chiaa nın çok faydalı olduğunu duymuştum nasıl lezzetli mi ? hatta osman müftüpoğlu bi yazısında ebru şallıyı kutluorum chiayı menüsün katığıo için die yazmıştı bence menün güz<el ama keşke meyweleri akşam değilde sabah yeseydin :) ben çok yoğundum menü paylaşamasamda daha ii bi hafta geçirdim tartıda yanıltmadı 81.2Benim menüm kızlar vemarselinda
Bilmem buralardamısın ama etiketledim yine de
Sabah 8:30
Çay
Yumurta sakatası
5 zeytin
Salatalık
Chialı puding
Öğle 12:30
Döner bir porsiyon
Ayran
Avuç içi kadar pide ekmeği
Ara çay ve bir kahve 3 karpuz çekirdeği
Akşam 19:00
Mercimek çorbası 1,5 kase
1 elma
1 şeftali
Yeşil çay
Su : 3 litre
Spor . 1 saat tempolu yürüyüş
spoor harikaaa ciddi çalışmışsın tebrikleer bende yürüyüşleri aksatmadım die sewiniodum ama seni görünce utandım
Sabah 08:00
1/4 simit
1 bardak tarçınlı süt, 1 muz, 1 tk fıstık ezmesi
Öğle 13:30
Yaprak kebabı
El kadar lavaş, 3 yk bulgur pilavı
Salata ve mezeler
Akşam 21:00
1 bardak süt, 1 tk fıstık ezmesi
Su: 3 lt ( 1 lt si soda limon yeşilçay kürü)
Spor:
35 dk eliptik
20 dk bisiklet
1000 ip
100 jj
80 crunch
90sn plank-30sn sağa plank-30sn sola plank
Evet canım yoktun. Bu şekilde devam edeceksen eğer ortaklıktan alacağım seni. Çünkü ortağın mağdur oluyor. Bu paylaşımlarla listeye de alamam zaten.günaydın bu hafta paylaşımlar konusunda çok aktif olamadımüzgünüm kızlar işden sonra kayınwalidemlere geçtim hep ama yediklerime dikkat ettim we 1saat fix yürüdüm kayınwalimlere geçerken arabauyı çıkartmadım yürüdüm gündelik hayattada işe giderken bi arka sokakdan dolanarak gittim ufak ufakda olsa hareketi artırdım.
Bu hafta pek guzel beslenmedin canim yinede cok iti gitmis benceGünaydın kizlareylul7158eylul hedefi tutturamasamda kendi adıma mutluyum
1.2 kilo gitmiş tebriklergünaydın bu hafta paylaşımlar konusunda çok aktif olamadımüzgünüm kızlar işden sonra kayınwalidemlere geçtim hep ama yediklerime dikkat ettim we 1saat fix yürüdüm kayınwalimlere geçerken arabauyı çıkartmadım yürüdüm gündelik hayattada işe giderken bi arka sokakdan dolanarak gittim ufak ufakda olsa hareketi artırdım.
Listeye ekle canım arada kaynamasınGeçen hafta 69.4
Güncel 68.6
Fark 0.8
bu hafta daha dikkatli olucamEvet canım yoktun. Bu şekilde devam edeceksen eğer ortaklıktan alacağım seni. Çünkü ortağın mağdur oluyor. Bu paylaşımlarla listeye de alamam zaten.
Tebrikk ederim kg takilman durdu sonundaBen de tartıldımmmm veee 63.4 geldimmmmmm
Benim kadar abartan yok bu sevinme işini nedenseherşeyin suyunu çıkarmasa. Olmaz.
Aslında dun 63.2 gelmiştim bu gün 62 li bir şey gorurum demiştim ama olmadı. Spor olsaydı kesin olurdu. Ama yapamadım.
Tebrikk ederim kg takilman durdu sonunda
düne kadar -200 düm dün kurtardı beni -400 gittiBu hafta pek guzel beslenmedin canim yinede cok iti gitmis bence
Demek ki bide tam yapsan diyeti epey gidecek kg. Ben o iki gun yaptigimnkacamagin ceremesini cekiyorum halen tartilmadim daha
inşşlllaaah cannıımm inşşaallaah1.2 kilo gitmiş tebrikler70 lere az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?