Canlarım listenin son hali yukarıda. Sonradan gelip bildirim yapacklar bundan devam etsin.
Ben bundan sonra yokum kızlar, arada girer okurum ama. Öpüyorum her birinizi
Ah canım benim en bi özeli sana gelsinBir selam da bana göndereydinben de seni özleyecem hemşom oğluşun inşallah çabucak iyileşir kolay geçer inşallah
Vazgeçtim. 12 M2 çift yönlü kilim, suyu çekince kaldıramam. Akşam küçük görümcem yatıya gelecek, onunla yıkayım çocuklar yatınca bari. Yıkaması kolay da kaldirip cevirmesi, duvara atması dert. Hem onun oğlu döktü kahveyi
Sağol bitanemYazmayı unuttum cnm oğlun İnş cabucak iyileşir sıkıntısız gecırır sureci Rabbim şifa versin inşallah
Kız pazartesi 66.2 ydim. Canım çıktı 1,haftadır eksiye düşeceğim diye. Sezaryen dikişlerim açılacaktıkız 63 mü oldun tebrikler ben seni niye 66 sanıyordum kısknçlıktan herhalde benim hedefimdesin anka
Evet akşam mutlaka yap spor. Gönder onları. Haftaya mutlaka derece yapacağız kızlar.Menü vereyim de taşlayın beni
Sabah 9
2 haşlanmış yumurta
3 dilim ekmek
2 yk lor
Domates salatalık
Öğlen 13.00
1 tabak yoğurtlu makarna
Aksam 17.00
9 kuru incir
2 yaş incir
1 yk kurufasulye
Yarım dilim ekmek.
Su 2 lt şimdilik.
Sabahki ekmekler kaçamak olacaktı, öğleden sonra bir tatli krizim tuttu anlatamam, resmen saldırarak yedim. İncir bitti de kurtuldum. Günlük 100 gramı geçmiyordum karbonhidratta, 241 Gr olmuş bugün. Akşam mutlaka yürüyüş yapmalıyım, yoksa hepsi yağa dönüşecek.....m
Ah canım benim en bi özeli sana gelsin
Ay 1 haftada ben sıksam da mezun olsam keşke tekrar tebrikler spor kraliçesiKız pazartesi 66.2 ydim. Canım çıktı 1,haftadır eksiye düşeceğim diye. Sezaryen dikişlerim açılacaktı
Mezun olunca bizi bırakmayacaksın değil miAy 1 haftada ben sıksam da mezun olsam keşke tekrar tebrikler spor kraliçesi
Birakir mıyım hicMezun olunca bizi bırakmayacaksın değil mi
ertesi gün 11 e kadar canımKizlar,
Gunluk spor bildirimlerini en son ne zamana kadar yapabiliyoruz?
Birakir mıyım hic
Doktorla görüşmeniz nasıl geçti?ortalamasını 1 in üzerine çıkaran arkadaşlardan çok özür diliyorum kızlar yaa. tam dereceye girilecek haftaymış aslında... hepinizi tebrik ediyorum aynı performanı bu hafta da bekliyorum.
ben de regl oldum sonunda çok şukur. inşallah daha kolay geçiririm bu haftayı...
Aynı canım Eğitime devam yapacak bişey yok. Diğerlerinin soylediği şeyler hep. Farklı bişey soylemedi. Bu gece uyumadığı için ilaç yazdı ama ben ilaç kullanmıyorum. Zaten alıcılar kapalı ilaçla iyice sersemliyor kuzum.Doktorla görüşmeniz nasıl geçti?
Cnm geçen tv de gördüm.. bi kız tedaviyle baya bi aşama kaybetmişti. . Tabi her çocuk farklıdır. . Aile istanbula taşınmıştı..Aynı canım Eğitime devam yapacak bişey yok. Diğerlerinin soylediği şeyler hep. Farklı bişey soylemedi. Bu gece uyumadığı için ilaç yazdı ama ben ilaç kullanmıyorum. Zaten alıcılar kapalı ilaçla iyice sersemliyor kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?