Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

haklısın kilo gidince biraz şımardım galiba gevşemenin nedeni o silkelenip kendime geleyim yarin en guzel menu benim olacak

Valla bugün saatlerce düşündüm dedim asya bir silkelen kendine gel yeter artık. Her konuda hemde değişim gerek mutlu olmam icin
Aynen öyle cnm ılk önce kafada bazı şeyleri bitirmek lazım senı üzen enerjini alan ne varsa uzak tut ılk önce kendin için cocugun için toparlanman lazım biz sana inanıyoruz sende kendine inan ve artık silkelen hep beraber basarıcaz ınş

ben de yere yapistiydim dun fena

sen bayagi kaslanma programina girdin vallaha super. protein barlar, fistik ezmeleri. 1000 ip de iyiymis. ben hic beceremiyom ip atlamayi. 10 tane atlasam 11.de kesin takiliyorum.

bisi sorcam. protein barinin markasi ne? Sekerli mi yoksa icinde alkol sekeri olanlar var ondan mi? Sekerliyse uzak dur bence . yararindan cok zarari var. Bir de. Protein bari spordan sonra yesen daha iyi olur. Bir de, spordan sonra muz yersen (icindeki potasyum sayesinde) kaslarin daha kolay recover ediyo. Yani bi sonraki gun daha az yorgun oluyosun. Menune bayildim ama. Tartida eksi gormesen bile (en kotu ihtimalle diyorum) cm cinsinden bayagi bir inceleceksin. Bence bi olculerini al. karsilastirirsin of ne cok konustum

haklısın kilo gidince biraz şımardım galiba gevşemenin nedeni o silkelenip kendime geleyim yarin en guzel menu benim olacak
Yaşasınnnn işte bu yaparsın bekliyorum yarınki menğnüü
ben de yere yapistiydim dun fena
Bitirsem videoyu beni direk kefene sarardınız ay
Ben protein barı rossmann dan aldım bak fotosunu ekledim ondan. Şeker var mıydı ya hatırlamıyom. O süt ve protein barı spor sonrası yedim zaten sadece jillianı evde yaptım diğerleri spor salonunda hemen çıkınca da süt pro bar yedim. Aslıda muz alaydım yanıma iyiydi ama sıcakta hemen yumuşuyo diye almadım yarın muz süt yapayım akşam spor sonrası doğru dedin.

Kız ölçü alamıyorum ben bilemiyorum tam nerelerden ölçcem sen biliyon mu? Ölçeyim şimdi biliyosan. Ya da dur netten bakayım bi.

İp çok zevkli daha atlıcaktım ama çok acıktım sporu resmen yarıda bıraktım süt ve pro bar yemek için

Yağ azalsın kas artsın derdim bu inşallah olur karpuzum yataş gibi olalım hepimiz inşallaaahhh

Eklentiler

• IMG_3079.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 37
Uumt nerdesin umuttttt

Kaç gündür yoksun umut

umut-16
Slm.
Menü sabah 8:00
Bir bardak süt
Öğle 12:30
tavuk ızgara
Salata

Ara çay
Bir fincan fındık
1 avuç içi tuzsuz leblebi
Bir avuç içi kabak çekirdeği az kavrulmuş

Akşam 18:30
Semiz otlu salata
Su 3 litre
Spor 30 dk yürüyüş
30 günlük squat programına başladım
Bir de iç bacak çalışıyorum

Sabah 10:30
Sucuklu yumurta
Domates Salatalık
Peynir
5 zeytin
Kabak çekirdeği

Akşam 17:30
Tarhana çorbası
5 kaşık taze fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
1 kayısı 1 erik
1 avuç kabak çekirdeği

Spor 30 dk tempolu yürüyüş
50 mekik
25 sağ ve sol yan mekik
25 er iç dış bacak çalışması
50 squat
110 sn wall sit
50 sn plank

17 Temmuz Spor Listesi

1. Sily: 2 saat yürüyüş, 1 saati tempolu, 100 ip atlama

2. Karpuz: Jillian 30 Days / 20 dk yuzme

3.eylul: 1.5 saat yuruyus

4. Miu: 50 dk yürüyüş, 30 dk bisiklet, 20 dk eliptik, 1000 ip, Jillian bodyshred launch 1 (23 dk)

6.hippo: yarım saat yürüyüş
7. Bursa: leslie 1
8.İnci :11759 adim

9. Gulbe şeker
50 mekik
25 sağ ve sol yan mekik
50 squat
110 sn wall sit
50 sn plank

Kızlar sporlarımızı girelim

Harika harikaaa zortim spor da var mı olcak mı

Saatler yok. Akşam geç saat değilse beğendim ben

Harika güle güle giyin :)
Kuzum ya ablam,geldi ya hiç fırsat olmadı su an hala,oturuyoruz muhabbet tam gaz :)
Süpersin canım ya bak sana aşkım depreşti
Sen yine de tövbe de Allahım yanlış kelime kaçmış ağzımdan de kabul saatidir falan ayyyy

Sağol incimmmmm artıları def etmek lazım kız zortime söz verdim -1 gelcem cuma
Zortin yesin seni

17 Temmuz Spor Listesi

1. Sily: 2 saat yürüyüş, 1 saati tempolu, 100 ip atlama

2. Karpuz: Jillian 30 Days / 20 dk yuzme

3.eylul: 1.5 saat yuruyus

4. Miu: 50 dk yürüyüş, 30 dk bisiklet, 20 dk eliptik, 1000 ip, Jillian bodyshred launch 1 (23 dk)

6.hippo: yarım saat yürüyüş
7. Bursa: leslie 1
8.İnci :11759 adim

9. Gulbe şeker
50 mekik
25 sağ ve sol yan mekik
50 squat
110 sn wall sit
50 sn plank

10. Umut=30 dk interval yürüyüş( 2-4-3-5-4-5-4-5-3-2)
50 düz squat
10 dk iç bacak çalıştım

bu bar supermis. seker yerine hurma kullaniyolarmis tatlandirmak icin.

ben bitek belin nerden olculcegini biliyorum. govdenin en dar yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…