Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yarın benim için yeni bir süreç başlıyor yeme düzenimde. Kendime gerçekten söz verdim. Tertemiz bir beslenme protein ağırlıklı yapmaya çalışacağım. Israrlara surat asmalara yemedim diye darılmacalara da hiç aldırmayacağım yeter. Yiyerek kendime kötülük yapmayacağım. 53.0 ı görüp orada da sabitleyeceğim. Söz!
Ben sana güveniyorum zortim benim için de ayni şeyler geçerli.. bugun cisliydi ama yarın yeni bir gün hatta oruç tutmayı düşünüyorum eşlik eden olursa benim 9 gün sürecek inşallah;)

14 Temmuz spor listesi

1.hippotalamus
1 mil leslie

2. kelekkarpuz : 20 dak. yuzme /100 sn plank / 50 supermen / 50 bicycle crunch / 73 sinav / 70 lunges /11 mekik /110 squat/ 390 jumping jack / 110 dag tirmanisi / 150sn wall sit

3.

Yaparsın sen miusun :KK19:
Oy oy oy ağzın bal yisin oy bana hep inandın sen zaten :KK200:
Sana inanıyorum. .
Sağol canım ayyy inanın bana daha da şevklendim şimdi
Bugün fazla spor yapmadım. . Bileğimi dinlendiricem.. belki yine bişeyler yapmaya çalışırım. .
Bugün ayağını dinlendirmen iyi olabilir hippo
aslansin, yaparsin tabi ki. verdigin kilolarin yaninda ne ki. Cok sinir oluyorum ye ye diye israr edenlere. Ozellikle de israr edenler sismansa. Icimden kotu kotu seyler geciyo. Cekmeyin beni araniza diyesim geliyo:KK20:
Sağol karpuzcum amin ya:KK14:

Yağ tuluumu oldukları yetmezmiş gibi bizi de o yapın içinde boğmaya çalışıyolar :kızgın:ben dayanamıyorum söylüyorum valla. Ya ben yesem sen neden niçin mutlu olcaksın dimi anlamıyorum ki nasıl bi kafa bu:KK62:

Ben kötüyüm ya tartıya moralim bozuldu üzerine kızım durmayınca sinirlerimi kontrol edemiyorum artık kızıma kızıyorum daha sonra iki kat üzülüyorum ben hiç bir şeyi başaramıyorum cidden ne anne olmayı ne diyeti :KK61:

Ben sana güveniyorum zortim benim için de ayni şeyler geçerli.. bugun cisliydi ama yarın yeni bir gün hatta oruç tutmayı düşünüyorum eşlik eden olursa benim 9 gün sürecek inşallah:KK66:
Aaaaaa oruç da mantıklı bak. Akşam geç saatte yemek artı getirmesin? Benim şu:KK14:zıkkım olmasa tutardım. Gerçi regl gelecek bu hafta bana. Yapalım zortim. Her öğün öncesi sana yazayım ben. Menümü vereyim. Ama sürekli buraya bakmak gerekcek girebilir misin hep.. 1.3 kilo verelim net bu hafta inşallah. Yaparız kız biz:KK60:ya da 1 kilo mu desek napalım? Ortak bir kilo belirleyelim:KK19:

Ben kötüyüm ya tartıya moralim bozuldu üzerine kızım durmayınca sinirlerimi kontrol edemiyorum artık kızıma kızıyorum daha sonra iki kat üzülüyorum ben hiç bir şeyi başaramıyorum cidden ne anne olmayı ne diyeti :KK61:
Lütfen kendine gel. . Yolumuz uzun.. biz bi hafta tartıda kötü sonuç gördük.. öbür hafta mükemmel yüzde.. sende başaracaksın.. moral bozmak yok...

Gülbe kilo vermemiş gibi neden davranıyorsun:KK57: kız sen kilo verdin eksidesin kendine gel:KK20: aaaaaaaa delirdin iyice. Bak mesela korhi de geçen hafta az vermişti bu hafta bireyselde 2. Oldu. Bazen duraklar bir sonraki hafta coşar. Yanlış hatırlamıyom dimi Korhilalp Korhilalp ?

canim soyleme oyle. kolay mi allah askina? Senin bunu kafana takman bile ne kadar iyi bi anne oldugunu gosteriyo.

