bence kaptaanlar versin.senle miuBir de bu menüler için de bir puanlama mı getirsek. Nasıl olabilir acaba puanlama olsa. Herkes kendi menusune mi puan versin, ortisinin menusune mi versin. Yoksa bir kişi (muhtemelen miu ya da ben:)) mi puan versin.
Yoksa kaçamak mı sayalım.
Yeni fikirler istiyorum kızlar.
Kız bende yiyordum ya yerimde sayıyordum. Yemeyi bıraktım gitti bak kilolar. Zor oluyor çok sinirleniyorum ama tartıya çıkınca sinirim geçiyor.kilo bildirimim
pazartesi 74,1
bugün 72,5
fark 1,6
yüzde 2,15 li bişeyler çıktıkızlar verdim verdim de bu oğlanın düzeni bozuldu iyice.uyumuyor hiç gece napıcam ben vallahi gece dayanamadım yedim bişeyler ama kim yerimde olsa yeminle söylüyorum yer yaa geceler bitmiyorr
tebrikler süpersinkilo bildirimim
pazartesi 74,1
bugün 72,5
fark 1,6
yüzde 2,15 li bişeyler çıktıkızlar verdim verdim de bu oğlanın düzeni bozuldu iyice.uyumuyor hiç gece napıcam ben vallahi gece dayanamadım yedim bişeyler ama kim yerimde olsa yeminle söylüyorum yer yaa geceler bitmiyorr
hahahhahaa mis gibi olmuş anka ohKızlar şuraya mutfağımın temiz halini de koyayım da aklıllada öyle pis kalmasın
Afiyet olsun opiremses gayet güzel menğü bence. Kısır şişirmez inşallah.Menü mü yazayımmm
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Yarım muz
Ara bir avuç leblebi
Öğlen arkadaşa davetliydim en masum görünen kısırdı.
15.00
Bir kase kısır
19.00
Bir tavada yumurtA
Yarım dilim ekmek
Yeşillik
Su 3 ügeçebilir
Spor
Yarım saat bölgesel çalıştım
Tuhaf bir menü oldu ama sırf akşam ağır yememek için böyle oldu @florence_N
Kız perşembeye yayla çorbası ve kremalı yemek ne demek. Normalde olsa zararsız ama perşembede kötü olmuş.Anka @MiuLego @5816bursa
Kahvaltı 10.30da..
2 yumurtadan biberli yumurta
Kk süzme peynir
3 zeytin
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara
1 küçük nektari
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 kare çikolata (evde tiramisu vardı. Krizim tuttu bununla geçiştirdim)
Akşam
1 kase yayla çorbası
1 tabak kremalı Mantarlı biberli tavuk (1 kilo tavuğa bi kutu krema)
Spor yapınca eklerim listeye..
Haftalık menüne baktım da.. Hafta içi epey dengelemiş gibisin ama toplarsak epey de kaçamak var gibi. ama yine de abartı değil güzel eksi gelir bence spor da vardı çünkü..Kızlar işte bi haftalık menüm...
Çok hafif harika menü bursacımBende menumu yazayımhippotalamus
Kahvaltı ekmeksiz 10 da
Peynır zeytin salatalık domates cay
Ikı yumurtadan kaşarlı omletten ıkı catal
Ara 3 te bir seftalı
Akşam salata Bı tane mucver
2 lt su yatana kadar 3 olur
Tüm hafta temiz beslendin cheesecake de erken saat bir şey olmaz karpuzcum spor da var. Tabi perşembe olmasa iyiydi ama yine de tartıyı etkileyeceğini sanmıyorumkizlar ben gunu ogleden sonra 3'te kapattim ama sorun neyle kapattim
tontik kuzenim oreolu cheesecake almis. incecik bi dilim yedim ama yedim dayanamadimGerizekali gibi butun hafta dayandim. Gittim persembe gunu cheesecake yedim yaa.
Sabah: 7:30
2kk beyaz peynir
5 ceviz
Oglen: 13:30
2 kucuk dilim kiymali pide (hani guvec diyolar ya, ondan 2 dilim)
Ara: 15:00
1 ince dilim cheese cake
Su: 3 litre (4'e cikacak)
Spor: gece 12'ye kadar durmak yok
HA Rİ KA!Misafirim geldi ustuste yazamadım
@prensesmat
Sabah 10
2 haşlanmış yumurta
Lor
1 bardak süt
Çarliston biber
Domates
Salatalık
Öğlen yok
Akşam 18
1 tabak bamya
Yarım kase salata
1 kase yoğurt.
