hallettim kuzum teşekkür ederimSen yoksun diye yazdım yüzde hesaplamadım sen yaparsın miu
Cnm ben her carsıya cıkmada içiyorum :) ne zaman denk gelirse :)kıyamazlar bana bolca spor yaparlar demi
ah kuzum kıyamam. ben de kahrolurdum hayvan sevgisi aşırı aşırı fazla bende. senin niyetin iyi ama napalım Allah öyle yazmış demek
ne zaman içiyoz. Herlade 10 tane falan cin biberi yedim öğlen. midem aşırı bozulcak
aaaaaaa ciddi misin yaşasın ölmemiştir o zaman. Hiç bilmiyordum
ayyyy halı yıkamak inanılmaz yorucu yansın kaloriler. Ben gelmek istiyorum flo geliyim miiiiBebişi uyuttum, balkona geçiyorum. Çocuklar sabah Nescafe 3u 1 arada yapıp dökmüşler kocaaaa kilime, onu yıkayacağım. Sıcak havada suyla oynamak isteyen buyursun gelsin.
Cnm korkma cekırge suda boğulmaz :) gunlerce kalıyor suda
Dedım ya cnm ınan kovada yuzustu bir hafta yattı hatta şişmiştı kesın olmüş dedım esım suyu dökünce resmen canlandı kaçtı :) :)gercekten mi? hayvan suya dustu bakamadim bile. Allahim lutfen olmemis olsun
Süperiz kuzum haftaya da aynı performans yapalımAk kelebek Sevgili ortim, ilk haftadan yüzdelerimiz bile aynı yaw.
Vazgeçtim. 12 M2 çift yönlü kilim, suyu çekince kaldıramam. Akşam küçük görümcem yatıya gelecek, onunla yıkayım çocuklar yatınca bari. Yıkaması kolay da kaldirip cevirmesi, duvara atması dert. Hem onun oğlu döktü kahveyiayyyy halı yıkamak inanılmaz yorucu yansın kaloriler. Ben gelmek istiyorum flo geliyim miiii
canım mümkün oldukça girmeye çalışıorum ama sonradan sıkıntı olsun istemiorum istersen listeye alma ben böle dewam edeyim :)marselinda sen listeye girmek istiyor musun canım. Paylaşımların az diye almıyorum ama takıma daha fazla girerim ihmal etmem dersen listeye alabilirim.
300 artı kzuum 62zortim eksi yok mu sendevarsa söyle de ekleyelim senin kiloyu
ballı lokmam neden moralin bozuldu kuzum senin?Moralim bozuldu, sağlık olsun
Bugün itibari ile annemlere geçiyorum 4 gün orada kalacam pazartesi salı dönerim.. çarşamba hastaneye geçecez, perşembe malum zaten...
Annemlere ip goturecem ve ip atlayacam her gün inşallahgünde 1 kere de olsa girmeye calisacam. Hastane işlerinden vakit bulursam da çarşamba diyetisyene gidecem en son gittiğimde 66 küsür kiloydum yağ kas oranımi çok merak ediyorum
Herkese sevgiler beni özleyin anacıımmm
Ortilerimumut-16 marselinda
Kaptanicelerim @anka_misali @MiuLego
kız 63 mü oldun tebrikler ben seni niye 66 sanıyordum kısknçlıktan herhalde benim hedefimdesin ankaKızlar ben arkadaşta tartıldım 63.1 geldim. Benim kilomu değiştirir misiniz
Bir selam da bana göndereydinMoralim bozuldu, sağlık olsun
Bugün itibari ile annemlere geçiyorum 4 gün orada kalacam pazartesi salı dönerim.. çarşamba hastaneye geçecez, perşembe malum zaten...
Annemlere ip goturecem ve ip atlayacam her gün inşallahgünde 1 kere de olsa girmeye calisacam. Hastane işlerinden vakit bulursam da çarşamba diyetisyene gidecem en son gittiğimde 66 küsür kiloydum yağ kas oranımi çok merak ediyorum
Herkese sevgiler beni özleyin anacıımmm
Ortilerimumut-16 marselinda
Kaptanicelerim @anka_misali @MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?