Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Pozitif düşünüyorsun o zaman :)

Ben zaten aşırı hareketli sporları seviyorum o yuzden plates sevmem veya leslie yi de, ama kosu ip atlama jillian step zumba benim sporlarım keşke imkânlarım daha çok,olsaydı:)
ay ben hiç sevmiyorum çok yoran sporları yürüyüş leslie yeter bana
kocaya mı kaçıyo sanki spora kaçıyo
ben olsam kesin kaçardım onlarca puan hippooooo
Bak inci karşı gruptan caydırmaya çalışıyo tabi yemezler bebeğimmmm
hiç de bile o benim ortim

ay ben hiç sevmiyorum çok yoran sporları yürüyüş leslie yeter bana

hiç de bile o benim ortim
Ben bayılıyorum yaa yürüyüş de açık hava da aşırı tempolu olacak şeyda coşkun gibi hissediyorum o zaman kendimi

adet sayısından hesaplıcaz simi. 5 tanesi 1 puan şeklinde yine. Sen karar ver haber et o zaman olmazsa haftaya dahil ederiz seni de.

@MiuLego öğlen yediğim iki kurabiyeye rağmen deli gibi su atıyorum sabah çıktığım kilodan eksiğim su an öyle söyleyeyim patates hikaye sen bunu yap
Kız demeee. Ay yarın yapsam mı. Bir listeye bakayım tekrar. Birebir uyguluyorsun değil mi?

Bu kaç gün yapılacak kuzum?

Kızlar listeyi de paylaştım.

oh işler bitti.

kendimden konuşayım azcık.

Son 3-4 gündür mahfoldum ya. Az kendi isteğimle yedim ama çoğu zorla olan şeyler yedim. Hep de sağlıksız. Ablamın doğum günüydü. Off of. Midem dün akşamdan beri öyle berbattı ki.. Daha belki ancak düzeliyor o da bugün midem bir şey almayıp az yedim diye. Yarından itibaren inşallah daha organizasyon vs yok kalmadı. Çok düzenli olacak. Spor da yediğim içtiğim de. tevafuk55 un listesini ben çok beğendim onu yaparım muhtemelen hem midem de dinlenir 1 haftaya kendime gelmiş olurum. Gerçekten yemek yemekten tiksindim.

Toplarlayıp hiç bozmadan devam etmek istiyorum artık.

Hergün düzenli menü paylaşımımı da yapacağım.

KIZLAAAR

Takım adına birşeyler yapmalıyız bence. Şuan listede 6 kişi kaldı. Yeni başlayan ya da bizimle devam eden arkadaşlarımız var ama aralarında listeye girmek isteyen var mı bilmiyrum? Bunun için istekli gönüllü çabalayan. Katılım çok çok az bir de aramızdakilerin maalesef. Listemizi güçlendirmemiz lazım. İnci de mezun olacak yakında iyice azalacak.

Fikirlere açığım napsak ne etsek?

Şu Katılmak isteyenler sayfasında gözünüz olsun nolur. Birileri takımlara katılmak isterse 12. takıma çağıralım. Cidden üyemiz yok çünkü. Kilolu bol katılım sağlayacak aktiflik anlamında sıkıntı yaşamayacak kişiler olursa ekstra güzel olur.

Herkes yardımcı olsun olur mu?

İsteğim çok azalıyor benim çünkü

Chia tohumu alayım ben marketten bugün o zaman tevafuk55 akşam 20:30 menüsünde o var çünkü. Akşam yemeği neli salata yiyeceksin peki?
Canım ben bu öğlen iki kurabiye yedim diye akşam la öğleni birleştirdim yeşil mercimekli düşünüyordum, şimdi yeşil mercimekli yoğurtlu kabak yiyecem yanına salata az ayranla

Tüm listeyi diyorum.
Mesela sen yarın başka öğünler mi yapcaksın sadece sabah içtiğin o maydonoz kürü mü aynı olcak?
Mesela salatanın içindeki protein değişebilir öğlenki kabak başka sebze olabilir ama diyetisyen özellikle kabak ı önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…