Ben mihippotalamus ve tevafuk55 siz benim için bittiniz yoksunuz artık ölüsünüz.
florence_N sen de ölüsün artık benim için. Sen de arada kaynadın hahahhaha
Aa sen ona buna öpücük dağıtırken iyi.. yazık değil mi şu kıza??hippotalamus ve tevafuk55 siz benim için bittiniz yoksunuz artık ölüsünüz.
florence_N sen de ölüsün artık benim için. Sen de arada kaynadın hahahhaha
Bence iyi bir su ic ve uyu canim :)Çok açım. Kızlar birşey yememek için kendimi aşırı zor tutuyorum napsamsüt mü içsem fıstık ezmesi bi yesem bi yudum napsa
O kadar zayiflamissinki onlar bile erimiş bence :))
Beni kullandın mı kız??Ben misen gulbeye optur inciyi kıskan herkesi kıskan... sonra da ben de böyle yaparım işte yaaa.... cabuk sende op beni zortilerin şahı, herkes orti olur ama zorti olamaz o sadece sensin
Saclarinda havalaniyor mu kafamda birnresim canlandi ama +18Klimayı açtım, keyfim keyif.
Tarçınlı süt iç ve yatÇok açım. Kızlar birşey yememek için kendimi aşırı zor tutuyorum napsamsüt mü içsem fıstık ezmesi bi yesem bi yudum napsa
Az daha öv belki öperimBen misen gulbeye optur inciyi kıskan herkesi kıskan... sonra da ben de böyle yaparım işte yaaa.... cabuk sende op beni zortilerin şahı, herkes orti olur ama zorti olamaz o sadece sensin
Neymiş neymişSaclarinda havalaniyor mu kafamda birnresim canlandi ama +18
Hayır bitenem gerçekten istedimBeni kullandın mı kız??
Tövbe bismillah. Pofur pofur uzaniyom burada, yalnız.Saclarinda havalaniyor mu kafamda birnresim canlandi ama +18
Biri bişey yazmış okuyamıyorum. Sanırım benim için ölülerden biriAa sen ona buna öpücük dağıtırken iyi.. yazık değil mi şu kıza??
Fit vucutlum seksi şempanzem esmer meleğimAz daha öv belki öperim
Kız sus senin zorti gelecek vuracak ikimizide :))Hayır bitenem gerçekten istedim
Al,işte hayaller ve hayatlarTövbe bismillah. Pofur pofur uzaniyom burada, yalnız.
Geçer mi açlık içeyim su tamamBence iyi bir su ic ve uyu canim :)
Ama flo dedi yatak dedi klima dedi serin serin dedi ben ne yapayımKız sus senin zorti gelecek vuracak ikimizide :))
Bence sen uyu cnm.. +18e gidiyorsun :))
Ortisim hani sondu kacamak yapmiycaktikKizlar menümeylul7158eylul
Sabah açma
Öğle kiraz karpuz
Ara 1 kurabiye
Aksam 1 dolma salata yogurt
1 dilim kavun
Su 2 litre
Spor yapinca yazarim
Hahahahahah pauahahshsnsjshAl,işte hayaller ve hayatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?