- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Pozitif düşünüyorsun o zaman :)@MiuLego canim yarin belimi bugünkü gibi hissedersem spor salonuna gidip yavastanda olsa basliycam aletli cardio yapicam onu nasi hesapliycaz? normalde her alette 10-15 x 3 setden fazlasina izin vermiyorlar egitmenler baslangicta..
Ani bi evlilik teklifi aldim hic ummadigim birinden ivediliklen zayiflamaliyim
ay ben hiç sevmiyorum çok yoran sporları yürüyüş leslie yeter banaBen zaten aşırı hareketli sporları seviyorum o yuzden plates sevmem veya leslie yi de, ama kosu ip atlama jillian step zumba benim sporlarım keşke imkânlarım daha çok,olsaydı:)
hiç de bile o benim ortimkocaya mı kaçıyo sanki spora kaçıyo
ben olsam kesin kaçardım onlarca puan hippooooo
Bak inci karşı gruptan caydırmaya çalışıyo tabi yemezler bebeğimmmm
Pozitif düşünüyorsun o zaman :)
Kız sen nerden biliyorsun kirli ehmedi :) :) :)Kirli Ahmete kesin git
Ben bayılıyorum yaaay ben hiç sevmiyorum çok yoran sporları yürüyüş leslie yeter bana
hiç de bile o benim ortim
adet sayısından hesaplıcaz simi. 5 tanesi 1 puan şeklinde yine. Sen karar ver haber et o zaman olmazsa haftaya dahil ederiz seni de.@MiuLego canim yarin belimi bugünkü gibi hissedersem spor salonuna gidip yavastanda olsa basliycam aletli cardio yapicam onu nasi hesapliycaz? normalde her alette 10-15 x 3 setden fazlasina izin vermiyorlar egitmenler baslangicta..
Ani bi evlilik teklifi aldim hic ummadigim birinden ivediliklen zayiflamaliyim
Kız demeee. Ay yarın yapsam mı. Bir listeye bakayım tekrar. Birebir uyguluyorsun değil mi?@MiuLego öğlen yediğim iki kurabiyeye rağmen deli gibi su atıyorum sabah çıktığım kilodan eksiğim su an öyle söyleyeyim patates hikaye sen bunu yap
13 ve 14. Takım coşmuş
Canım iki hafta ibrahim saracogluda iki hafta diyor maydanoz kuru içinKız demeee. Ay yarın yapsam mı. Bir listeye bakayım tekrar. Birebir uyguluyorsun değil mi?
Bu kaç gün yapılacak kuzum?
Tüm listeyi diyorum.Canım iki hafta ibrahim saracogluda iki hafta diyor maydanoz kuru için
Canım ben bu öğlen iki kurabiye yedim diye akşam la öğleni birleştirdim yeşil mercimekli düşünüyordum, şimdi yeşil mercimekli yoğurtlu kabak yiyecem yanına salata az ayranlaChia tohumu alayım ben marketten bugün o zamantevafuk55 akşam 20:30 menüsünde o var çünkü. Akşam yemeği neli salata yiyeceksin peki?
Tüm liste iki hafta canımTüm listeyi diyorum.
Mesela sen yarın başka öğünler mi yapcaksın sadece sabah içtiğin o maydonoz kürü mü aynı olcak?
Mesela salatanın içindeki protein değişebilir öğlenki kabak başka sebze olabilir ama diyetisyen özellikle kabak ı önerdiTüm listeyi diyorum.
Mesela sen yarın başka öğünler mi yapcaksın sadece sabah içtiğin o maydonoz kürü mü aynı olcak?
Kafam durdu galibaTüm liste iki hafta canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?