- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Annesi bir yerini kırmıştı tam hatırlamıyorum ondan yokum artık demişti@stajer06 nerelerdesin kuzum?
Eevet bir süre gelemeyeceğim demişti ama gelir işleri halledince. :)Annesi bir yerini kırmıştı tam hatırlamıyorum ondan yokum artık demişti
AynenEevet bir süre gelemeyeceğim demişti ama gelir işleri halledince. :)
Çok sevinirim.La Que Sabe canım hoş geldin. Bilmiyorum kilo vermek istiyormusun öyle bir niyetin var mı ama mesajın çok sıcak geldi bana bizle ol beraber zayıflayalım istedim. Ne dersin
Valla şimdi kirtasiyeye gidicem alcam bi paket okul etiketi yapistiracam ekrana hepinizin üstünehippo korkuyom kız kimle konuşuyon kimi etiketliyon
Çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim :)
Efendim kendimi tanitayim.
Bendeniz 1 yıl önce 2. doğumunu yapmış, 158 boyunda ve hali hazırda 59.800 ağırlığında 35 yaşının tadını çıkaran bir hatun kişiyim.
Ikıncı doğumdan kalan 5 kiloyu vermek ilk hedefim. Sonra 50 olursam ne âlâ.
Yetti canıma valla 1 yıldır. Vermeliyim vereceğim versem super olur yani. :)
Lakin benim diyet geçmişim yok. Az buçuk Karatay okudum ve sabah ona göre kahvaltı ettim.
Gaza gelmem şart bunu anladim.
Senin nickin altındaki rakamlar bile hevesledirdi.
Yani öyle 30 kilo verdim 50 kilo verdim yazılarından etkilemiyorum ama 53, 52 rakamlarına giden o 4 5 kiloyu verenler beni benden aliyor. :)))
Işte boyle.
aaaaaa harika benim kiloya getirelim seniÇok sevinirim.
Çok teşekkür ederim :)
Efendim kendimi tanitayim.
Bendeniz 1 yıl önce 2. doğumunu yapmış, 158 boyunda ve hali hazırda 59.800 ağırlığında 35 yaşının tadını çıkaran bir hatun kişiyim.
Ikıncı doğumdan kalan 5 kiloyu vermek ilk hedefim. Sonra 50 olursam ne âlâ.
Yetti canıma valla 1 yidir. Vermeliyim vereceğim versem super olur yani. :)
Lakin benim diyet geçmişim yok. Az buçuk Karatay okudum ve sabah ona göre kahvaltı ettim.
Gaza gelmem şart bunu anladim.
Senin nickin altındaki rakamlar bile hevesledirdi.
Yani öyle 30 kilo verdim 50 kilo verdim yazılarından etkilemiyorum ama 53, 52 rakamlarına giden o 4 5 kiloyu verenler beni benden aliyor. :)))
Işte boyle.
Hippocuğum takıma arkadaşlar çağırmış da ondan bahsediyorlar gelip tanışana kadar biz bilmediğimiz için kimleri etiketleyip ismini yazıyosun kimle konuşuyosun diye onu sordu inciValla şimdi kirtasiyeye gidicem alcam bi paket okul etiketi yapistiracam ekrana hepinizin üstünenedir bu oldum meraktan kim kimi niye etiketli ne işe yarıyor yenilirmi içilir mi biri allah rızası için açıklama yaparım acepp
Evet evet 50 yapalım beni.aaaaaa harika benim kiloya getirelim seni
Senin gibi dün ve bugün aramıza katılan arkadaşlarımız da var.
Sen bu akşam menünü paylaş 2-3 güne yemen yememen gerekenler netleşir zaten yorumlarımızla. e bir de heppimizin menüsünü de görüyorsun bir sürü örnek menü var. ' çocuk annesi olarak da kilon gayet iyi maşallah ama 50 kilo yapalım seniben de sanırım 50 olcam kilo vermekten vazgeçemiyorum bağımlılık oldu
1. sayfadaki kurallarımıza da bir göz at müsait olunca dance cim 1-2 güne iyice tanışmış kaynaşmış oluruz zaten. Bir de aktif konuşkan muhabbetli olursan tadından yenmez. Kayıtlarımıza ekledim:
güncel kilo:59.8
Hedef:50
diye :) hayırlı olsun hoş geldin tekrardan
yok canım toplu yazıyoruz akşam saatlerinde.Evet evet 50 yapalım beni.
Bayılırım 50'ye.
Tamam akşam toplu mu yazıyoruz menüleri yoksa yedikçe mi?
Kurallara bakıyorum hemen.
Ay bi heyecanlandım valla ben :)))
Tatlım öncelikle hoş geldin belli bir dönem oluyor öyle şeyler inatçı dönemiKizlar bnim kizim 2 yasinda ve bir istedigi olmasa cok bagiriyo belki 10 defa art arda anlamiyorum o kücük bedenden o sey nasil cikiyor ruhen cok yorgun oldum guzelce söylüyorum anlamak istemio cok kötüyüm
Tamamdır, o zaman ben bi evi gezeyim, ortalığı kurcalayayım, kuralları öğreneyimyok canım toplu yazıyoruz akşam saatlerinde.
Kahvaltı 07:00
..
...
ara 09:00
...
Öğle 13:00
..
..
Akşam 18:00
.. .
...
Su: şu kadar lt
Spor:
....
gibi yazıyoruz canım. Haydi bismillah50 olmadan bu yoldan dönmek yok o halde
Dikkatini dağıtma en kullanışlı yol benceYapma istigini derler yspmayincada etrafimdakiler laf ederler korkuyorum kizayimda
Aynen taamamm:)Tamamdır, o zaman ben bi evi gezeyim, ortalığı kurcalayayım, kuralları öğreneyim
Meleğim onu anladım da nasıl etiketleniyor tekniğini sormak istemistimHippocuğum takıma arkadaşlar çağırmış da ondan bahsediyorlar gelip tanışana kadar biz bilmediğimiz için kimleri etiketleyip ismini yazıyosun kimle konuşuyosun diye onu sordu inci
Canimsin gitme biyerlereeçok tatlıysak bize daha çok yaz o zaman
öğün atlama yemeğini ye abartmadan porsiyonunu az ye.
Ama spor mutlaka yap cezalısın lesli 3 mil 45 dk ellerinden öper. Yarın da ekmek ve karbonhidratlı gıda tüketmeyip sebze ve proteinle doyarsan hiçbirşey olmaz o aşureden
korktun demiiiiiiiiiiiii
Azılı miuuuuu
Oyyy umarım hayal kırıklığına sebep olmammm
heeeee canım önce @ işaretini yapıyosun sonra ismini yazıyorsun altta o kişinin ismi çıkıyor zaten ona tıklıyorsun tamam. Etiketlersen o kişiye bildirim gider ve senin yazdığından kesin haberdar olurMeleğim onu anladım da nasıl etiketleniyor tekniğini sormak istemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?