- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Günaydın serin serinGünaydın kızlar. .. yağmurlu ve fırtınalı bir istanbul sabahı...
Günaydıngunaydin kizlar
Amin hippom amiiinnnnnn korkutuyo arada böyle eşşek sıpası@MiuLego geçmiş olsun cnm köpeğine.. inş bişey olmaz :))
Dip komşum canım ben de ona bırakıyorum hep. Başkasına bıraksa cıngar çıkarırım bi daha konuşmamAhhAnka ahh... Allah herkese senin gibi komşu versin. . Keşke başkalarına bıraksalardı yavruları. . Seninkiler sana yeter de artar zaten...
Deli demiştimDip komşum canım ben de ona bırakıyorum hep. Başkasına bıraksa cıngar çıkarırım bi daha konuşmam
Allah seni.. senin için dedimdi.. @MiuLego ya bak kaptan boya kalemi bana da ver diyo. . Ona temizlik bezi ver toz alsın kaptanDip komşum canım ben de ona bırakıyorum hep. Başkasına bıraksa cıngar çıkarırım bi daha konuşmam
Hayırlı komşu :))
Oturduğum yerden izlersem kaç kalori gider :))Tenis maçı var hadi bitsin de başlayalım ya
Temizlik mi. Ölü taklidi yapcam benhadi görüşürüzAllah seni.. senin için dedimdi.. @MiuLego ya bak kaptan boya kalemi bana da ver diyo. . Ona temizlik bezi ver toz alsın kaptanspor niyetine yardım et kaptanıma :))
Valla ya ne güzel olurAllah seni.. senin için dedimdi.. @MiuLego ya bak kaptan boya kalemi bana da ver diyo. . Ona temizlik bezi ver toz alsın kaptanspor niyetine yardım et kaptanıma :))
Yanında çekirdek de çitlersen epey gider hippoOturduğum yerden izlersem kaç kalori gider :))
O kadar spor yapıyorsun temizlik nedir ki senin için..Temizlik mi. Ölü taklidi yapcam benhadi görüşürüz
Yok ya su içerim.. o kadarda değilYanında çekirdek de çitlersen epey gider hippo
Iyk nifrit idiyirim timizliktinO kadar spor yapıyorsun temizlik nedir ki senin için..
Sizin evde kim yapıyor peki ??Iyk nifrit idiyirim timizliktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?