Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ama kimse bnimle konusmuo

nohutda cok karbonhidrat var canim. bana diyetisyenim bakliyat yedigin ogunde ekmek yeme demisti mesela Baklagiller iyidir ama mesela mercimek daha iyidir nihuta gore. daha cok protein var.

1 bardak nohutta 268 kalori var. Cok gorunebilir ama icinde bol bol da lif var. yani bence abartmadan yenilebilir. ama benim ilk tercihim yesil mercimek olurdu

kızlar Allah'a emanet olun sizleri seviyorumumarım herkes istediği kiloya hemencik ulaşır
Miu nereye gidiyorsun takımı ayakta tutan sensin sen olmadan olmaz bizi gaza getiriyorsun lütfen gitme ay ağlayacağım bak hamile hamile

Onu nasil yapiorsunuz cnm bn hic yesil mercimek sevmem de

kızlaaaar bi çok ünlü plank yaparak zayıflıo bende aslında her gün en az bir kere bi şınaw pozisyonunda bi dirseklerimde iki waryasyonunu 60sn yapıorum ama daha pek bişi olmadı şimdi günde 3 kere sabah öğle akşam 60x2 yapıcam benle plank challenge yapmak isteyen war mı? 60sn şart deil 30 yada 45 de olabilir yani ne kadar yapılmak istenirse

Plank nedir nasıl yapılır google amcam sorayım yapabileceğim bir şeye ben yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…