Su 3 lt olur yatana
Spor 30 dk yürüyüş (sancim ve karın hassasiyetim hala var)
Çok güzel incim afiyewt olsun eski spor performansına da dönebilsen tartıda efsaneler yapıcaksınKizlar menüm @eylul7158eylul
Sabah yarim simit
Öğle 1 yumurta peynir zeytin bol sebze 1 ck fındık ezmesi
Aksam yesil fasulye ayran
Su 3 olmuştur
Kızlar menü
Sabah
1 simit
1 üçgen peynir çay
Aksam
Salata
Su 2 lt falan dir disardaydim icemedimspor yok
Spor puanlaması yapalım. Her spora puan verelim bence.. ve spor eklemesi 12 ye kadar bile olabilir gözden kaçan olmasın. Ortileri ve orti sonuçlarını da 1. sayfaya ekleyelim..Kızlar yine baya konuşmuşsunuz. Spor listesi yapıyorsunuz değil mi. Ben ilk fırsatta tabloya gireceğim sporlarınızı. Boşa gitmesin ekleyin listeye.
Bir de 1. sayfada eklemek istediğiniz bir şey var mı. Tabloya yeni bilgi olur. Başka tablolar olur. Yeni kural olur. Aklınıza gelen bir şey varsa PC açmışken ekleyeyim.
Spor ekleme saatini değiştirecektik havada kaldı. 11 yapayım mı. Her kes günlük sporu ertesi gün 11 a kadar listeye eklesin. Olur mu.
Sabah 11:00
Menemen
Salatalık peynir
3 zeytin
4 kayısı
Çekirdek 1 avuç
Akşam 19:15
1 tabak kabak yemeği
1 küçük kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 10 bin adım
Canım herkes ortisinin menüsüne puan versin ve menüsüne göre ceza da verebilr spor cezası. Ama yapılacak o spor cezası mazeretsiz olarak. Öyle büyük cezalar değil zaten yapılabilecek şeyler..Bir de bu menüler için de bir puanlama mı getirsek. Nasıl olabilir acaba puanlama olsa. Herkes kendi menusune mi puan versin, ortisinin menusune mi versin. Yoksa bir kişi (muhtemelen miu ya da ben:)) mi puan versin.
Yoksa kaçamak mı sayalım.
Yeni fikirler istiyorum kızlar.
Güzel umut afiyet olsun tartı sonucunu merak ediyorum. Pide perşembe menüsünde olmayabilirdi.Benim menüm kızlar ve @marselinda
Bilmem buralardamısın ama etiketledim yine de
Sabah 8:30
Çay
Yumurta sakatası
5 zeytin
Salatalık
Chialı puding
Öğle 12:30
Döner bir porsiyon
Ayran
Avuç içi kadar pide ekmeği
Ara çay ve bir kahve 3 karpuz çekirdeği
Akşam 19:00
Mercimek çorbası 1,5 kase
1 elma
1 şeftali
Yeşil çay
Su : 3 litre
Spor . 1 saat tempolu yürüyüş
yarım pide nasıl yarım pide? büyüklüğü ne kadar zortimBende menü vereyim
Sabah: türk.kahvesi 3 k kayısı
Ögle yarim pide salataĺik ve çay
Ara türk kahvesi 1 dilim bitter
Akşam 17,30: el kadar tavuk göğüs eti
Salata 1 kase yoğurt
3 litre şu yarim litresi detoks suyu
60 dakika yürüyüş
Ay dun oglum durmayinca menumu yazamadan ciktim. Sonrasinda da komsuya davetliydik ogkusu uyutup oraya indim
inciakis
Sabah
Karatay kahvaltisi
Oglen
Tqvuk izgara bol salata yigurtlu kwreviz 2 avuc cerez
Aksam
Kabak yemegi 2yk yogurt
Ara
2 avuc kabak cekirdwgi 1 elma
tebrikler inci 600 az değil harikasın. Sporunu arttırsan 1.4 olurdu o kilo kaybıGünaydın kizlar @eylul7158eylul hedefi tutturamasamda kendi adıma mutluyum
Kız yok harika falan ama tartıya etki etmiyorspoor harikaaa ciddi çalışmışsın tebrikleer bende yürüyüşleri aksatmadım die sewiniodum ama seni görünce utandım
bravoooooooooooooooooGeçen hafta 69.4
Güncel 68.6
Fark 0.8
anka harikasınnnn sevinilmez mi yaBen de tartıldımmmm veee 63.4 geldimmmmmm
Benim kadar abartan yok bu sevinme işini nedenseherşeyin suyunu çıkarmasa. Olmaz.
