Gözünden kacmis canım en çok aktif olanlardan biriyimtamam sıkıntı yok o zaman. ben çok takip edemedim son zamanlarda. girmiyorsun gibi geldi
Buradayım canım
Yaa harikasin yaa
Tartiya gidiyorum
Hahahaha hadi zortim
Tartiya gidiyorum
Sen de yazsana kilo bildirimi canımcımkızlar tebrik ederim sizi haftaya ben de olurum inşallah listede
kilolar iyi gitmiş maşallah
Ayyy ne güzel ya ben de istiyoooomMıu cum esım normalde izinli olması lazım bugun az önce aradılar protokol şubeden acil gitti işi cabuk biterse Mac fit e gıtcem yag kas vs baktırcam bıraz uzak arabayla gitmek gerekiyor arkadasım var orda
Aşk olsun miu
Kız asya en sevdiğim şey gıybetAşk olsun miugiybet haa kizcem genelde yorum lar oluyor ya.bende coguyla aynı fikirde olduğum için tekrar aynı şeyi yazmak istemiyorum
Kız asya en sevdiğim şey gıybetfırsatını bulursam asla kaçırmam
Mıu cum esım normalde izinli olması lazım bugun az önce aradılar protokol şubeden acil gitti işi cabuk biterse Mac fit e gıtcem yag kas vs baktırcam bıraz uzak arabayla gitmek gerekiyor arkadasım var orda
Misafirin vardı ya unuttun sandım bi an korktum
Tartiya gidiyorum
Hımmm gelir inşallah çabucakflorence_N tebrik ederim senniiiii bu haftaki menülerinden belliydi haftada 1 kilo harika!
Anka umut yaptı ama tam anlayamadık artıda mı ekside mi garip bi bildirim oldu. umut-16 canımcım gel de açıklığa kavuşsun. Sanırım 300 gram verdi ama yazarken kilosunu yanlış yazmış tahminim bu.
ben diyete dün başladım sayılır o yüzden haftaya cuma eksilerle gelirim inş canımSen de yazsana kilo bildirimi canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?