ÇOK ÖZENDİM BEN DE YAPMAK İSTİYORUMTamam kuzum nasıl dersen :) bu aksam sana en terli halimi atacamher step yaptigimda 500 kalori kesin yaktım gözüyle bakıyorum
Canım burda devam et ama illa kilo alacaksın. . Sen bilirsin ama dışardan devam et bence. . Kilo vericem diye kasma kendini.. alma yeter..@MiuLego canım izne ayrılmayı düşünmüyorum ben diyetisyen ile devam etmek istiyorum sonuca göre yazarım kuzum
Miu cnm sporda günlük 60 altına dusmem ama 100 üstünde çıkmam saniyorum özellikle ise başladıktan sonra çok yorgun oluyorum istiyorsan ekleyebilirsinÇOK ÖZENDİM BEN DE YAPMAK İSTİYORUM
Ben zaten aşırı hareketli sporları seviyorum o yuzden plates sevmem veya leslie yi de, ama kosu ip atlama jillian step zumba benim sporlarım keşke imkânlarım daha çok,olsaydı:)ÇOK ÖZENDİM BEN DE YAPMAK İSTİYORUM
İlk 3 ay sıkıntı Yök sonraCanım burda devam et ama illa kilo alacaksın. . Sen bilirsin ama dışardan devam et bence. . Kilo vericem diye kasma kendini.. alma yeter..
Evde bolgeselnde yapabilirsin canımAnnem beni spora göndermiyo bugünbi sürü iş var onları yap spor yerine dedi.. ama anne onlar puan getirmiyor dedim bi bakış attı sustum.. evde leslie yaparım inş :))
Bişeyler yapıcaz bakalımEvde bolgeselnde yapabilirsin canım
Kirli Ahmete kesin gitYok cnm boyum o kadar :) valla Sivasa gidersek kofte etli ekmek falan gozum doner mı bilmiyorum :) :)
olsun grupta yer almak belki daha motive eder seni bakmışsın ki daha çok spor yapıyorsun. Ben de çok yorgun oluyorum ama grup motşvasyonu yorgunluk dinletmiyor spor yaptırtıyor vallaMiu cnm sporda günlük 60 altına dusmem ama 100 üstünde çıkmam saniyorum özellikle ise başladıktan sonra çok yorgun oluyorum istiyorsan ekleyebilirsin
aha aynı ben keşşşkeeee olsaydı daha çok imkanBen zaten aşırı hareketli sporları seviyorum o yuzden plates sevmem veya leslie yi de, ama kosu ip atlama jillian step zumba benim sporlarım keşke imkânlarım daha çok,olsaydı:)
ya hayırAnnem beni spora göndermiyo bugünbi sürü iş var onları yap spor yerine dedi.. ama anne onlar puan getirmiyor dedim bi bakış attı sustum.. evde leslie yaparım inş :))
Kız gaz verme bu yaştan sonra anne terliği yedirtme hippoyaolsun grupta yer almak belki daha motive eder seni bakmışsın ki daha çok spor yapıyorsun. Ben de çok yorgun oluyorum ama grup motşvasyonu yorgunluk dinletmiyor spor yaptırtıyor valla
aha aynı ben keşşşkeeee olsaydı daha çok imkan
ya hayırleslie hiç puan getirmez. O kadar güzel imkanın var orda spor için. Kaç sen spora hippom vallaha kaç kız.
kocaya mı kaçıyo sanki spora kaçıyoKız gaz verme bu yaştan sonra anne terliği yedirtme hippoya
Bebişler listesi mi@MiuLego canım bebişler listesinden çıkar olur mu benim yerime başkasını koy ah ne hayallerim vardı spor jilian a başlayacaktım kısmet tekrar devam edeceğim tabi ki
Kız gitmiş kafa ciddenBebişler listesi miaha kafa gitti daha başlangıçta hahahahaha hahahahah
Tamam canım spor listesinden seni çıkarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?