- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Annem bize küçükken, tam yatacak zaman acıktık derdik o da ac yatan tok kalkar derdi miusumGeçer mi açlık içeyim su tamam
Yöööö seni kullandı. Beni kıskandırmak için hahahah. Ama o kadar kibar ve düşünceli ki zortim üzülürsün diye girçiktin istidim diye pembe yalan attıKız sus senin zorti gelecek vuracak ikimizide :))
Bence sen uyu cnm.. +18e gidiyorsun :))
Iyi geceler canımYeter kızlar dükkanı kapatıyorum. . Yatın uyuyun leptin salgılansın..
Bak yaaaYöööö seni kullandı. Beni kıskandırmak için hahahah. Ama o kadar kibar ve düşünceli ki zortim üzülürsün diye girçiktin istidim diye pembe yalan attı
Ağır olmaz mı bu saatte flo yaTarçınlı süt iç ve yat
Çay bardağı iç.Ağır olmaz mı bu saatte flo ya
Annem bize küçükken, tam yatacak zaman acıktık derdik o da ac yatan tok kalkar derdi miusum
Ben nobetlerdwyim kizlar ne guzel si istediginiz zaman uyuyabiliyosunuzHahahahahah pauahahshsnsjsh
Uyuyun. Takım kapancak yoksa. Hadi herkes uyusun
Afiyet olsun oh misleeeeer gibiinciakis
Sabah
Karatay kahvalti
Oglen
Kucuk bir armut
Kereviz salatasi
Corba
Yigurtlu brokoli
Ara
Bir isisrik corek
Aksam
3 yk tavuk sote susuz
Kereviz salata
Oy kıyamam deme öyle kuzumBen nobetlerdwyim kizlar ne guzel si istediginiz zaman uyuyabiliyosunuz
Anne ler hep dogru soylerKız ne doğru laf ben de uyandığımda aşırı tok hissediyorım. Tamam suyumu içip uyuyorum
EveeeetttAnne ler hep dogru soyler
Sabaha kadar yaglari yakacaksin dusunsene
iyi geceler canım
Tesekkur eswrim kelebegimmAfiyet olsun oh misleeeeer gibi
İşte buuuuuuKizlar misafjrim vardi bugun cocukluk arkadasim annesi ablasi esleri geldiler ev pek kalabalikti sabahtan basladim hazirliga yaptigim hiv bir seyden yemedimm
Cpkkk acimm ama cokk miucumm bi sabah olsaydiİşte buuuuuuharikasın harikaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?