Çok Geçmiş olsun canım. Ben çektirmek istemedim protez yaptırıyorum. Keşke sen de çektirmeseydin.. Önceden bi tane uğraşmak istemedim çektirdim çok zor oldu o... Oraya da protez yaptıracağım şimdi. Bu diş bitsin de inşallah.@MiuLego canım çok sağol ben çektirdim kurtuldum darısı ankaya.ama hala ağrım var şiş yanağım.bakalım geçer inşallah
Azcıkta bizle ilgilen kaptanım ya.. gelmesin bi daha misafir.. zati işin başından aşkın..Valla hep ayak ustu yedim kaç gündür ne yedim hatırlamıyorum bile. Bu gün evdeyim biri gelse de kapıyı açmayacağım. Eşime de çok hastayım dedim başıma bi tulbent bağladım onu ararlarsa hasta desinnevrim dondu yaa kendimi dehşet yorgun hissediyorum.
Inşallah cıss yoktur. .Valla hep ayak ustu yedim kaç gündür ne yedim hatırlamıyorum bile. Bu gün evdeyim biri gelse de kapıyı açmayacağım. Eşime de çok hastayım dedim başıma bi tulbent bağladım onu ararlarsa hasta desinnevrim dondu yaa kendimi dehşet yorgun hissediyorum.
Önemli değil cnm :))Artık unutmam
Aaaa acaba seninki mi fazla tartıyor onun ki mi eksik.. Bi tartı daha bulup tartılana kadar çatlardım bengünaydın kızlardün akşam arkadaşımın tartısında tartıldım hiç sevmem akşam tartılmayı çok ısrar etti ve 65.200 çıktım eve o heyecanla gelip kendi tartımla tartıldım 68.1 bundan sonra arkadaşımın tartısından kilo bildirimi yapıcam aç karnına 64 çıkarım herhalde
Cıss yok canım dişime tatlı kaçınca acıyorInşallah cıss yoktur. .
Tamam kaptan ihmal etme bizi ama.. :))Şimdilik kaçıyorum geçmişe pc geçip bakacağım. Spor tablosunu yapacağım 200 sayfa falan birikti kesin
Heyecan yaptımmm kızKızlarrrrrrr......
Bugün köprüden önce son çıkış..
Bugün perşembe..
Bütün hafta hiç eksi olmayan bile varsa em azından bugün ekstra dikkat edelim 100 gr bile olsa eksi çıkmaya uğraşalım..
Akşam yemeğimizi en geç 18de yiyelim.
Bol bol su içelim..
Hem sabah hem akşam spor yapalım metabolizmamız hiç durmasın bugün
Ben şahsen çok enerjiğim.. hemen bir Leslie yapıcam inş..
Yarın hiç birimiz artı çıkmayalım. Ödem var diyorsak bugün detoks suyu içelim. .
Ben hepimize güveniyorum. . 12.takım geri dönsün artık. .inş hiç birimiz yüzde 1in altında kalmayız..
Son olarak herkes akşam menüsünü paylaşmadan sırayla diğer günleri de alıntılasın üstüste yazalım..
Ak koyun kara koyun belli olacak yarın
Kolay gelsin kaptancımmmŞimdilik kaçıyorum geçmişe pc geçip bakacağım. Spor tablosunu yapacağım 200 sayfa falan birikti kesin
onun ki eksik tartıyor benim tartım doğru canım oğlum sporcu sıklet kontrolü için tartılıyor evdeki ile hep aynıAaaa acaba seninki mi fazla tartıyor onun ki mi eksik.. Bi tartı daha bulup tartılana kadar çatlardım ben
Yap cnm yap.. ilk iş güzel bi kahvaltı ile güne başlayalım.. kimse bende dahil bi kaşık şunun tadına baktım.. bi tane şundan ısırdım demesin artık bugün.. en azından perşembe günleri dişimizi sıkalım kızlar. .Heyecan yaptımmm kız
Benim de hemen spor yapasım geldi
Kendimi çok güçsüz hissediyorum. Bacaklarim ağrıyor. Yeşil cayimi içeyim bakalım geçecek mi halsizligim. Adetimin en yoğun gunundeyim. Kıpırdamak istemiyorum. Yürürken de kasiklarim ağrıyor zaten. Şöyle ağrısız, sizisiz adet olan var mıdır acaba?Yap cnm yap.. ilk iş güzel bi kahvaltı ile güne başlayalım.. kimse bende dahil bi kaşık şunun tadına baktım.. bi tane şundan ısırdım demesin artık bugün.. en azından perşembe günleri dişimizi sıkalım kızlar. .
Cnm bi ağrı kesici al.. en azında leslie yap. . Günü hafif geçir. . Yarın perşembe.. emeklerimiz boşa gitmez inş..Kendimi çok güçsüz hissediyorum. Bacaklarim ağrıyor. Yeşil cayimi içeyim bakalım geçecek mi halsizligim. Adetimin en yoğun gunundeyim. Kıpırdamak istemiyorum. Yürürken de kasiklarim ağrıyor zaten. Şöyle ağrısız, sizisiz adet olan var mıdır acaba?
Benim Doğumdan sonra sekiz ay olacak nerdeyse.hala adet olmadım.Kendimi çok güçsüz hissediyorum. Bacaklarim ağrıyor. Yeşil cayimi içeyim bakalım geçecek mi halsizligim. Adetimin en yoğun gunundeyim. Kıpırdamak istemiyorum. Yürürken de kasiklarim ağrıyor zaten. Şöyle ağrısız, sizisiz adet olan var mıdır acaba?
EkşimiştirDün mayaladğımmm sütü dışarda unutmuşum Yen'i koydum dolaba
Kışın birşey olmuyordu ama ekşimiştir di mi
EkşimiştirDün mayaladğımmm sütü dışarda unutmuşum Yen'i koydum dolaba
Kışın birşey olmuyordu ama ekşimiştir di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?