- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Teşekkür ederim canım@MiuLego canım Doğum günün kutlu olsun bu arada daha kaç kilo vereceksin yeter artık sabit tut kendini bak sonra çok zayıf sevmiyor karşı cinslerimiz yeter tam idealsin
Evet gruptakileri hareketlendir yoksa miu eriyip gidecekTeşekkür ederim canımZayıflamak istemiyom aslında ama sporda yenilmek de istemiyom. İnşallah benim gruptakiler çok spor yapar o zaman
tam 60 dk yüz madem aradaki dinlenmeleri sayma sakın elinde kronometre ile yüz
dinlenme dk larını hep çıkar
Elinden geleni yapmisisn bence niyet önemli vadesi dolmuş hayvanın:)yaa cok kotu bisey yaptim.
Burda denizde minik bu duba var. 10 dk'da oraya yuzuyodum. Gidip gelip dinleniyodum. Boyle bayagi derinde. Neyse, 2 gundur dubanin ustunde cekirge mahsur kalmis. Zavalli kipirdayamiyo. Nasil geldiyse oraya. Bugun 2. turumda dedim ben bunu kurtaririm. Otelden plastik bardak bi de tabak aldim. Dubaya yuzdum. Cekirgeyi bardaga sokmayi basardim bi sekilde. Geri donuste, tek elimde bardak, icinde cekirde, ustunde kapali tabak, yuzuyodum. Ruzgardan tabak uctu. Cekirge de sahile iki dakka kala sicradi bardagin icinden. Hayvan gozumun onunde boguldu yaa. Oldu hayvan. Keske daha siki kapatsaydim tabagi ustune.
İçelim cnm :)Bu hafta da içelim aynı gün aynı anda. Ben de içcem
Cnm korkma cekırge suda boğulmaz :) gunlerce kalıyor sudayaa cok kotu bisey yaptim.
Burda denizde minik bu duba var. 10 dk'da oraya yuzuyodum. Gidip gelip dinleniyodum. Boyle bayagi derinde. Neyse, 2 gundur dubanin ustunde cekirge mahsur kalmis. Zavalli kipirdayamiyo. Nasil geldiyse oraya. Bugun 2. turumda dedim ben bunu kurtaririm. Otelden plastik bardak bi de tabak aldim. Dubaya yuzdum. Cekirgeyi bardaga sokmayi basardim bi sekilde. Geri donuste, tek elimde bardak, icinde cekirde, ustunde kapali tabak, yuzuyodum. Ruzgardan tabak uctu. Cekirge de sahile iki dakka kala sicradi bardagin icinden. Hayvan gozumun onunde boguldu yaa. Oldu hayvan. Keske daha siki kapatsaydim tabagi ustune.
Teşk canımcım@inciakis
umut-16
kelekkarpuz
Ak kelebek
@yumaknuro
Kızlar hepinizi tebrik ederim harikasınız. Yüzdesi 1 in üzerinde olanlar ekstra tebriklerrrr.
İnc gülbe canlarım günden güne wc durumuna ve başka birsürü şeye göre değişiyor eksiler gayet güzel vermişsiniz sakın üzülmeyin harikasınız.
karpuzcum tebrikler haftaya inanılmaz bir eksi göreceksin regl sonrası ödem de kalmayacak Allaaaah
Anka haftaya yüzdeyi coşturacaksın bakah bugün 12 ye kadar bekleme şansın olsaydı ekside olacaktın kesin ama olsun haftaya kullanırız.
Süper oha yani :)Kızlar ben arkadaşta tartıldım 63.1 geldim. Benim kilomu değiştirir misiniz
Kuzummm süpersinnnn sen ya
Doğum günün kutlu olsun canım ortimmm
Yediğim halde verdin helal sana
Ne azimlisin sen ya sende ki azmin yarısı bende olsaydı ben de ellilerdeydim şu an
Kurbana kadar 7 li rakamları göreyim inş
Benim eşim yine tatil ayarladı bayrama orada rahat edeyim sonra tekrar devam inş
kıyamazlar bana bolca spor yaparlar demiEvet gruptakileri hareketlendir yoksa miu eriyip gidecek
ah kuzum kıyamam. ben de kahrolurdum hayvan sevgisi aşırı aşırı fazla bende. senin niyetin iyi ama napalım Allah öyle yazmış demekyaa cok kotu bisey yaptim.
ne zaman içiyoz. Herlade 10 tane falan cin biberi yedim öğlen. midem aşırı bozulcakİçelim cnm :)
aaaaaaa ciddi misin yaşasın ölmemiştir o zaman. Hiç bilmiyordumCnm korkma cekırge suda boğulmaz :) gunlerce kalıyor suda
hallediyorumKızlar ben arkadaşta tartıldım 63.1 geldim. Benim kilomu değiştirir misiniz
zortim eksi yok mu sendeElinden geleni yapmisisn bence niyet önemli vadesi dolmuş hayvanın:)
Sen yoksun diye yazdım yüzde hesaplamadım sen yaparsın miuzortim eksi yok mu sendevarsa söyle de ekleyelim senin kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?