geldim ya sinirim geçti ben sizi seviyom. Umutu da seviyodum gerçi niye öyle yaptı anlamadım.Valla sen olmasan buranın tadı olmaz
Kaldığımız yerden devam edelim
Bak inçi solladı seni
Yanlış ata gitti paralar
Son üç günün
Ay miu can yazmana çok sevindim gitme buralardan seni çok seviyom kuzumkız niye damardan giriyon
ben de sizi. Çoklu seviyom. seni ve mercimek taneniAy miu can yazmana çok sevindim gitme buralardan seni çok seviyom kuzum
Yen'i canım daha 5 hafta 2 günlük :)Abowwww kız sen hangi ara 65 oldun
Anemmmm sen hamilemiydin meslektaşım
Sağlıkla doğsun meleğin
Kaç haftalık
63 ü görmek istiyorum ucundanda olsaYaaaaa çok özendimmmmm
64 olursun Cuma'ya kadar
anam yesinler tripli ağzını yüzünüGülbe için mi döndün
Ay gitmedin ya bir an çok korktum miu gitçek bende patates gibi olacağım sandımbeni çok kötü yerden vurdun gülbe kız
Mantıklı kilo kaybı yapalım çünkü kilo noktası ile çok düşüğüzsporları düğzenlicektim yaKızlar bu haftalık sadece kilo yüzdesinden kapışsak 2 grupcak ve rakiplerle cumadan sonra da sporları da halletsek?
o arada yeni katılan arkadaşlarımıza da alıntı yapmayı öğretiriz herkes sporunu güzelce ekleyebilir listeye karışmaz da oh mis
Fit bir hamile taş gibi 2 çocuk annesi olcaksın dahaAy gitmedin ya bir an çok korktum miu gitçek bende patates gibi olacağım sandım
İnci sen beni sevmiyor musunGülbe için mi döndün
eveeetMantıklı kilo kaybı yapalım çünkü kilo noktası ile çok düşüğüz
Ay amin kuzum sizinle inşallahFit bir hamile taş gibi 2 çocuk annesi olcaksın daha
İnci sen beni sevmiyor musun
Seviyommmİnci sen beni sevmiyor musun
yavrularım hepinizi çok sevcem en çok inciyi sevcem o ilk göz ağrım benimSeviyommmama miu seni sevsin istemiyom
Aminnnnnnnn63 ü görmek istiyorum ucundanda olsadarısı sana canım
Ay niye beni de sevsin amaSeviyommmama miu seni sevsin istemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?