Kalktım da bi sor bakalım kalkmak istedim mi gönül rızasıyla mı kalktım bi sorİyi gene kalkabilmişsin canım :)
O zaman uyuyabilmişsin onada şükür diyelimKalktım da bi sor bakalım kalkmak istedim mi gönül rızasıyla mı kalktım bi sor
6 tane çocukla kalkmasan napcan
Sily kimki sorusuna cevabı bulduk sonundaaaaaaGunaydin din din bol bol eksilerrrrrben yine yollarda yine yolculuklarda .. sanırsın ki tır şoförüyüm gdidmde daginik olan bavullari toplayim hazitlanayim..
Evet evet bu gün de deneyelim zorlanırsak 8,yaparız
Kızlar ben de varım evdeyim bugün köpeğim hasta diye izin aldım. Türk kahvemi içiyorum hatta hazırlıklar tamamEvet evet bu gün de deneyelim zorlanırsak 8,yaparız
Ben bu gün kahve içemedim. Birinin çişi gelir birinin karnı acıkır biri oyuncak kavgası yaparKızlar ben de varım evdeyim bugün köpeğim hasta diye izin aldım. Türk kahvemi içiyorum hatta hazırlıklar tamam
kıyamam önemli bir şey değildir umarımKızlar ben de varım evdeyim bugün köpeğim hasta diye izin aldım. Türk kahvemi içiyorum hatta hazırlıklar tamam
Hahahaha ev çok eğlenceli ya ben de geleyim bana da ver boya kitabıBen bu gün kahve içemedim. Birinin çişi gelir birinin karnı acıkır biri oyuncak kavgası yapar
Şimdi hepsinin eline boya ve kitap vereceğim en güzel kiminki olacak bakalımbenim oğlan da okula gitti zaten. Kızlar uslu aslında da benim oğlan kudurtuyor.
Yok kız dünkü jiliiandan heryerim tutuk ağrıyiiiSana çerez gelir bence bunlar.
Bilmiyom ki inşallah gözetim altında tutcam işte. İnşallah kuzumkıyamam önemli bir şey değildir umarım
Benim de boynum tutuk aslında zor çeviriyorumYok kız dünkü jiliiandan heryerim tutuk ağrıyiii
Sağol ankacımKöpeğine geçmiş olsun canım onu okumamışım
Bıgün ne çalıştırcak acaba. Ceyranda mı kaldın kız boynuna noldu geçmiş olsunBenim de boynum tutuk aslında zor çeviriyorum
Bende boyun fıtığı var magnezyum kullanıyordum. Geçenlerde bitince iyiyim diye almamıştım. Hemen nuksetti.Bıgün ne çalıştırcak acaba. Ceyranda mı kaldın kız boynuna noldu geçmiş olsun
AaaaaaaaBende boyun fıtığı var magnezyum kullanıyordum. Geçenlerde bitince iyiyim diye almamıştım. Hemen nuksetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?