Evet ben altı ay boyunca giremiyorum kuzum
sabah maydanozlu su içtim ..acı ekşi perhizim var.salça.yumurta vs yasakCanım ödemdir kesin yemediysen ki yemediğine inanıyorum. Ama gitmesi için sağlam detoks yapman lazım ödem atıcı şeyler. Hemen bir çaresine bakalım. Bizim listeyi yap sen de.
Dün ne yazmıştın kız biyerlere gitme durumun vardı dimi? kilo alırım falan mı diyordun? Daha önce başka takımda yarışıp listede yer aldın mı sen simi?
simeranya7 ve @yumaknuro
Kızlar karar defterinde yazan kurallar aşağıdaki gibi:
1)Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarına yeni katılan üyeler, takım listesine girdikleri tarihten itibaren 2 ay süre ile izin kullanamaz. Ancak belirtilen süre içerisinde üyenin hamile kalması, doğal olarak izne ayrılmasını gerektirecektir, ilgili etap bildiriminde üyenin hamilelik gerekçesi ile izne ayrıldığı belirtilmelidir.
2)Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
3)Üyeler izne ayrıldıkları etabı takip eden 2 etap boyunca listeye dahil olamaz .
(1.etap izinli yazıldı .2. etap liste dışı izinli.3. etap liste dışı izinli.4. etap listeye dönebilir.)
4)Her üyenin yılda 2 kez izin kullanma hakkı vardır.
Sizlerin 2 haftalık deneme süresi doluyor. Yani bu hafta isterseniz Listeye alabiliriz sizi. Liste sorumluluk ister. Her cuma kilo bildirimi yapabilecek misiniz? Katılımınız bol olabilecek mi? Artı gelmeyi liste kaldırmaz ben iyi kilo veririm takım yüzdesini de coştururum diyor musunuz? Vay tatil vay anamgile gittm tartım yanımda yok bildirim yapamam kilo alırım gibi lüksler yok. O tartı heryere gidecek her hafta eksi gelinecek
Listeye girerseniz 2 ay boyunca izin alamıyorsunuz. 2 ay kesintisiz listede olacaksınız.
en güzel yanı da listede olmak harika kilo verdiriyor çok çok kıymetli keşke hiç mezun olmasaydım diyorum ben bile
Ne diyorsunuz?
Tabi canım yeter ki ikimizde vereliimŞaka yapmıştım tatlım şimdi sen beni geçtin çook büyük farkla ama olsun amaç ikimizinde vermesi
Tamam anlaştık ona göre kilo ver kız bol eksilerle gel bak listeyi coşturursun sen inanıyorum verince de iyi veriyorsunYoo vallah öyle bisey dememisimdir hatlar karismis sende
Belimden dolayi sporda istedigim noktada degilim dedim Ve ilac kullandigim icin cok yavas ve azar azar veriyorum takim ortalamasini asagi cekerim diye cekimserim didim
sende kes bahaneyi bizImLasIn bebegim didin
din din dimedim din
90'lardayim takima girmedim hic
ilk göz agrimsiniz
Bana uyar
Bu canımcım. Sen soda ve limon kullanmaz sabah ılık su ve maydonoz yersin yarım demet. Kiraz sapı çayını ve geri kalanı mutlaka uygula. 2 günde 2.2 gitti benden. Bunu yap aç da kalmıyorsun çok tok oluyorsunsabah maydanozlu su içtim ..acı ekşi perhizim var.salça.yumurta vs yasak
maydanoz kullanabiliyorum ama limon ekşi diye yasak ..
sizin liste nerde bi bakayım
Bana mı yazdın canım? Hangi çayı normal mi kiraz sapı mı?Çayı istediğimiz kadar icebilirmiyiiiz
Evet :) normal çay için sordumBana mı yazdın canım? Hangi çayı normal mi kiraz sapı mı?
Gülbe gel biz rakip olalım gitmiceksen.. kilomuz aynı sayılır.. boyun boyuma kilon kiloma :))@MiuLego beni çok etkiliyor sanırım karbonhidrat dondurma bu kadar etkilemiyor birde spor çok önemli ya spor ile çat çat gidiyor kilolar bu arada herkes artı da ya ne olacak böyle kızlar takım içi grup yapıyorduk ya kura ile mi yapacağız ya da kilosu yakın olanlar ile eşleşme yaparsak daha mı hızlı gider sanki
Gülbe gel biz rakip olalım gitmiceksen.. kilomuz aynı sayılır.. boyun boyuma kilon kiloma :))@MiuLego beni çok etkiliyor sanırım karbonhidrat dondurma bu kadar etkilemiyor birde spor çok önemli ya spor ile çat çat gidiyor kilolar bu arada herkes artı da ya ne olacak böyle kızlar takım içi grup yapıyorduk ya kura ile mi yapacağız ya da kilosu yakın olanlar ile eşleşme yaparsak daha mı hızlı gider sanki
:)Gülbe gel biz rakip olalım gitmiceksen.. kilomuz aynı sayılır.. boyun boyuma kilon kiloma :))
Yaklaşık 3 ay buradayım daha :)Gülbe gel biz rakip olalım gitmiceksen.. kilomuz aynı sayılır.. boyun boyuma kilon kiloma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?