Sağol canım benim
oooh ooh çok sewindim caniim lesli yapacak kadar enerjik hissetmem harika ama enerjini iyileşmek için kullan ilk günler çok önemli dinlen kaptanımSelam kızlar. Ben eve çıktım iyiyim çok şukur ama yatırıyorlar zorla. Kalkıp leslie yapasım var halbuki
aslında 1 tabak iseydin çok kalorili değilde beş şu bardağı çooooook deil mı be canımcımKızlar bebeğe çorba yaptım.sevmedi kustu.
Sinirden hepsini ben içtim
Beş su bardağı içmişimdir
İçinde iki kaşık yulaf unu ve bir kaşık şehriye vardı sizce çok kalorili olmuş mudur bu yoğurt çorbası
Çok geçmiş olsun konu çocuklar olunca insanın hayatının dengesi bozuluyorkızlar bugün menüm berbat dün gece oğluşum hiç uyumadı öğleden sonra izin alıp dr a gittik sadece nezlesi henüz akıntısı warmış ama ben perişanım önceki geceden de yorgundum... ama akşam bişey yemeden yatıp telafi edicem .umarım yani .. yalnız çoook su içtim iyi oldu biraz dinlenip spor yapmayıda denicem lütfen beni mazur görün ..
Buda benim menu
Sabah
Üç yk melemen
Domates biber
Peynir yarım kk
Bir dilim tam b. Ekmegi
Öğlen
Bir bardak süt
Dört erik
Aksam
Bir tabak az zeytinyagli kabak yemeği
Yarım kase yoğurt
Su 2 lt
Spor leslie 15x2
Tam perşembe menüsü olmusBuda benim menu
Sabah
Üç yk melemen
Domates biber
Peynir yarım kk
Bir dilim tam b. Ekmegi
Öğlen
Bir bardak süt
Dört erik
Aksam
Bir tabak az zeytinyagli kabak yemeği
Yarım kase yoğurt
Su 2 lt
Spor leslie 15x2
Kız 5 senedir içmiyorsun.. mezun olmadan bi gün önce mi içesin geldi :))Kızlar bende menumu yazayım
Kahvaltı 1 yumurta
Domates salatalık yeşillik
Cay
Ara yok
Akşam dısardaydık bımde satılan çiğ köfte varya onun birini yedım 5 senedir içmıyordum Bı tane şişe kola içtim kucuk olandan
Kız soğuk Bı o vardı canım çekti resmen :)Kız 5 senedir içmiyorsun.. mezun olmadan bi gün önce mi içesin geldi :))
Spora bak ortim harikasinBen sporu yazim nolur nolmaz..
20 dk yürüyüş: 20 puan
10 dk eliptik: 30 puan
40 dk yüzme: 120 puan
100 ip: 20 puan
Menu guzel az bile hatta ama ciss var o da mezuniyet kutlaması olsun canimKızlar bende menumu yazayım
Kahvaltı 1 yumurta
Domates salatalık yeşillik
Cay
Ara yok
Akşam dısardaydık bımde satılan çiğ köfte varya onun birini yedım 5 senedir içmıyordum Bı tane şişe kola içtim kucuk olandan
Accik da spor olaydı süper olurduSabah 11:00
2 haşlanmış yumurta domates salatalık
Peynir zeytin
1 bardak süt
1 büyük şeftali
Ceviz
Ara biraz kuruyemiş
Akşam 18:00
2 yk kabak
1 parça tavuk
Cacık 1 kase
Su 2.5 lt
Spor yok
Accik da spor olaydı süper olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?