Yedim farz ediyorum diceksin. Yediğini düşünceksin ve geçecek. Çünkü yesen de zaten toplam 20 sn falan sürcek yemen. Sen 20 sn boyu yediğini düşünceksin sonra da yemişsin gibi hayatına devam etceksinkiz "yedim say" ne![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yedim farz ediyorum diceksin. Yediğini düşünceksin ve geçecek. Çünkü yesen de zaten toplam 20 sn falan sürcek yemen. Sen 20 sn boyu yediğini düşünceksin sonra da yemişsin gibi hayatına devam etceksinkiz "yedim say" ne![]()
Artı çıktım diye hemen kaçamak yaptım bütün emekler boşa gittiGülbecim git eline yarım kilo bişey al biraz taşı. Bak sen o kadar kilo verdin bugün. Az mı sence? Kız kilo alsan artı çıksan seni bunalımdan çıkaramıcaz heralde
Çok iyi gidiyorsun neden düştü modun senin? Vardır sebebi? Hadi söyle bakayım![]()
Sen nerde artık çıktın yahu???Artı çıktım diye hemen kaçamak yaptım bütün emekler boşa gitti
Azmim bu kadar işte tekrar başa dönüyorum yap boz
83.8 idim 84.5 geldim bugün ya moralim bozuldu yedim işte üzerine börek kek gittiSen nerde artık çıktın yahu???
E ben de yaptım kaçamak yarına bomba gibi başlıcaz işte bitti gitti![]()
Canım geçen cumaya göre eksi değil misin?83.8 idim 84.5 geldim bugün ya moralim bozuldu yedim işte üzerine börek kek gitti
Cuma'ya göre eksiyim salı ya göre artıyım bugünde kaçamak yaptım o yüzden böyle oldum kızımı uyuyunca 5 mil Leslie için zorlayacağım kendimiCanım geçen cumaya göre eksi değil misin?
83.8 ne zamandın?
canım olur oyle arada. artı geldim diye yenir mi hiç. su tutarsın, odem olur kas oranın artar. olabilir çok normal. sakın bak kurbana kadar başka kaçamak yokCuma'ya göre eksiyim salı ya göre artıyım bugünde kaçamak yaptım o yüzden böyle oldum kızımı uyuyunca 5 mil Leslie için zorlayacağım kendimi
Ya gülbe ben de çarşamba sabah 53.4 tüm yani bugün 54.3 üm. Öyle günlük derecelere bakarsak ohoooo tartı çooook değişiyor çünkü. Haftalık sonucuna bak bence. Hatta mümkünse haftada sadece 1 kere tartıl madem. Çok etkiledi seni.Cuma'ya göre eksiyim salı ya göre artıyım bugünde kaçamak yaptım o yüzden böyle oldum kızımı uyuyunca 5 mil Leslie için zorlayacağım kendimi
Malesef canim deyokstam once daha bile zatiftim
arkadaşlar lutfen tabloda herkes çıkardıüı sonucu yazsın ve kendine bir yol belirleyip paylaşsın. ben durum değerlendirmemi yarın yapacağım. şimdi misafirim gelecekmiş.
Ay inşallah ya kaçamak yapmak istemiyorum bendecanım olur oyle arada. artı geldim diye yenir mi hiç. su tutarsın, odem olur kas oranın artar. olabilir çok normal. sakın bak kurbana kadar başka kaçamak yok![]()
İnşallah canımYa gülbe ben de çarşamba sabah 53.4 tüm yani bugün 54.3 üm. Öyle günlük derecelere bakarsak ohoooo tartı çooook değişiyor çünkü. Haftalık sonucuna bak bence. Hatta mümkünse haftada sadece 1 kere tartıl madem. Çok etkiledi seni.
Biz insanız nefsimiz var kaçamak yapıyoruz istemesek de ama daha düşünüp üzme kendini lütfen. Sporla gitmeyecek kalori yok. Kaçamaksa tamam bitti geçti. Hadi önümüze bakalım![]()
Kiz ne yedin sudur o su demi suinciakis incim ben bugunnoyle boyle cozutmadim evden ciktigim kilodan 2.300gr fazla geldim yarin iannilmazz hafif beslenicem
Canım benim senin sinrilerin bozulmuş bence ama yarına her sey sifirdan başlayacak. Ve anne olmak öyle instada görünen kadar pembe değil bu senin kotu bir anne oldugunu asla gostermezBen kötüyüm ya tartıya moralim bozuldu üzerine kızım durmayınca sinirlerimi kontrol edemiyorum artık kızıma kızıyorum daha sonra iki kat üzülüyorum ben hiç bir şeyi başaramıyorum cidden ne anne olmayı ne diyeti![]()
1 kilo iyi bence canım. Mümkün olduğunca gün içinde giriyorum canım özelle de konuşabilirizAaaaaa oruç da mantıklı bak. Akşam geç saatte yemek artı getirmesin? Benim şuzıkkım olmasa tutardım. Gerçi regl gelecek bu hafta bana. Yapalım zortim. Her öğün öncesi sana yazayım ben. Menümü vereyim. Ama sürekli buraya bakmak gerekcek girebilir misin hep.. 1.3 kilo verelim net bu hafta inşallah. Yaparız kız biz
ya da 1 kilo mu desek napalım? Ortak bir kilo belirleyelim
![]()
Zor olacak ama bu ayda hem çok sevap hem de borçlar aradan çıkmış olur. Kış a da tutmam gereken coookkkkk oruç varCanim zor olmazmi oruç sicak havalar borcun varsa kışın tut bence
arkadaşlar son 6 etabın sonuçları aşağıda. herkes durumunu incelesin bakalım.
üye adı 521. etap 522. etap 523. etap 524. etap 525. etap 526. etap toplam verilen yuzde anka_misali 68,7 67,7 66,5 66,6 65,5 64,3 4,4 %6,40 eylul7158eylul 58,8 59,3 58,8 59,7 58,2 58,2 0,6 %1,02 tevafuk55 63,3 62,8 63,4 62,6 62,5 61,9 1,4 %2,21 korhilalp 57,1 56,9 56,5 56,4 56 54,5 2,6 %4,55 hippotalamus 88,3 86,6 85,3 84,8 83,6 83,3 5 %5,66 5816bursa 70,5 70,1 69,3 68,9 68,4 67,9 2,6 %3,69 florence_N 78,6 78,5 77,5 78,2 77,8 77,4 1,2 %1,53 inciakis 71,3 69,5 68,2 68,4 67,6 67,4 3,9 %5,47 umut-16 69,5 68,5 68 67,9 67,4 67,2 2,3 %3,31
Görüneni değerlendirecek olursam son iki ve üç arasindayimarkadaşlar lutfen tabloda herkes çıkardıüı sonucu yazsın ve kendine bir yol belirleyip paylaşsın. ben durum değerlendirmemi yarın yapacağım. şimdi misafirim gelecekmiş.
Sen busun işte canım tabiki başaracaksın.Kızlar söz veriyorum bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım