Hayırlısı olsun canım. Ne demek bilmiyorum ama çaresi varsa rabbim de isterse olur allahın izniyle. Uzme canını. Sen evli miydin ben bekar sanıyorum seni.Selam kizlar,
1 tane yumurta bulundu. Ama doktor ugrasmaya degmez dedi. Ici dolu mu belli degil. Donup cozulurse ne olur belli degil. Dollenir mi belli degil. Kafam cok karisti. Hastanein icinde oturuyorum iki saattir.
Embriyo donasyonuyla hamile kalabilirsin ancak dedi doktor
Benim 90 kilom.3 aydır yapıyorum karatay.
Afiyet olsun iyi fikir .
Evet canım inşallah kurtulurum. Çok zor geliyor artık.iyilesmek istiyorum.
Yok bekarim. Problemin biri de o zaten. Yumurta bulunsaydi dondurulcaktiHayırlısı olsun canım. Ne demek bilmiyorum ama çaresi varsa rabbim de isterse olur allahın izniyle. Uzme canını. Sen evli miydin ben bekar sanıyorum seni.
Kuzumm devam edecek mi süreç yoksa sonlandırıldı mıYok bekarim. Problemin biri de o zaten. Yumurta bulunsaydi dondurulcakti
Ay ya evlen hemen en güzeli hemen çocuk yapYok bekarim. Problemin biri de o zaten. Yumurta bulunsaydi dondurulcakti
Çocuk içinde evlenilmez ki :/Ay ya evlen hemen en güzeli hemen çocuk yap
Ama nasıl olacak yoksa böyleÇocuk içinde evlenilmez ki :/
Bilemedim vallaAma nasıl olacak yoksa böyle
Allah yardimcin olsun. İnşallah herşey istedigin gibi olur.Selam kizlar,
1 tane yumurta bulundu. Ama doktor ugrasmaya degmez dedi. Ici dolu mu belli degil. Donup cozulurse ne olur belli degil. Dollenir mi belli degil. Kafam cok karisti. Hastanein icinde oturuyorum iki saattir.
Embriyo donasyonuyla hamile kalabilirsin ancak dedi doktor
Canım ben tam kurallarına uyuyorum. İki hafta ara vermek zorunda kaldım. Hastanede yattı bebeğim o günden beri kilo vermem durdu. Bir ay kadar aynı kilodayim. Toplamda 12 13 kilo verdim canım.3 aydır ne kadar verdin canım. Tam kurallarına uyuyor musun tebrik ederim.
İnşallah iyileşirsin tatlım. D vitaminine baktırdın mı. O da tetikliyor ya.
Canım hiç beğenmedim menünü. Bence çok yetersiz. Sabah kahvaltı yok. Öğle akşam sebze protein yok yeteri kadar. Çok eksik. Böyle zayıflarken kaslardan gider.yarın sabah yumurta peynir domates salatalık ile kahvaltı, öğle akşam sebzeli etli yemek bekliyorum menü de.Kaptanim menüm
Bugunlük erken kapatayim...
Sabah
1 bardak bitki cayim (kendime özel)
Uyanir uyanmaz ictim
1 fincanda türk kahvesi sekersiz
Öglen
1 biber dolmasi
5 tane sarma
2 bardak bitki cayim
Ara ögün
Yumurta domates salatalik tuzsuz
1 bardak bitki cayimdan
Aksamda
1 kase yagsiz yogurt ve zencefil
1 Litre su ama uyuyana kadar cay da icerim bir türk kahveside yaparim kendime sekersiz yine....
Sporda 20 dk kardiyo ugünde böyle olsun
Cnm bn et yiyemiyorum vejeteryanim tavuk bile cok zor yerim sadece mangalda onu yapmak ta ancak belki hafta sonlari burda kapi onunde bile yasak bina oldugu icin bizde hafta sonu havayi sicak bulsak yapariz arada...Canım hiç beğenmedim menünü. Bence çok yetersiz. Sabah kahvaltı yok. Öğle akşam sebze protein yok yeteri kadar. Çok eksik. Böyle zayıflarken kaslardan gider.yarın sabah yumurta peynir domates salatalık ile kahvaltı, öğle akşam sebzeli etli yemek bekliyorum menü de.
Geçmiş olsun canım nesi var bebeğin. Kaç aylık bu arada. Benim de biri 8 yaşında biri 7 yaşında biri 10 aylık 3 tane çocuk.Allah yardimcin olsun. İnşallah herşey istedigin gibi olur.
Canım ben tam kurallarına uyuyorum. İki hafta ara vermek zorunda kaldım. Hastanede yattı bebeğim o günden beri kilo vermem durdu. Bir ay kadar aynı kilodayim. Toplamda 12 13 kilo verdim canım.
Anladım canım. Mercimek falan yemeye çalış o zaman kaslarından gitmesinCnm bn et yiyemiyorum vejeteryanim tavuk bile cok zor yerim sadece mangalda onu yapmak ta ancak belki hafta sonlari burda kapi onunde bile yasak bina oldugu icin bizde hafta sonu havayi sicak bulsak yapariz arada...
Balikta buranin hic güzel degil yenilecek gibi degil oysaki balik cok sevrim
Aday var kuzum. Konustuk da. Ama bende yumurta yok ki. Adamin da cocuk hayallerini yikmayayimAy ya evlen hemen en güzeli hemen çocuk yap
Iki gun daha ilac kullanicam. Sonra olusan yumurtayi dondurcam. Bir tane ama napalim. Aralikta geldigimde tekrar yaptircam belki daha fazla yumurta bulunur.Kuzumm devam edecek mi süreç yoksa sonlandırıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?