Ablalar kardeşlere yemek yedirmekle kodlanmış doğuştan galibaYemek yemiyor abur cubur yiyor ya gıcık midir nedir
Kız söylemedim korktum ablamdanO ablana selamımı söyledin mi??
Hippom bana mı dedin de de söyle de seni pataklayayimhaklısın cnm bende üzülüyorum böyle olunca.. hedefine yaklaşanlar da iyice boşladı..
P....u yedinKızlar ankaya kızdım sopa gösterdim. . Çok korkuyorum
PuahahahahjajaajajKızlar ankaya kızdım sopa gösterdim. . Çok korkuyorum
Hayır cnm. . Ortaya söyledim.. senin alınacağın bi durum yok :)) yok dimi??Hippom bana mı dedin de de söyle de seni pataklayayim
Valla en çok,girenlerden yazanlardan biri benim asla boslamam ama diyorum ya ev küçük çocuk çok olunca ablam da gözüme bakıyor teli almayayim diye...
Birde diyir ki yarın sende annemlere gel biraz da orada kalalım bahane bulacam gitmeyecem 1 hafta sonra gidecem :)Ablalar kardeşlere yemek yedirmekle kodlanmış doğuştan galiba
Çok alındım öpersen barışırım öpsene beni hippo noluurrrHayır cnm. . Ortaya söyledim.. senin alınacağın bi durum yok :)) yok dimi??
Gel çabuk. . Çok ıssız çok karanlık buralarPuahahahahjajaajaj
Kahkaha attım
You will never walk alone hippom geliyom bekle
Uuuuuu kızdaki cesareti gordun mu hippoooooo:))))))
Gel çabuk. . Çok ıssız çok karanlık buralarPuahahahahjajaajaj
Kahkaha attım
You will never walk alone hippom geliyom bekle
Zortimi öpersen hippo sonun kötüÇok alındım öpersen barışırım öpsene beni hippo noluurrr
Gel çabuk. . Çok ıssız çok karanlık buralar
He canım sen kendini optur bana gelince yarabbi sukurZortimi öpersen hippo sonun kötühippotalamus öp de dünyayı başına nasıl yıkıyorum bak
Sen miye millete öp falan diyosınUuuuuu kızdaki cesareti gordun mu hippoooooo:))))))
Öptüm ya bende :)Öp de uyu zalımın kızı öptüm seni o kadar
Gönül eğlendirmeceydi kalbimin tek sahibi sensinHe canım sen kendini optur bana gelince yarabbi sukur
Ilgi ve sefkate ihtiyacim varSen miye millete öp falan diyosın
Zortim geldi sus sus öpmedin öpmedin öpme falan yokÖptüm ya bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?