Daha 300 gr var mezun olmama cnm.haftaya inşallahMezun oluyorsun artık sanırım
300 gram kızBen hedefe ulaşamadım 90 gr daha vermem lazımdı üzgünüm kızler
Nerde baktıracaksın bursacımhippotalamus uzgunum cnm bu kadar oldu ancak artık Aclıktan ölücem ama olmuyor sporda var bugun detaylı baktırcam yağ kas falan
Hem de nasil yaa.akşam ogununu porsiyon u fazla tutucam biraz gece yemesini birakana kadarZaten kiloyu aldiriran gece atistirmalari keyiflikler
Miucum ben listeye ne zaman girebilirim***12. Takım 527. Etap***
anka_misali (64,3/
eylul7158eylul (58.2/58.8/+0.6/-%1.03)
tevafuk55 (61.9/
Korhilalp (54.5/54/0.5/%0.91)
hippotalamus (83.3/82.4/0.9/% 1.08)
5816bursa (67,9/
florence_N (77.4/
inciakis (67.4/66.8/0.6/%0.89)
umut-16 (67.2/
Kelekkarpuz (71.8/70.7/1.1/%1.53)
Gulbe seker (84.5/83.9/0.6/%0.71)
ICIR (82,2) paylaşımsızlıktan diskalifiye edildi
12. takım Ortalaması:
Liste Dışı Yarışanlar
Jalapeno (60.7/60.1/0.6/%0.98)
Marselinda (82.4/81.2/1.2/%1.46)
Prensesmat(69.4/68.6/0.8/%1.15)
Asya_01 (72/72.5/+0.5/-%0.69)
Mezun olanlar
miulego (54.3/
Sily (61/59.3/1.7/%2.79)
SON LİSTEYE EKLEME YAPTIĞINIZA EMİN OLUN KIZLAR
Kuzum senin deneme süresi denilen şeyin doldu aslında ama gerisini anka biliyor. 2 farklı takımdaydın vs konuşuyordunuz en son o kısımları bilmiyorum. İsterse alır listeye anka süre açısından sıkıntı yok diye biliyorum senin için artık. Tabi bu hafta artıdasınMiucum ben listeye ne zaman girebilirim
dolmadı canım. ayın 10 unda başladı. 11 gün oldu daha.Kuzum senin deneme süresi denilen şeyin doldu aslında ama gerisini anka biliyor. 2 farklı takımdaydın vs konuşuyordunuz en son o kısımları bilmiyorum. İsterse alır listeye anka süre açısından sıkıntı yok diye biliyorum senin için artık. Tabi bu hafta artıdasınolmaz da haftaya isterse alır siz konuşun anlaşın
canım eğer daha çok girmeye çalışırsan haftaya alırım listeye. tabii ekside gelmen lazım listeye girmek için. bir de listeye girdikten sonra 2 ay izin alamıyorsun. her cuma mutlaka kilo bildirimi yapman lazım. bunları aksatırsan takım olarak zor durumda kalıyoruz. ona göre haftaya alırım istersen.Miucum ben listeye ne zaman girebilirim
Hımm. Yok gulum o takimda listede değilim ankaya söyledim hiçbir sıkıntı yok.diğer takım kaptanı orda listeye girebilirsin dedi.kız pazartesine göre eksideyim amaKuzum senin deneme süresi denilen şeyin doldu aslında ama gerisini anka biliyor. 2 farklı takımdaydın vs konuşuyordunuz en son o kısımları bilmiyorum. İsterse alır listeye anka süre açısından sıkıntı yok diye biliyorum senin için artık. Tabi bu hafta artıdasınolmaz da haftaya isterse alır siz konuşun anlaşın
cumadan cumaya alıyoruz. maalesef kilo almış görünüyorsunHımm. Yok gulum o takimda listede değilim ankaya söyledim hiçbir sıkıntı yok.diğer takım kaptanı orda listeye girebilirsin dedi.kız pazartesine göre eksideyim ama
cumadan cumaya alıyoruz. maalesef kilo almış görünüyorsunHımm. Yok gulum o takimda listede değilim ankaya söyledim hiçbir sıkıntı yok.diğer takım kaptanı orda listeye girebilirsin dedi.kız pazartesine göre eksideyim ama
Pazartesi günü ne göre eksideyim ama.birde yeterince giriyorum gülüm bencanım eğer daha çok girmeye çalışırsan haftaya alırım listeye. tabii ekside gelmen lazım listeye girmek için. bir de listeye girdikten sonra 2 ay izin alamıyorsun. her cuma mutlaka kilo bildirimi yapman lazım. bunları aksatırsan takım olarak zor durumda kalıyoruz. ona göre haftaya alırım istersen.
tamam sıkıntı yok o zaman. ben çok takip edemedim son zamanlarda. girmiyorsun gibi geldiPazartesi günü ne göre eksideyim ama.birde yeterince giriyorum gülüm ben
teşekkürederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?