Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Miucum canım aslında spor yapıyorum ama yazmaya fırsat olmadı bir türlü.istersen çıkar beni spor grubundan.mağdur olmasın kızlar benim yüzümden canın

***12. Takım 529. Etap***

anka_misali (63.1) sabit 1. kez izne ayrılıyor.
5816bursa (66.5/ 65,7/0,8/%1,20)Mezun olmak istiyor.
florence_N (75.4) sabit
inciakis (66.2/66/0.2/%0.302)
umut-16 (66) sabit
Kelekkarpuz (70.4/69.1/1.3/%1.846)
Gulbe seker (82.8/82/0.8

12. takım Ortalaması: %

Liste Dışı Yarışanlar
Marselinda (80.9/79.8/1.1/%1,36)
Prensesmat(67.9/67.4/0.5/%0.74)

simeranya7 (97.3/96.9/0.4/%0.41)
Yumaknuro (78.1/77.3/0.8/%1.02)
Asya_01 (??
stajer06(??

Yeni Katılanlar

Hercai76 (Başlangıç kilo 99.5/ Başlangıç Tarihi: 1 Ağustos 2017

Mezunlar
miulego (53.4/
Sily (59.5)
Korhilalp (53.8/

İzindekiler
eylul7158eylul (??
tevafuk55 (62/
hippotalamus(82.4/83.1/+0.7)

Yok kız ne kusuru.. düzelttim ben.. şaka yaptım sana. . Bu arada mezuniyetin hayırlı olsun. .
Sagol cnm tatilden sonra dvm edicem İnş pazar dan sonra 20 gun izinli esım bakalım Sivasa yalovaya Karacabey e narlı ya artık hangisi olursa gıdıcez ınş cok bunaldık

Step tahtası var canım bu akşam gidecem mesela yani zumba da leslie de ben sadece sicakliyorum ama step yaparken 40 dakika boyunca step tahtası üzerinde zıplamalı hoplamalı hareket yapıyorum ve jillian , koşu veya ip atlamak kadar ter atıyorum
Videodan yapıyorsa sen yap bi kere. Ona göre karar ver canım.
Hoca eşliğinde yapıyorum canım:)
Bireyselde üçüncü olmuşum üstelik annemgile gittiğim hastane işleri ile uğraştığım hafta heyooo çok mutluyum kelekkarpuz tebrik ederim canım suoer spor yaptın ve sonucunu da aldın

Sagol cnm tatilden sonra dvm edicem İnş pazar dan sonra 20 gun izinliydı esım bakalım Sivasa yalovaya Karacabey e narlı ya artık hangisi olursa gıdıcez ınş cok bunaldık
Canım tebrik ederim seni 4. Mezunumuz oldun helal olsun doğum günü haftasında hemde

Yok cnm ideal kilom degil boyum 167 aslında 60 58 falan olsa super olucak ama bilmiyorum enerjim kalmadı bu aralar yoruldum bıraz eylulde işe baslarsam o zaman gider kalan kilolar
Ben seni 170li bişey diye hatırlıyorum. . Ondan ideal kilo diye düşündüm ama yine iyisin sıkma canını.. dinlenm biraz. . Çokta abartma yemeyi. . Yoksa benim gibi bi haftada 2 kilo alırsın :))

Bi kere ben 250nin altında değilim
kız aaaaaa vallaha bi de muaf falan yazmışım
maşallah canım isteyince herşey olur. Lütfen iyi geçir bu haftayı ve haftaya liseteye gir. Bak haftaya 4 ya da 5 kişi kalacağız listede zaten sana ihtiyacımız var.
tebrikler kelekkarpuz hepinize teşekkürler takım birbirini motive ediyor hep, ben biraz üzgünüm çünkü son 3 günde hep kaçamak oldu demek ki 76 ları görebilecektim
Canım verdiğin kilo yine de güzel üzülme. Aynen devam.
Spor yapamadım yapsa idim bizde birinci olurduk
ben de 3-4 gün yapmadım yapsam fark atardık. onlara girersek ohooooooooooooooo

Bu arada gülbeciğim acil cevap verirsen sevinirim. İzne ayrılcak mısın canım durumundan dolayı????? ona göre not düşelim
Maşallah canım. Bölgesel çalışabilirsin aslında. Spor grubuna dahil edelim mi seni?
Miucum canım aslında spor yapıyorum ama yazmaya fırsat olmadı bir türlü.istersen çıkar beni spor grubundan.mağdur olmasın kızlar benim yüzümden canın
Girmeye hiç fırsatın olmuyor mu korhicim. Bildirim yapamayacaksan bu haftaki gibi çıkaralım kuzum
Maşallahın var canımmmmm sporda efsanelişiyorsunuz. Takım adına seviniyorum ben çok. İyi spor yapıyoruz kaldı ki bu hafta alışma haftasıydı. Asıl şimdi herkes çok güzel sporlar yapacak inanıyorum

Step 2 puan olsun kuzum olur mu? Ciddi anlamda kalori harcattığına inanıyorsam 2.5 da yapabiliriz ama yüzme bile 3 puan öyle düşün.

Ben seni 170li bişey diye hatırlıyorum. . Ondan ideal kilo diye düşündüm ama yine iyisin sıkma canını.. dinlenm biraz. . Çokta abartma yemeyi. . Yoksa benim gibi bi haftada 2 kilo alırsın :))
Benim de öyle oldu annemgil samsun hastane derken nurtopu gibi 3 kilo ödemim var

Tamam kuzum nasıl dersen :) bu aksam sana en terli halimi atacam her step yaptigimda 500 kalori kesin yaktım gözüyle bakıyorum

Yok cnm boyum o kadar :) valla Sivasa gidersek kofte etli ekmek falan gozum doner mı bilmiyorum :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…