Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bekliyoruz canım.. Katkım olduysa ne mutlu bana.

Canım bulantılar başladı mı. İlk hamileliğin nasıldı rahat mı geçti.
Kızımda 6. Haftadan sonra başlamıştı bulantım bunda daha başlamadı ama iki gündür süt zor içiyorum kokuyor çay da ama içmem lazım şimdilik böyle canım senin bitti mi ağrılar

Hoşgeldin aramıza canım muhakkak Karatay yap hep sağlıklı hep kilo verdirici diğer konu benim de tiroit var canım biraz engel olsada sabır çok önemli canım burayı takip et birde takıma girersen daha süper olur motiven daha çok artar

Bunu nasil yapiorsunuz cnm

Ben burda olçen aktar var orda yaptırıyorum 2 seferdir. Bazı eczanelerde yapıyor.

Kızımda 6. Haftadan sonra başlamıştı bulantım bunda daha başlamadı ama iki gündür süt zor içiyorum kokuyor çay da ama içmem lazım şimdilik böyle canım senin bitti mi ağrılar

İnşallah olmaz bunda canım. Rahat geçer inşallah. Geçmişti ağrılarım ama crunch yapayım dedim zorladım sanırım bu gün. Sen be zaman spora başlamıştın

Bu hafta 3 gündür yapıyorum sporsuz olmuyor canım zorlama biraz daha iyice kendine gel bir sonra inş yaparsın yürüyüş yap

Aaaa sende mi karataycısın. Ben de Karataycıyım. Çok uyamasam da. de hep 1 lt suya limon karanfil zencefil katıyorum. Yemeklerden yarım saat önce içiyorum. Şimdi kaç kilosun sen.
Benim 90 kilom.3 aydır yapıyorum karatay.
Afiyet olsun iyi fikir .
Troid kiloyu çok etkiliyor diyorlar. Ama karatayla çok kurtulan var. İnşallah sen de kurtulursun canım Allah şifa versin.
Evet canım inşallah kurtulurum. Çok zor geliyor artık.iyilesmek istiyorum.

Hosbulduk Sagolasin. Allah sana da sifa versin canım. İnşallah devam edeceğim. Benim hiç çalışmıyor 125 mg kullaiyorum. Ya sen ne durumdasin.

Ben 50 mg kullanıyorum canım 98 kilo ile b
başlamıştım geçen yıl sonra araya bir sürü şey girdi burada 86 kilo ile başladık 1 ay oldu şimdi 82 kiloyum canım yaparsın sende inş

Ben 50 mg kullanıyorum canım 98 kilo ile b
başlamıştım geçen yıl sonra araya bir sürü şey girdi burada 86 kilo ile başladık 1 ay oldu şimdi 82 kiloyum canım yaparsın sende inş
Insallah canim. Hep beraber zayiflayalim. Troidin kötü yani ne yersen hemen alıyorsun hep dikkat etmek lazım.

Selam kizlar,

1 tane yumurta bulundu. Ama doktor ugrasmaya degmez dedi. Ici dolu mu belli degil. Donup cozulurse ne olur belli degil. Dollenir mi belli degil. Kafam cok karisti. Hastanein icinde oturuyorum iki saattir.

Embriyo donasyonuyla hamile kalabilirsin ancak dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…