusun :KK19:

Sana inanıyorum. .

aslansin, yaparsin tabi ki. verdigin kilolarin yaninda ne ki. Cok sinir oluyorum ye ye diye israr edenlere. Ozellikle de israr edenler sismansa. Icimden kotu kotu seyler geciyo. Cekmeyin beni araniza diyesim geliyo:KK20:

Back
X