Miucum canım aslında spor yapıyorum ama yazmaya fırsat olmadı bir türlü.istersen çıkar beni spor grubundan.mağdur olmasın kızlar benim yüzümden canınVe kızlar muhtemelen spor gruplarına eklemeler çıkarmalar olacak?Korhilalp canım spor yapacak mısın? sadece 1 gün yapmışsın spor o yüzden soruyorum devam edecek misin spor grubuna?
Aramıza yeni katılan arkadaşlar spor yapacak mısınız? Katılmak istiyorsanız beni etiketleyip belirtin!
Var olan grubundan çıkacak olan ben spor yapmayacağım diyen var mı? @Gulbe seker @anka_misali siz yapmayacaksınız sanırım??? Beni etketleyip bildirsin kızlar çıkaralım. Grup mağdur olmasın yok yere.
İşte de böyleeeeeeeeeeeee
Haftaya daha çok sporlu günlerimiz olsun canlar
Anka kaptan çok geçmiş olsun.tez zamanda iyileşirsin inşallah.Allah beterinden saklasın canım.maşallah toparlamışsın bileBu gerçek sonuç değil ki ben hastaydım yapamadım. İyileşince görürsünüz
Cnm ınan farkı Değılım dikkat ettim de kusura bakma lutfenKız beni niye sildin.?? Ceza ekle çabuk :))
Yok kız ne kusuru.. düzelttim ben.. şaka yaptım sana. . Bu arada mezuniyetin hayırlı olsun. .Cnm ınan farkı Değılım dikkat ettim de kusura bakma lutfen
Sagol cnm tatilden sonra dvm edicem İnş pazar dan sonra 20 gun izinli esım bakalım Sivasa yalovaya Karacabey e narlı ya artık hangisi olursa gıdıcez ınş cok bunaldıkYok kız ne kusuru.. düzelttim ben.. şaka yaptım sana. . Bu arada mezuniyetin hayırlı olsun. .
Step tahtası var canım bu akşam gidecem mesela yani zumba da leslie de ben sadece sicakliyorum ama step yaparken 40 dakika boyunca step tahtası üzerinde zıplamalı hoplamalı hareket yapıyorum ve jillian , koşu veya ip atlamak kadar ter atıyorumTamamdır kuzum bildirimli izne ayrılıyorsun o halde.
Yaparım doğru. Olsun sen iyileş gerisi hallolur
hahahaha yeaaaahhhhhhhhhhhhh biz olucaz yine 1. bebeğim. Geçen hafta da demiştim 1. belli 2. siz olursunuz diye şaka sanmışlardı
tamam sen kalıyorsun spor grubunda o zaman
Stepi nasıl yapıyorsun? step tahtası mı var canımcım? nasıl bir şey. Jillian dan daha zor değildir. Zumba ile eşdeğerdir diye düşünüyorum zumba da çok yorucu. Sen anlat da puanına karar veririz takımcak
Hoca eşliğinde yapıyorum canım:)Videodan yapıyorsa sen yap bi kere. Ona göre karar ver canım.
Bireyselde üçüncü olmuşumKızlar bireysel puanlar da aşağıda.
Eki Görüntüle 2029574
Bireysel 1. mizkelekkarpuz tebrikler kuzummmm. Bugün ekstra +50 puanın var. Eklemeyi unutmayalım bugünkü sporuna!
1. Grup +100 puan ile başlayacak haftaya ŞAMPİYON olduğu için
Puanı 250 altında kalanlara ceza var!!!! @hippotalamus izinli olduğu için ve @yumaknuro sonradan dahil olduğu için cezadan muaflar.
Onun dışında cezalılar:
@florence_N @inciakis @Korhilalp Kızlar cezanız var nurtopu gibicezası spor puanları ile ilgilenmek idi. Siz düşünedurun
Senin boy kaçtı?? İdeal kilona ulaştın mı tam olarak??Sagol cnm tatilden sonra dvm edicem İnş pazar dan sonra 20 gun izinliydı esım bakalım Sivasa yalovaya Karacabey e narlı ya artık hangisi olursa gıdıcez ınş cok bunaldık
Canım tebrik ederim seni 4. Mezunumuz oldun helal olsun doğum günü haftasında hemdeSagol cnm tatilden sonra dvm edicem İnş pazar dan sonra 20 gun izinliydı esım bakalım Sivasa yalovaya Karacabey e narlı ya artık hangisi olursa gıdıcez ınş cok bunaldık
Yok cnm ideal kilom degil boyum 167 aslında 60 58 falan olsa super olucak ama bilmiyorum enerjim kalmadı bu aralar yoruldum bıraz eylulde işe baslarsam o zaman gider kalan kilolarSenin boy kaçtı?? İdeal kilona ulaştın mı tam olarak??
