Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Umut bu ne

ahh !! ahh !! bi ben bilsem
ama hafta sonu kabus gibiydi.allerji oldum ..kortizonlu serum .allerji hapı 2 çeşit sabah akşam alıyorum.uyku yapıyor bir de iştah artıyor mağlesef..hafta sonum berbat geçti.bugün çok şükür biraz daha iyiyim.ilaçlar ve perhiz yapmam gerek .

Bence sende tevafuk55 in 1 haftalık detoksunu yap.. yoksa ödem gitmez cumaya.. bak @MiuLego yapıyo..

***12. Takım 7 Ağustos Pazartesi Tartı Kontrol***

florence_N (75.4/
inciakis (66/65.5/0.5)
umut-16 (66/68,2/+2.2)
kelekkarpuz (69.1/70.1/+1
@Gulbe seker (82/

Liste Dışı Yarışanlar
marselinda (79.8/
prensesmat (67.4/67.3/0.1)
simeranya7 (96.9/96.7/0.2)
@yumaknuro (77.3/
H hercai76 (99.2/98.5/0.7)
Himuyom (67.0/65.1/1.9)
Mezunlar
@MiuLego (56.8/54.6/2.2)
Sily (59/59) sabit
Korhilalp (??
5816bursa (65.7/

İzindekiler
@tevafuk55 (??
@hippotalamus (83.1/
@anka_misali (63.1/64/+0.9)
@eylul7158eylul (??

KIZLAR SON LİSTEDEN ALINTI YAPTIĞIMIZA EMİN OLARAK EKLEYELİM.

herkes kilo bildirsin lütfen eksik kalmasın

yeni dikkat ettim 2.2 mi 2 si sayılmaz bence 200 gr gitmiş

Ya ben niye artı çıktım ki şimdi spor yapamadığım için çok ben Leslie yapsam 45 dk nolur ki ya happy 1 mil ile hiç yorulmadım bile
hoplamadan zıplamadan yap bari.
Kızlar bişey sorabilirmiyim ben dün sabah aç karınla tatrtildim 67 geldim bu sabah yine aç karınla aynı tartıda tatilim ve 65 geldim bi günde 2 kilo vermiş olabilirmiyim gercekten
olur olur başlangıçta çok gider ne güzel işte :)
Dün 2 lokma lavaş 1 lokma börek o mu yaptı ki
bence evet. Çünkü karbonhidrat aldın. Normal beslenmende asla yer vermediğin şeyler. Karbon sende ekstra sus tutturuyor olabilir.

Kızlar listemiz çok azaldı. Listeye yeni kişiler alalım. Liste dışı yarışanlarımıza soruyorum. (marselinda istemediğini söylemişti katılımı da şimdilik az. prenses de önceden başka takımda yarışmıştı vs şuan istese de giremiyor sanırım öyle bi durumla vardı dimi? Hercainin ve himuyom 2 hafta deneme süresi dolmadı henüz. dolsun bakarız.)

simeranya7 (96.9/ Başlangıç Tarihi: 24 Temmuz 2017 Başlangıç kilo 98.5
@yumaknuro (77.3/ Başlangıç Tarihi: 27 Temmuz 2017 Başlangıç Kilo 79.1

Kızlar listeye girmek ister misiniz? Ona göre şartları kuralları vs konuşalım

***12. Takım 7 Ağustos Pazartesi Tartı Kontrol***

florence_N (75.4/
inciakis (66/65.5/0.5)
umut-16 (66/68,2/+2.2)
kelekkarpuz (69.1/70.1/+1
@Gulbe seker (82/

Liste Dışı Yarışanlar
marselinda (79.8/
prensesmat (67.4/67.3/0.1)
simeranya7 (96.9/96.7/0.2)
@yumaknuro (77.3/
H hercai76 (99.2/98.5/0.7)

Yeni Katılanlar
Himuyom (67.0/65.1/1.9) (Başlangıç Kilo:67/ Başlangıç Tarihi: 5 Temmuz 2017)

Mezunlar
@MiuLego (56.8/54.6/2.2)
Sily (59/59) sabit
Korhilalp (??
5816bursa (65.7/

İzindekiler
@tevafuk55 (??
@hippotalamus (83.1/
@anka_misali (63.1/64/+0.9)
@eylul7158eylul (??

KIZLAR SON LİSTEDEN ALINTI YAPTIĞIMIZA EMİN OLARAK EKLEYELİM.

herkes kilo bildirsin lütfen eksik kalmasın

sartlari konusalim derken
tirstim
ben dün durumumu arz ettim hakime hanim
oluyorsa ben varim bea

sartlari konusalim derken
tirstim
ben dün durumumu arz ettim hakime hanim
oluyorsa ben varim bea
Dün ne yazmıştın kız biyerlere gitme durumun vardı dimi? kilo alırım falan mı diyordun? Daha önce başka takımda yarışıp listede yer aldın mı sen simi?

simeranya7 ve @yumaknuro

Kızlar karar defterinde yazan kurallar aşağıdaki gibi:

1)Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarına yeni katılan üyeler, takım listesine girdikleri tarihten itibaren 2 ay süre ile izin kullanamaz. Ancak belirtilen süre içerisinde üyenin hamile kalması, doğal olarak izne ayrılmasını gerektirecektir, ilgili etap bildiriminde üyenin hamilelik gerekçesi ile izne ayrıldığı belirtilmelidir.
2)Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
3)Üyeler izne ayrıldıkları etabı takip eden 2 etap boyunca listeye dahil olamaz .
(1.etap izinli yazıldı .2. etap liste dışı izinli.3. etap liste dışı izinli.4. etap listeye dönebilir.)
4)Her üyenin yılda 2 kez izin kullanma hakkı vardır.

Sizlerin 2 haftalık deneme süresi doluyor. Yani bu hafta isterseniz Listeye alabiliriz sizi. Liste sorumluluk ister. Her cuma kilo bildirimi yapabilecek misiniz? Katılımınız bol olabilecek mi? Artı gelmeyi liste kaldırmaz ben iyi kilo veririm takım yüzdesini de coştururum diyor musunuz? Vay tatil vay anamgile gittm tartım yanımda yok bildirim yapamam kilo alırım gibi lüksler yok. O tartı heryere gidecek her hafta eksi gelinecek

Listeye girerseniz 2 ay boyunca izin alamıyorsunuz. 2 ay kesintisiz listede olacaksınız.

en güzel yanı da listede olmak harika kilo verdiriyor çok çok kıymetli keşke hiç mezun olmasaydım diyorum ben bile

Ne diyorsunuz?

Evet ben altı ay boyunca giremiyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…