Ölçtür canım çok motive oluyor insan.yürüyordum canımbenim genelde açık oluyo ya kapatmıyorum
3 kilo yağ azalması harikaymış bende haftaya ölçüm yaptıracam
Bekliyoruz canım.. Katkım olduysa ne mutlu bana.Hepinize cook tsk ederim kızlar tek tek alıntı yapamadım basta anka kaptan olmak üzere burası iyi geldı bana kendime olan inancım tekrar gerı geldi tatil bitsin yine bol bol yazarım ınş hedefim 60 olmak :) :) hep diyorum Rabbim den hayırlısını istiyorum ınş ikıncı bebiş olursa farklı tabii
Canım bulantılar başladı mı. İlk hamileliğin nasıldı rahat mı geçti.kelekkarpuz kız ne yaptın haberlerini bekliyorum
Cok su ic cnminciakis altta görüyorum seni napıyorsun.
Bu arada kızlar yağ kas olçumu yaptırdım 66 kilo geldimAma oncekine göre yağ oranım 3 kilo azalmış kasım 1 kilo artmış. Odemim var bolcana. Emzirirken nasıl ödem atsak bilemiyorum.
Bunu nasil yapiorsunuz cnmyürüyordum canımbenim genelde açık oluyo ya kapatmıyorum
3 kilo yağ azalması harikaymış bende haftaya ölçüm yaptıracam
diyetisyene gidicem haftaya o yapıyor tartının var ama galiba diyetisyende ki daha doğru ölçerBunu nasil yapiorsunuz cnm
Kızımda 6. Haftadan sonra başlamıştı bulantım bunda daha başlamadı ama iki gündür süt zor içiyorum kokuyor çay da ama içmem lazım şimdilik böyle canım senin bitti mi ağrılarCanım bulantılar başladı mı. İlk hamileliğin nasıldı rahat mı geçti.
Hoşgeldin aramıza canım muhakkak Karatay yap hep sağlıklı hep kilo verdirici diğer konu benim de tiroit var canım biraz engel olsada sabır çok önemli canım burayı takip et birde takıma girersen daha süper olur motiven daha çok artarCanım bende emziriyorum. Bende diyetisyen gittiğimde 14 kilo odemin var demişti.Benim kilom coktu tabi.hala cokta ışte çabalıyorum zayıflamak için. karatay a başlayınca gidiyor zamanla. Limonlu su işe yarıyor abartmamak kaydıyla. Bende öyle oldu.
Evet günde 3 lt normal su 1 lt limonlu zencefilli su içiyorum.Cok su ic cnm
Bunu nasil yapiorsunuz cnm
Kızımda 6. Haftadan sonra başlamıştı bulantım bunda daha başlamadı ama iki gündür süt zor içiyorum kokuyor çay da ama içmem lazım şimdilik böyle canım senin bitti mi ağrılar
Bu hafta 3 gündür yapıyorum sporsuz olmuyor canım zorlama biraz daha iyice kendine gel bir sonra inş yaparsın yürüyüş yapBen burda olçen aktar var orda yaptırıyorum 2 seferdir. Bazı eczanelerde yapıyor.
İnşallah olmaz bunda canım. Rahat geçer inşallah. Geçmişti ağrılarım ama crunch yapayım dedim zorladım sanırım bu gün. Sen be zaman spora başlamıştın
Yok ameliyattan sonra ne zaman başladın demek istedim. 1-2 hafta daha yürüyüşle idare edeyim olmazsa.Bu hafta 3 gündür yapıyorum sporsuz olmuyor canım zorlama biraz daha iyice kendine gel bir sonra inş yaparsın yürüyüş yap
Evet sen zorlama yürüyüş yap sadece aynen daha sonra başlarsın sporaYok ameliyattan sonra ne zaman başladın demek istedim. 1-2 hafta daha yürüyüşle idare edeyim olmazsa.
Benim 90 kilom.3 aydır yapıyorum karatay.Aaaa sende mi karataycısın.Ben de Karataycıyım. Çok uyamasam da. de hep 1 lt suya limon karanfil zencefil katıyorum. Yemeklerden yarım saat önce içiyorum. Şimdi kaç kilosun sen.
Evet canım inşallah kurtulurum. Çok zor geliyor artık.iyilesmek istiyorum.Troid kiloyu çok etkiliyor diyorlar. Ama karatayla çok kurtulan var. İnşallah sen de kurtulursun canım Allah şifa versin.
Hosbulduk Sagolasin. Allah sana da sifa versin canım. İnşallah devam edeceğim. Benim hiç çalışmıyor 125 mg kullaiyorum. Ya sen ne durumdasin.Hoşgeldin aramıza canım muhakkak Karatay yap hep sağlıklı hep kilo verdirici diğer konu benim de tiroit var canım biraz engel olsada sabır çok önemli canım burayı takip et birde takıma girersen daha süper olur motiven daha çok artar
Ben 50 mg kullanıyorum canım 98 kilo ile bBenim 90 kilom.3 aydır yapıyorum karatay.
Afiyet olsun iyi fikir .
Evet canım inşallah kurtulurum. Çok zor geliyor artık.iyilesmek istiyorum.
Hosbulduk Sagolasin. Allah sana da sifa versin canım. İnşallah devam edeceğim. Benim hiç çalışmıyor 125 mg kullaiyorum. Ya sen ne durumdasin.
Insallah canim. Hep beraber zayiflayalim. Troidin kötü yani ne yersen hemen alıyorsun hep dikkat etmek lazım.Ben 50 mg kullanıyorum canım 98 kilo ile b
başlamıştım geçen yıl sonra araya bir sürü şey girdi burada 86 kilo ile başladık 1 ay oldu şimdi 82 kiloyum canım yaparsın sende inş
Olmaz mı canım sen almasaydın guruba şişmeye dvm ederdim :)Bekliyoruz canım.. Katkım olduysa ne mutlu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?