- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
2.5 yaş olacak canım kısmetse :)
Yesin yesin o benim rakibim nerden bulacak ana evini dahaDAHAhippotalamus MENÜ YAZACAK KIZLAR HERKES TETİKTE BEKLİYOR MUUUUUUU
Bakalım dünkü utanç menüsünü affettirebilecek mi? Herkes ama herkes özellikle onun menüsünü yorumlasın sakın gözden kaçırmayalım emi
Hani nerde kız piremses hemen gelsin takımaBu arada ablamı da üye yaptım
Hani buraya gelmişti demiştim ya o zaman
Vermesi gereken 25 kilo var inşallah işe yarar
Dört gözle bekliyorummmmDAHAhippotalamus MENÜ YAZACAK KIZLAR HERKES TETİKTE BEKLİYOR MUUUUUUU
Bakalım dünkü utanç menüsünü affettirebilecek mi? Herkes ama herkes özellikle onun menüsünü yorumlasın sakın gözden kaçırmayalım emi
yavrularım hepinizi çok sevcem en çok inciyi sevcem o ilk göz ağrım benim
Dünyayı yemiş daha yiyemesin iyice utansın yorumlarımızdan
Yesin yesin o benim rakibim nerden bulacak ana evini daha
Başka takımda onun takımı da aktifmişHani nerde kız piremses hemen gelsin takıma
Dünyayı yemiş daha yiyemesin iyice utansın yorumlarımızdan
Yesin yesin o benim rakibim nerden bulacak ana evini daha
bekliyoruz heyecanla ama bi çok yediyse yandıııııııııDört gözle bekliyorummmm
Bakalım neler yicekkk
Az yer ama belli
heee doğru aynı takımda da olmaz ki böyle iyi olmuşBaşka takımda onun takımı da aktifmiş
Boşver kız orda kalsın
Aynı takım olmaz
Çocuğum yok yardımcı olamam ama birsürü anne var burada fikir sunarlar sana canım üzülme. Bbeğin var bak isteyip olmayan ne çok insan var halbuki..Kizlar bnim kizim 2 yasinda ve bir istedigi olmasa cok bagiriyo belki 10 defa art arda anlamiyorum o kücük bedenden o sey nasil cikiyor ruhen cok yorgun oldum guzelce söylüyorum anlamak istemio cok kötüyüm
Inanin cok sinirli biri oldum deli gibi aglamak istiyorumÇocuğum yok yardımcı olamam ama birsürü anne var burada fikir sunarlar sana canım üzülme. Bbeğin var bak isteyip olmayan ne çok insan var halbuki..
canım bağırınca isteğinin yapılmayacağını öğrenmesi lazım taviz verince kullanıyorlar sabredicen duymamazlıktan gelicenKizlar bnim kizim 2 yasinda ve bir istedigi olmasa cok bagiriyo belki 10 defa art arda anlamiyorum o kücük bedenden o sey nasil cikiyor ruhen cok yorgun oldum guzelce söylüyorum anlamak istemio cok kötüyüm
Güçlü kararlı dur onun karşısında. Sen onu yönet ağlayarak o seni yönetmesin. Hiiiiç de sinir yapma geçecek illaki büyüyecek bugünleri gülerek hatırlayacaksın öyle düşün. Güzel zorluklar bunlarInanin cok sinirli biri oldum deli gibi aglamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?