Hep diyoruz ki sıra tevafukta araya başkaları giriyo :))Canım tebrik ederim seni 4. Mezunumuz oldun helal olsun doğum günü haftasında hemde
Sagol kuzum evet dogum gününde kosturmaktan bısey yiyemedim :) kac merdiven inip cıktım ustelık saymadım bile :)Canım tebrik ederim seni 4. Mezunumuz oldun helal olsun doğum günü haftasında hemde
Ben seni 170li bişey diye hatırlıyorum. . Ondan ideal kilo diye düşündüm ama yine iyisin sıkma canını.. dinlenm biraz. . Çokta abartma yemeyi. . Yoksa benim gibi bi haftada 2 kilo alırsın :))Yok cnm ideal kilom degil boyum 167 aslında 60 58 falan olsa super olucak ama bilmiyorum enerjim kalmadı bu aralar yoruldum bıraz eylulde işe baslarsam o zaman gider kalan kilolar
Sorma canım izindeyim zaten yanılmıyorsam iki hafta listede olamayacam izin dönüşü ile beraber mezun olurum bendeHep diyoruz ki sıra tevafukta araya başkaları giriyo :))
kız aaaaaa vallaha bi de muaf falan yazmışımBi kere ben 250nin altında değilim
maşallah canım isteyince herşey olur. Lütfen iyi geçir bu haftayı ve haftaya liseteye gir. Bak haftaya 4 ya da 5 kişi kalacağız listede zaten sana ihtiyacımız var.Kızlar geçen haftaki kilomu bilmiyorum. . İzne ayrıldığım kiloyu yazdım.. artı 2 kiloydum.. 2 gündür dişimi sıkıyorum ve eksta sporla onu artı 700 e düşürdüm şükür. . Haftaya listeye girerim inş..
Canım verdiğin kilo yine de güzel üzülme. Aynen devam.tebrikler kelekkarpuz hepinize teşekkürler takım birbirini motive ediyor hep, ben biraz üzgünüm çünkü son 3 günde hep kaçamak oldu demek ki 76 ları görebilecektim
ben de 3-4 gün yapmadım yapsam fark atardık. onlara girersek ohoooooooooooooooSpor yapamadım yapsa idim bizde birinci olurduk
Maşallah canım. Bölgesel çalışabilirsin aslında. Spor grubuna dahil edelim mi seni?herkese selam biraz gec kaldım sanırım kızım dısarı cıkacaktı sporu beraber yapalım dedik bu sabah 99.2 idi ekraniki günde fena degil sanırım ayagım düzeldikce sporda artınca inş daha cok olucak kazanan ekibede tebrikler
Girmeye hiç fırsatın olmuyor mu korhicim. Bildirim yapamayacaksan bu haftaki gibi çıkaralım kuzumMiucum canım aslında spor yapıyorum ama yazmaya fırsat olmadı bir türlü.istersen çıkar beni spor grubundan.mağdur olmasın kızlar benim yüzümden canın
Maşallahın var canımmmmm sporda efsanelişiyorsunuz. Takım adına seviniyorum ben çok. İyi spor yapıyoruz kaldı ki bu hafta alışma haftasıydı. Asıl şimdi herkes çok güzel sporlar yapacak inanıyorumStep tahtası var canım bu akşam gidecem mesela yani zumba da leslie de ben sadece sicakliyorum ama step yaparken 40 dakika boyunca step tahtası üzerinde zıplamalı hoplamalı hareket yapıyorum ve jillian , koşu veya ip atlamak kadar ter atıyorum
Hoca eşliğinde yapıyorum canım:)
Bireyselde üçüncü olmuşumüstelik annemgile gittiğim hastane işleri ile uğraştığım hafta heyooo çok mutluyum kelekkarpuz tebrik ederim canım suoer spor yaptın ve sonucunu da aldın
Benim de öyle oldu annemgil samsun hastane derken nurtopu gibi 3 kilo ödemim varBen seni 170li bişey diye hatırlıyorum. . Ondan ideal kilo diye düşündüm ama yine iyisin sıkma canını.. dinlenm biraz. . Çokta abartma yemeyi. . Yoksa benim gibi bi haftada 2 kilo alırsın :))
Tamam kuzum nasıl dersen :) bu aksam sana en terli halimi atacamkız aaaaaa vallaha bi de muaf falan yazmışım
maşallah canım isteyince herşey olur. Lütfen iyi geçir bu haftayı ve haftaya liseteye gir. Bak haftaya 4 ya da 5 kişi kalacağız listede zaten sana ihtiyacımız var.
Canım verdiğin kilo yine de güzel üzülme. Aynen devam.
ben de 3-4 gün yapmadım yapsam fark atardık. onlara girersek ohooooooooooooooo
Bu arada gülbeciğim acil cevap verirsen sevinirim. İzne ayrılcak mısın canım durumundan dolayı????? ona göre not düşelim
Maşallah canım. Bölgesel çalışabilirsin aslında. Spor grubuna dahil edelim mi seni?
Girmeye hiç fırsatın olmuyor mu korhicim. Bildirim yapamayacaksan bu haftaki gibi çıkaralım kuzum
Maşallahın var canımmmmm sporda efsanelişiyorsunuz. Takım adına seviniyorum ben çok. İyi spor yapıyoruz kaldı ki bu hafta alışma haftasıydı. Asıl şimdi herkes çok güzel sporlar yapacak inanıyorum
Step 2 puan olsun kuzum olur mu? Ciddi anlamda kalori harcattığına inanıyorsam 2.5 da yapabiliriz ama yüzme bile 3 puan öyle düşün.
Yok cnm boyum o kadar :) valla Sivasa gidersek kofte etli ekmek falan gozum doner mı bilmiyorum :) :)Ben seni 170li bişey diye hatırlıyorum. . Ondan ideal kilo diye düşündüm ama yine iyisin sıkma canını.. dinlenm biraz. . Çokta abartma yemeyi. . Yoksa benim gibi bi haftada 2 kilo alırsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?