Aslında dun 63.2 gelmiştim bu gün 62 li bir şey gorurum demiştim ama olmadı. Spor olsaydı kesin olurdu. Ama yapamadım.
tebrikler asya harika bir eksi gördün. Öğün sayını 3 e çıkar ve akşam yemeğini 20:00-21:00 arası ye. Yine ve yine aynı tavsiyeyi veriyorum.kilo bildirimim
pazartesi 74,1
bugün 72,5
fark 1,6
Evet yaa cokk zorlanıyorum napicam benKız bende yiyordum ya yerimde sayıyordum. Yemeyi bıraktım gitti bak kilolar. Zor oluyor çok sinirleniyorum ama tartıya çıkınca sinirim geçiyor.bende bi de 2 tane gece uyumayan birini uyutuyorum tam yatıyorum diğeri kalkıyor. Cinnet geçiriyorum bazen ama yapacak bişey yok.
Tamam canım kesinlikle oyle yapıcam soz
hahahhahaa mis gibi olmuş anka oh
Afiyet olsun opiremses gayet güzel menğü bence. Kısır şişirmez inşallah.
Kız perşembeye yayla çorbası ve kremalı yemek ne demek. Normalde olsa zararsız ama perşembede kötü olmuş.
Haftalık menüne baktım da.. Hafta içi epey dengelemiş gibisin ama toplarsak epey de kaçamak var gibi. ama yine de abartı değil güzel eksi gelir bence spor da vardı çünkü..
Çok hafif harika menü bursacım
Tüm hafta temiz beslendin cheesecake de erken saat bir şey olmaz karpuzcum spor da var. Tabi perşembe olmasa iyiydi ama yine de tartıyı etkileyeceğini sanmıyorum
HA Rİ KA!
Çok güzel incim afiyewt olsun eski spor performansına da dönebilsen tartıda efsaneler yapıcaksın
Spor puanlaması yapalım. Her spora puan verelim bence.. ve spor eklemesi 12 ye kadar bile olabilir gözden kaçan olmasın. Ortileri ve orti sonuçlarını da 1. sayfaya ekleyelim..
süper gülbe çok beğendim
Canım herkes ortisinin menüsüne puan versin ve menüsüne göre ceza da verebilr spor cezası. Ama yapılacak o spor cezası mazeretsiz olarak. Öyle büyük cezalar değil zaten yapılabilecek şeyler..
Kaçamak tablosu yapıp 1. sayfaya da ekleyebilirz böylece toplu halde güğn gün herkes kaçamağını görür ne kadar çok kaçamak yaptığının farkına varır.. Sonrasında da yapmaz diye düşünüyorum.
Güzel umut afiyet olsun tartı sonucunu merak ediyorum. Pide perşembe menüsünde olmayabilirdi.
yarım pide nasıl yarım pide? büyüklüğü ne kadar zortim
Akşam hafif erken sat olmuş spor da var iyi sayılır
çok güzel. spor yok
tebrikler inci 600 az değil harikasın. Sporunu arttırsan 1.4 olurdu o kilo kaybı
Kız yok harika falan ama tartıya etki etmiyor
bravooooooooooooooooo
anka harikasınnnn sevinilmez mi ya
tebrikler asya harika bir eksi gördün. Öğün sayını 3 e çıkar ve akşam yemeğini 20:00-21:00 arası ye. Yine ve yine aynı tavsiyeyi veriyorum.
Tamam canım kesinlikle oyle yapıcam soz
İnşallah canım yaa eğer gece yemem olmasa gündüz gayet iyiyim inan o gündüz yedigimle şimdi 68 leri görmüştümbak o zaman nasıl eksiler gelir
umut ne demek istedin? kilon 66.9 mu? artıdamısın -0.3 yazmışsın. hiçbir şey anlamadım***12. Takım 527. Etap***
anka_misali (64,3
eylul7158eylul (58.2
tevafuk55 ( 61.9/
Korhilalp (54.5
hippotalamus (83.3/
5816bursa (67,9/
florence_N (77.4/
inciakis (67.4
umut-16 (67.2/69,9/-0,3/%0,5)
ICIR (82,2) paylaşımsızlıktandiskalifiye edildi
Kelekkarpuz (71.8/70.7/1.1/%1.53
Gulbe seker (84.5/
Marselinda(82.4/81.2
Prensesmat(69.4/68.6
12. takım Ortalaması
Aynen tam ben yazacaktım. .umut ne demek istedin? kilon 66.9 mu? artıdamısın -0.3 yazmışsın. hiçbir şey anlamadım
hadi amiiiiiin@MiuLego cnm annemgildeyim malum. . Elimden geldikçe dikkat ediyorum ama arada kaçamaklar oluyo.. her kaçamaktan sonra spora gittim inan.. birazdan tartılıcam cnm.. inşallah güzel bi yüzde olur
Kız ekşiymişsin zaten görmemişim miunun mesajında gördüm. Süper işte 1.6 kilo az değil kiEvet yaa cokk zorlanıyorum napicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?