- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Tarçınlı süt... menün güzel ama bi süre makarna yeme.. koruma evresinde az yersin ama zayıflarken cıss...İns hep birlikte basaracagiz bugün 86.6 den aşağısını görmek bile mutlu etti şuan acıktım erken yediğim için fikir ve onerri varmı ???
Misafir geldi onu ayarlayabilir dim ikram olarak artık onla idare ettim yarın ins güzel menü ile gelirimTarçınlı süt... menün güzel ama bi süre makarna yeme.. koruma evresinde az yersin ama zayıflarken cıss...
Allah yardımcın olsun cbmSlm kızlar bugün çok çok yorucu geçti kızım bir başladı ağlamaya günü ağlama ve mızmızlarla geçiriyor benimle kalan herkes 3 çocuğa bedel diyorlar hıysuzluğu nasıl geçecek bilmiyorum çok yoruluyorum cidden
Allah razı olsun olsun canım hepimizinAllah yardımcın olsun cbm
Sagol cnm kız tatil moduna girdik halaya gec kaldım sanırım :) :)5816bursa canımmm mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun karnen hazırlanınca takımda da paylaşalım
4. Mezunumuzu da verdik arkadaşlar darısı sizlere
Haydi halaya
Supersin canim tam diyet menusu cok beğendimMerhaba arkadaşlar
Sabah 10
Üç yemek kaşığı melemen
Domates biber
Yarım kk peynir
4 zeytin
1 dlm ekmek tb
Saat 15
Yarım kk peynir
Biber domates
3 eti form bisküvi
Saat 19
Bir tabak lahana yemeği
Su 2 lt
Spor dört set leslie 60 dk
25 ip ( malum ayak sakat ancak bu kadar oldu )
Saygilarimla
Bir diyet programi mi bu yoksa kendin mi uyguladınSabah 11.00
10 adet maydanoz
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
Ara Öğün 16.00
1 salatalık
1 kaşe yoğurt
Akşam 18.00
2 küçük boy haşlanmış patates
Kibrit kutusu peynir
Ara Öğün 20.00
1 avuç fındık
Herkes kendini ekliyo cnm :))Allah razı olsun olsun canım hepimizin
Ben gercekten tokum hic acikmadim kahvalti guzel yapinca hic acıkmıyorum yarinda yapmaya calisicaminci ac da sen tokmusun. minik iskeletler sizi gidi
Kendim uyguladiimBir diyet programi mi bu yoksa kendin mi uyguladın
Ben çarşamba perşembe patates diyeti yapmistim onun gibi bir sey mi diye merak ettim ayrica bende maydanozu ckk severim ama suyunu icemiyorumKendim uyguladiim
Yok yok öyle bişey değil evet ben de çok seviyorum maydanozu yemeyi ama içmek benimde işime gelmiyoo :)Ben çarşamba perşembe patates diyeti yapmistim onun gibi bir sey mi diye merak ettim ayrica bende maydanozu ckk severim ama suyunu icemiyorum
Hangi sayfada idiHerkes kendini ekliyo cnm :))
Artik mezun olmak istiyorum ben gıdım gıdım vermektdn sıkıldım senin iznin bitmesine de 2 hafta var benim de 2 3 kilo hemsomVayy hemşom
Geldim ve çok yoruldum kzuum
Ben tabi ki
Göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?