Umut bu ne***12. Takım 7 Ağustos Pazartesi Tartı Kontrol***
florence_N (75.4/
inciakis (66/65.5/0.5)
umut-16 (66/68,2/+2.2)
kelekkarpuz (69.1/70.1/+1
@Gulbe seker (82/
Liste Dışı Yarışanlar
marselinda (79.8/
prensesmat (67.4/67.3/0.1)
simeranya7 (96.9/96.7/0.2)
@yumaknuro (77.3/
H hercai76 (99.2/
Himuyom (67.0/65.1/-1.9)
Mezunlar
@MiuLego (56.8/54.6/2.2)
Sily (59/59) sabit
Korhilalp (??
5816bursa (65.7/
İzindekiler
@tevafuk55 (??
@hippotalamus (83.1/
@anka_misali (63.1/64/+0.9)
@eylul7158eylul (??
KIZLAR SON LİSTEDEN ALINTI YAPTIĞIMIZA EMİN OLARAK EKLEYELİM.
herkes kilo bildirsin lütfen eksik kalmasın
ahh !! ahh !! bi ben bilsemUmut bu ne
Bence sendeahh !! ahh !! bi ben bilsem
ama hafta sonu kabus gibiydi.allerji oldum ..kortizonlu serum .allerji hapı 2 çeşit sabah akşam alıyorum.uyku yapıyor bir de iştah artıyor mağlesef..hafta sonum berbat geçti.bugün çok şükür biraz daha iyiyim.ilaçlar ve perhiz yapmam gerek .
yeni dikkat ettim 2.2 mi2 si sayılmaz bence 200 gr gitmiş
hoplamadan zıplamadan yap bari.Ya ben niye artı çıktım ki şimdi spor yapamadığım için çok ben Leslie yapsam 45 dk nolur ki ya happy 1 mil ile hiç yorulmadım bile
olur olur başlangıçta çok gider ne güzel işte :)Kızlar bişey sorabilirmiyim ben dün sabah aç karınla tatrtildim 67 geldim bu sabah yine aç karınla aynı tartıda tatilim ve 65 geldim bi günde 2 kilo vermiş olabilirmiyim gercekten
bence evet. Çünkü karbonhidrat aldın. Normal beslenmende asla yer vermediğin şeyler. Karbon sende ekstra sus tutturuyor olabilir.Dün 2 lokma lavaş 1 lokma börek o mu yaptı ki
Kızlar listemiz çok azaldı. Listeye yeni kişiler alalım. Liste dışı yarışanlarımıza soruyorum. (marselinda istemediğini söylemişti katılımı da şimdilik az. prenses de önceden başka takımda yarışmıştı vs şuan istese de giremiyor sanırım öyle bi durumla vardı dimi? Hercainin ve himuyom 2 hafta deneme süresi dolmadı henüz. dolsun bakarız.)
simeranya7 (96.9/ Başlangıç Tarihi: 24 Temmuz 2017 Başlangıç kilo 98.5
@yumaknuro (77.3/ Başlangıç Tarihi: 27 Temmuz 2017 Başlangıç Kilo 79.1
Kızlar listeye girmek ister misiniz? Ona göre şartları kuralları vs konuşalım
Dün ne yazmıştın kız biyerlere gitme durumun vardı dimi? kilo alırım falan mı diyordun? Daha önce başka takımda yarışıp listede yer aldın mı sen simi?sartlari konusalim derken
tirstim
ben dün durumumu arz ettim hakime hanim
oluyorsa ben varim bea
mağlesef gülüm ..cumartesi çokk kötüydüm balon gibi şiştim ..patlıcam diye düşündüm keşke resim çekseydim.umut-16 inanamıyorum
Canım ödemdir kesin yemediysen ki yemediğine inanıyorum. Ama gitmesi için sağlam detoks yapman lazım ödem atıcı şeyler. Hemen bir çaresine bakalım. Bizim listeyi yap sen de.inşallah çarşambaya kadar ödem mi neyse gider
Evet ben altı ay boyunca giremiyorum kuzumKızlar listemiz çok azaldı. Listeye yeni kişiler alalım. Liste dışı yarışanlarımıza soruyorum. (marselinda istemediğini söylemişti katılımı da şimdilik az. prenses de önceden başka takımda yarışmıştı vs şuan istese de giremiyor sanırım öyle bi durumla vardı dimi? Hercainin ve himuyom 2 hafta deneme süresi dolmadı henüz. dolsun bakarız.)
simeranya7 (96.9/ Başlangıç Tarihi: 24 Temmuz 2017 Başlangıç kilo 98.5
@yumaknuro (77.3/ Başlangıç Tarihi: 27 Temmuz 2017 Başlangıç Kilo 79.1
Kızlar listeye girmek ister misiniz? Ona göre şartları kuralları vs konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?