- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Şekersiz içiyorsan istediğin kadar iç ben öyle yapıyorum :)Evet :) normal çay için sordum
Spor beni de çok etkiliyor gülbe yapınca 2 kat daha çok veriyorum. Artıları napacağız bilmiyorum@MiuLego beni çok etkiliyor sanırım karbonhidrat dondurma bu kadar etkilemiyor birde spor çok önemli ya spor ile çat çat gidiyor kilolar bu arada herkes artı da ya ne olacak böyle kızlar takım içi grup yapıyorduk ya kura ile mi yapacağız ya da kilosu yakın olanlar ile eşleşme yaparsak daha mı hızlı gider sanki
geleceeeeeem az kaldı@MiuLego gel kert bizi
Bem bu hafta arti gelicem kizlar. Hic kacamak yapmadigim halde cumaya gore +1 im.Spor beni de çok etkiliyor gülbe yapınca 2 kat daha çok veriyorum. Artıları napacağız bilmiyorumdetoks falan filan herkes eksiye düşecek valla. Bugün bitmeden grupları halledice canım eşleşmeler için herkesin fikrini alıcam
Evet şekersiz içiyorum o zaman rahat rahat içebilirim :)Şekersiz içiyorsan istediğin kadar iç ben öyle yapıyorum :)
Daha cumaya 4 koca gün var gider o artıkar karpuzBem bu hafta arti gelicem kizlar. Hic kacamak yapmadigim halde cumaya gore +1 im.
Limonlu seviyorsan limon atıp içilmesini tabsiye ediyolar ama ben limonlu içemiyorumEvet şekersiz içiyorum o zaman rahat rahat içebilirim :)
SORMA SORMA BİRİ ESKİ LİSTEDEN ALINTI YAPMIŞ ONU DÜZELTCEM DİYE GEÇMİŞTE BOĞULUYORUMBen kilomu Ekledım ya silinmiş
Tamamdır onu da denicem :)Limonlu seviyorsan limon atıp içilmesini tabsiye ediyolar ama ben limonlu içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?