- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Önce ayak seslerin geliyo. . Ankara nasıl? ? Istanbul yağmur fırtına. ..Günaydın canım :) günaydın kızlar anca okudum mesajları
Leslie candır can..Aynen ya. O yana gidip yere değdiğimiz hareket falan ne kadar gereksizdivakit kaybı bunu yapana kadar leslie yaparım. En azından kadının enerjisi yeter.
Hippo ben sana mail adresi at demiştim neden atmadın.Önce ayak seslerin geliyo. . Ankara nasıl? ? Istanbul yağmur fırtına. ..
Ankara dün geceden beri sıkkın buraya da yağmur gelecek herhalde :)Önce ayak seslerin geliyo. . Ankara nasıl? ? Istanbul yağmur fırtına. ..
Şimdi aklıma geldi benimde biliyo musunHippo ben sana mail adresi at demiştim neden atmadın.
Aynen ya hofffff yogayı da yaptın mıAynen ya. O yana gidip yere değdiğimiz hareket falan ne kadar gereksizdivakit kaybı bunu yapana kadar leslie yaparım. En azından kadının enerjisi yeter.
Evet ablamla yaşıyoz yalnız ikimiz :)@MiuLego sen ablanla tek mi yaşıyorsunuz?? Kaçtır sorucam unutuyorum. .
misafir geldi bize de. annem borek yapmis. yandan yandan kesiyorum boregi. kahvaltimi simdiden yazayim da bi cis durumu olmasin.
kahvalti:
karatay kahv.
Ben de kaynın çıkarım inş hahahah@5816bursa günaydın cnm.. dün gece rüyamda seni gördüm.. sen Teyzem çıktın benim :)) bu arada haftaya ben bursaya geliyorum..
Ablana selam söyle ve de ki seni yoldan çıkarmasın.. sen onu yoldan çıkar beraber sağlıklı sağlıklı yaşayın :)) yok gecenin köründe cheese cake miş makarnaymış yapmasınEvet ablamla yaşıyoz yalnız ikimiz :)
Yok yaa.. senin resmini gördüm tanımıyorum ki :))Ben de kaynın çıkarım inş hahahah
Yok ya uykum var zaten uyurum ben ondaAynen ya hofffff yogayı da yaptın mı
Dosya büyük diyor ya dur bakalım az daha uğraşayım.Şimdi aklıma geldi benimde biliyo musun) sayfana girdim beğendim çıktım.. dur atıyorum. .
Kaptan kaç mil atıyorsun da dosya büyük diyoDosya büyük diyor ya dur bakalım az daha uğraşayım.
3 fast Miles atacağım. Kilo vermeye yönelik. Korkma hemenKaptan kaç mil atıyorsun da dosya büyük diyo
Her gün tartılma canım ya. Pazartesi çarşamba cuma yeter.kilo: 71.8-71.6-71.4-71.5-71.5
Orticiğimmmmm nasıl gidiyor görüşemiyoruzAnkara dün geceden beri sıkkın buraya da yağmur gelecek herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?