- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
Ama kimse bnimle konusmuo
Miu nereye gidiyorsun takımı ayakta tutan sensin sen olmadan olmaz bizi gaza getiriyorsun lütfen gitme ay ağlayacağım bak hamile hamilekızlar Allah'a emanet olun sizleri seviyorumumarım herkes istediği kiloya hemencik ulaşır
Onu nasil yapiorsunuz cnm bn hic yesil mercimek sevmem denohutda cok karbonhidrat var canim. bana diyetisyenim bakliyat yedigin ogunde ekmek yeme demisti mesela Baklagiller iyidir ama mesela mercimek daha iyidir nihuta gore. daha cok protein var.
1 bardak nohutta 268 kalori var. Cok gorunebilir ama icinde bol bol da lif var. yani bence abartmadan yenilebilir. ama benim ilk tercihim yesil mercimek olurdu
siz hamile misiniz, tebriklerMiu nereye gidiyorsun takımı ayakta tutan sensin sen olmadan olmaz bizi gaza getiriyorsun lütfen gitme ay ağlayacağım bak hamile hamile
nohut kilo yapmaz heralde canım bence yapmazKizlar nohut kilo yaparmi salatasini yapayim domates salatalik maydanozlu
abooow bana ne kadar masum gelioddu oysaki demekki nohutta cısssCanım 4 kaşığı geçme glisemik indeksi yüksek ama yeşil mercimek de salata olarak hem besleyici hem de protein onu da yiyebilirsin
Ayevet canım çok teşekkür ederimsiz hamile misiniz, tebrikler
Rabbim sağ salim kucağına Almayi nasip etsin cnmmAyevet canım çok teşekkür ederim
Yap cnm haşla nohut. . 1bardak salatasını yap. . Aynı şekilde yeşil mercimek te olur..Kizlar nohut kilo yaparmi salatasini yapayim domates salatalik maydanozlu
Onu nasil yapiorsunuz cnm bn hic yesil mercimek sevmem de
Amin canım inş rabbim isteyen herkese nasip etsinRabbim sağ salim kucağına Almayi nasip etsin cnmm
Plank nedir nasıl yapılır google amcam sorayım yapabileceğim bir şeye ben yaparimkızlaaaar bi çok ünlü plank yaparak zayıflıo bende aslında her gün en az bir kere bi şınaw pozisyonunda bi dirseklerimde iki waryasyonunu 60sn yapıorum ama daha pek bişi olmadı şimdi günde 3 kere sabah öğle akşam 60x2 yapıcam benle plank challenge yapmak isteyen war mı? 60sn şart deil 30 yada 45 de olabilir yani ne kadar yapılmak istenirse
AminnnnnnnnnnAmin canım inş rabbim isteyen herkese nasip etsin
yemeğini ben de seviyorum kilo da verdiriyordiyette degilken, mrcimekli pogaca-borek yapardim.
Simdiyse corbasini seviyorum ben bir de yemegini yapiyorum, bol soganli.
kız niye damardan giriyonMiu nereye gidiyorsun takımı ayakta tutan sensin sen olmadan olmaz bizi gaza getiriyorsun lütfen gitme ay ağlayacağım bak hamile hamile
anaaa ismini görünce bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdikız niye damardan giriyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?