sen de bu hafta iyiydin. bak ucundan azcık, parmak yaladım, koşesini kopardım demeyince gidecek demek ki. tabloya bakarsan eğer daha çok verebilecekken çok az verdiğin. bundan sonra çok daha dikkatli olacaksın. anlaştık mı.
Sık sık kaçamak yapan arkadaşlara da ben teşekkür ederim.
Bu hafta arindim da kacamaklardan laf edebilirim. Anka bile o kadar kaçamak yaptı ama bak azmedip eksi çıktı.Aynen..
çok-1 gelmişsin Yen'i gördüm tebrikler.
Sık sık kaçamak yapan arkadaşlara da ben teşekkür ederim.
Evet canım, her gün 1 parmak yalama daha çok sıkıntı imiş. 1.5 dilim kek yedim hafta başı ama buna rağmen verdim, demek ki abartmadan 1-2 kaçamak bizi uzmuyor. Hafta başında ama.sen de bu hafta iyiydin. bak ucundan azcık, parmak yaladım, koşesini kopardım demeyince gidecek demek ki. tabloya bakarsan eğer daha çok verebilecekken çok az verdiğin. bundan sonra çok daha dikkatli olacaksın. anlaştık mı
Aynen aynen benim de tahminim o@MiuLego b3nce umut 300 gr verdiği için eksi dedi canım 66,9 dedi çünkü
Oyyy oyyy kuzum sağol alkışlayan ellerini öpeceeeemMiusum kuşum tebrik ederim 53 mu 53 helal sana
ne kaçamağı yaptım ben Allah kuru iftiradan saklasınBu hafta arindim da kacamaklardan laf edebilirim. Anka bile o kadar kaçamak yaptı ama bak azmedip eksi çıktı.
Bilmem. Eşimle tartıştığının gecesi ne yedin de bakalım. Sizin mutfağa gizli kamera koydum ben.ne kaçamağı yaptım ben Allah kuru iftiradan saklasın
Kesinlikle katiliyorumYani aslında şöyle kimseyle bi sorunum yok ama artı gelen atkadaşlara çok kızıyorumtamam bazı haftalar sabit olur yada ne bilim pazartesi artı olur.. 4 gün var cumaya.. bende pazartesi artı olup sırf takım için 4 gün kendimi tutuyorum. . Böyle olunca gerçekten motivasyonum düşüyor ve üzülüyorum.. tamam hepimiz kendimiz için kilo veriyoruz ama biz bi takımız arkadaşlar..
o bu hafta mıydı... bana geçen hafta gibi geldiBilmem. Eşimle tartıştığının gecesi ne yedin de bakalım. Sizin mutfağa gizli kamera koydum ben.
Kiz sen dun doner durum gommedin mine kaçamağı yaptım ben Allah kuru iftiradan saklasın
yooo gömmedim gayet insani şekilde yedimKiz sen dun doner durum gommedin mi
Ben kurbandan sonraki hafta alabilirim. İzmit, İstanbul, bandırma türü yapacağız.Korhilalp mezun olmak istiyor musun canım.
tevafuk55 senin de izinlerin açıldı. aklında bulunsun.
hippotalamus , 5816bursa , florence_N sizinkiler de haftaya açılacak. eğer düşünüyosanız aklınızda bulunsun.
miu o kadar spor ve terleme karşılıksız olamazdı hakettin 53 ü tebrikler***12. Takım 527. Etap***
anka_misali (64,3/
eylul7158eylul (58.2/58.8/+0.6/-%1.03)
tevafuk55 (61.9/61,7/0,2/ 0,323)
Korhilalp (54.5/54/0.5/%0.91)
hippotalamus (83.3/82.4/0.9/% 1.08)
5816bursa (67,9/67.6/0.3/%0,44)
florence_N (77.4/76.4/1/%1.29)
inciakis (67.4/66.8/0.6/%0.89)
umut-16 (67.2/
Kelekkarpuz (71.8/70.7/1.1/%1.53)
Gulbe seker (84.5/83.9/0.6/%0.71)
ICIR (82,2) paylaşımsızlıktan diskalifiye edildi
12. takım Ortalaması:
Liste Dışı Yarışanlar
Jalapeno (60.7/60.1/0.6/%0.98)
Marselinda (82.4/81.2/1.2/%1.46)
Prensesmat(69.4/68.6/0.8/%1.15)
Asya_01 (72/72.5/+0.5/-%0.69)
Mezun olanlar
miulego (54.3/53.9/0.4/%0.74)
Sily (61/59.3/1.7/%2.79)
SON LİSTEYE EKLEME YAPTIĞINIZA EMİN OLUN KIZLAR
Ben yesem hiç eksi çıkmam :)yooo gömmedim gayet insani şekilde yedim3 te yedim canım onu kaçamaktan saymıyorum ki ben.
Oy balım 2-3 gün hurharca yemeseydim o spora daha çok giderdi de işte ah ah... kız ben paZartesi +1.1 dim ya onu unutmuşummiu o kadar spor ve terleme karşılıksız olamazdı hakettin 53 ü tebrikler
6 çocukla evde partileyince yaktı kalorileri çakal ankaaBen yesem hiç eksi çıkmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?