Utanç menum(bu haftanin ilk ve son utanci ;) )

Sabah 2 k kayısı 1 büyük bardak su

Ögle 13.00: 7 tane çiğköfte 2 lavaş ve marul
(Çok canım istiyordu şimdi de çilesini cekiyorum :KK14:)

Ara türk.kahvesi 1 hurma

Akşam18.30 1 kase çorba
2 servis taze fasulye
3 kaşık makarna :eek:
Ara türk kahvesi
3 litre su bitki çayı

Utanç menum(bu haftanin ilk ve son utanci :KK66: )

Sabah 2 k kayısı 1 büyük bardak su

Ögle 13.00: 7 tane çiğköfte 2 lavaş ve marul
(Çok canım istiyordu şimdi de çilesini cekiyorum :KK14:)

Ara türk.kahvesi 1 hurma

Akşam18.30 1 kase çorba
2 servis taze fasulye
3 kaşık makarna :eek:
Ara türk kahvesi
3 litre su bitki çayı
Geçti gitti okumadım bile biz yarın sıfırdan bomba gibi başlıyoru. Bol su iç çiğköftenin tuzunu alsın.

arkadaşlar son 6 etabın sonuçları aşağıda. herkes durumunu incelesin bakalım.

üye adı521. etap522. etap523. etap524. etap525. etap526. etaptoplam verilenyuzde
anka_misali68,767,766,566,665,564,34,4%6,40
eylul7158eylul58,859,358,859,758,258,20,6%1,02
tevafuk5563,362,863,462,662,561,91,4%2,21
korhilalp57,156,956,556,45654,52,6%4,55
hippotalamus88,386,685,384,883,683,35%5,66
5816bursa70,570,169,368,968,467,92,6%3,69
florence_N78,678,577,578,277,877,41,2%1,53
inciakis71,369,568,268,467,667,43,9%5,47
umut-1669,568,56867,967,467,22,3%3,31

Gülbe kilo vermemiş gibi neden davranıyorsun:KK57: kız sen kilo verdin eksidesin kendine gel:KK20: aaaaaaaa delirdin iyice. Bak mesela korhi de geçen hafta az vermişti bu hafta bireyselde 2. Oldu. Bazen duraklar bir sonraki hafta coşar. Yanlış hatırlamıyom dimi Korhilalp Korhilalp ?
Bilmiyorum ya ben başaramayacak mışım gibi geliyor

bana bi akil verin kizlar bu tatli krizlerini napicam? Maalesef sut icemiyorum (yani tarcinli sut ihtimal disi)
Tarçınlı yoğurt????

Bir de benim tatlı krizim var düşüncesini kafandan çıkar canım. Bak kriz diyorsun bu bağımlılık olmuş sende. Bağımlısı olduğjn şey zararlıdır hertürlü. Kız yaparsın aaa. Her canın istediğinde de ki kendine: "yedim sayıyorum"

Yedin say o şekilde devam et

Tarçınlı yoğurt????

Bir de benim tatlı krizim var düşüncesini kafandan çıkar canım. Bak kriz diyorsun bu bağımlılık olmuş sende. Bağımlısı olduğjn şey zararlıdır hertürlü. Kız yaparsın aaa. Her canın istediğinde de ki kendine: "yedim sayıyorum"

Yedin say o şekilde devam et
kiz "yedim say" ne:KK53:

Bilmiyorum ya ben başaramayacak mışım gibi geliyor
Gülbecim git eline yarım kilo bişey al biraz taşı. Bak sen o kadar kilo verdin bugün. Az mı sence? Kız kilo alsan artı çıksan seni bunalımdan çıkaramıcaz heralde :KK12:

Çok iyi gidiyorsun neden düştü modun senin? Vardır sebebi? Hadi söyle bakayım:işsiz:

Back
X