- 21 Ekim 2009
- 411
- 707
- 303
Günaydın canım ortim..Günaydın kızlar ,hippotalamus ortim günaydın
Geçmiş olsun canım ağrı kesici vermedi mi doktorSelam kızlar. @MiuLego ben sabit geldim. Serumlardan baya artı gelmem lazımdı demekki kilo vermişim.
Gece ateşim çıktı çok zor bir geceydi sabaha kadar halüsinasyonlarla gerçekler arasında gittim geldim. Şimdi de ağrım var baya. İnşallah yarına geçer. Dun serumlarla çok iyi hissediyordum.
Verdi canım. Ağrı kesici ve antibiyotik verdi ama işe yaramıyor.Geçmiş olsun canım ağrı kesici vermedi mi doktor
Anka çok geçmiş olsun birkaç güne toparlarsın inşallah, kontrol ne zaman ?Selam kızlar. @MiuLego ben sabit geldim. Serumlardan baya artı gelmem lazımdı demekki kilo vermişim.
Gece ateşim çıktı çok zor bir geceydi sabaha kadar halüsinasyonlarla gerçekler arasında gittim geldim. Şimdi de ağrım var baya. İnşallah yarına geçer. Dun serumlarla çok iyi hissediyordum.
Geçmiş olsun canım. İzne ayrılacak mısın ona göre not düşelim yanına? Sabit gelmen de harika olmuş çok şükür sevindirici haber bu :)Selam kızlar. @MiuLego ben sabit geldim. Serumlardan baya artı gelmem lazımdı demekki kilo vermişim.
ben 4 gözle sonucu merak ediyordum inci harika ya çok iyi ben de yapacağım o zaman. Aç kalmadın değil mi çok? pazartesi-salı yapayım ben de inşallahkızlar patates diyetimi merak edenler için 2 günde -1.9 kilo gitti çarşamba 67.9 dum bugun 66 artılar gitti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?