Kız ekşiymişsin zaten görmemişim miunun mesajında gördüm. Süper işte 1.6 kilo az değil ki
Uc gundur tuvalete cikamiyorum yoksa 200gr daha giderdikarpuz şoooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Kız bk nasıl işe yaradı bu beslenme sende@kelekkarpuz tebrikler harikasınnnn
Evet öyle de gece yemeleri sinirimi bozuyor motive mi düşürüyorKız ekşiymişsin zaten görmemişim miunun mesajında gördüm. Süper işte 1.6 kilo az değil ki
hedefi tutturdun canım tebriklerKızlar yüzde 1in altında kalsaydım 12ye kadar beklicektim ama 900 gr olunca açlıktan da ölünce bekleyemicem :))
Evetcumaya göre artıda
pazartesi kilosuyla yazınca ekside sadece. haftasonu iyi yediydi ya pazartesiye çok çıkmış
Tebrikler hipooooooKızlar yüzde 1in altında kalsaydım 12ye kadar beklicektim ama 900 gr olunca açlıktan da ölünce bekleyemicem :))
3 gün müUc gundur tuvalete cikamiyorum yoksa 200gr daha giderdi
Üzülme asya isteyince verebildiğini görüyorsun işte öyle cozutmadığın sürece cumadan cumaya eksidesin bu kesin
Haklısın da ister istemez motivem düşüyor.akşam olsun istemiyorum artıkTebrikler hipooooooharikasın! hadi yap kahvaltını afiyet olsun hak ettin
3 gün müben o kadar wc çıkmasam +1 gelirim en az
Üzülme asya isteyince verebildiğini görüyorsun işte öyle cozutmadığın sürece cumadan cumaya eksidesin bu kesin
Akşam ben de çok acıkıyorum. Muhtemelen herkes de çok acıkıyor. oluyor napalımHaklısın da ister istemez motivem düşüyor.akşam olsun istemiyorum artık
Şükür canım yine de az veriyorum ben yaAk kelebek tebrikler gülbe 600 daha gitti
Zümremmm teşekkür ederim canımcım.bugün daha iyiyim çok şükür şişlik indi gibiKorhim zümrem canım ciğerim arada atlamisim çok,geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Ben kara koyundum dünbugün detoks suyum hafif beslenmem devam ediyor spor da yaptım inşallah takıma zarar vermek istemiyorum
Çok sağol canımKorhilalp geçmiş olsun canım
Ayy Allah sabır versin canum.diş çok zor ya dursa bir türlü ağzından olmasa ayrı dertYerimiz var kızlar ıcır diskalifiye oldu çünkü yarın listeden çıkacak.
Bu arada dişciye gittim geldim. Salak doktor benim kalıbımı kaybetmiş. Sıcakta boşuna yoruldum. Ben yoldayken aramış duymamışım. Off vi bitseydi. Bi daha bu hastaneye adım atmam.
Yok canım ya 1 kilo veremedimBu hafta mezun oluyorsun sanırım. 1 kg vermiş misindir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?