Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

***12. Takım 529. Etap***

anka_misali (63.1) sabit 1. kez izne ayrılıyor.
5816bursa (66.5/65.7/0.8/%1,20) Mezun olmak istiyor.
florence_N (75.4) sabit

inciakis (66.2/66/0.2/%0.30)
umut-16 (66) sabit

Kelekkarpuz (70.4/69.1/1.3/%1.85)
Gulbe seker (82.8/82/0.8/%0.97)

12. takım Ortalaması: % 0.616

Liste Dışı Yarışanlar
Marselinda (80.9/79.8/1.1/%1,36)
Prensesmat(67.9/67.4/0.5/%0.74)

simeranya7 (97.3/96.9/0.4/%0.41)
Yumaknuro (78.1/77.3/0.8/%1.02)
Asya_01 (??
stajer06(??

Yeni Katılanlar

Hercai76 (Başlangıç kilo 99.5/99.2/0.3/%0.30) Başlangıç Tarihi: 1 Ağustos 2017

Mezunlar
miulego (53.4/???????HUNHARCA YEDİĞİ İÇİN KİLO BİLDİRİMİ YAPAMIYOR
Sily (59.5)
Korhilalp (53.8/

İzindekiler
eylul7158eylul (??
tevafuk55 (62/
hippotalamus(82.4/83.1/+0.7/%-0.85)

Son düzenleyen: Moderatör:
@MiuLego canım izne ayrılmayı düşünmüyorum ben diyetisyen ile devam etmek istiyorum sonuca göre yazarım kuzum
Canım burda devam et ama illa kilo alacaksın. . Sen bilirsin ama dışardan devam et bence. . Kilo vericem diye kasma kendini.. alma yeter..

ÇOK ÖZENDİM BEN DE YAPMAK İSTİYORUM
Ben zaten aşırı hareketli sporları seviyorum o yuzden plates sevmem veya leslie yi de, ama kosu ip atlama jillian step zumba benim sporlarım keşke imkânlarım daha çok,olsaydı:)

Miu cnm sporda günlük 60 altına dusmem ama 100 üstünde çıkmam saniyorum özellikle ise başladıktan sonra çok yorgun oluyorum istiyorsan ekleyebilirsin
olsun grupta yer almak belki daha motive eder seni bakmışsın ki daha çok spor yapıyorsun. Ben de çok yorgun oluyorum ama grup motşvasyonu yorgunluk dinletmiyor spor yaptırtıyor valla
Ben zaten aşırı hareketli sporları seviyorum o yuzden plates sevmem veya leslie yi de, ama kosu ip atlama jillian step zumba benim sporlarım keşke imkânlarım daha çok,olsaydı:)
aha aynı ben keşşşkeeee olsaydı daha çok imkan
Annem beni spora göndermiyo bugün bi sürü iş var onları yap spor yerine dedi.. ama anne onlar puan getirmiyor dedim bi bakış attı sustum.. evde leslie yaparım inş :))
ya hayır leslie hiç puan getirmez. O kadar güzel imkanın var orda spor için. Kaç sen spora hippom vallaha kaç kız.

Kız gaz verme bu yaştan sonra anne terliği yedirtme hippoya

@MiuLego canım bebişler listesinden çıkar olur mu benim yerime başkasını koy ah ne hayallerim vardı spor jilian a başlayacaktım kısmet tekrar devam edeceğim tabi ki
Bebişler listesi miaha kafa gitti daha başlangıçta hahahahaha hahahahah
Tamam canım spor listesinden seni çıkarıyorum

@MiuLego canim yarin belimi bugünkü gibi hissedersem spor salonuna gidip yavastanda olsa basliycam aletli cardio yapicam onu nasi hesapliycaz? normalde her alette 10-15 x 3 setden fazlasina izin vermiyorlar egitmenler baslangicta..

Ani bi evlilik teklifi aldim hic ummadigim birinden ivediliklen zayiflamaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…