Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hayırlısı olsun canım. Ne demek bilmiyorum ama çaresi varsa rabbim de isterse olur allahın izniyle. Uzme canını. Sen evli miydin ben bekar sanıyorum seni.

Kaptanim menüm
Bugunlük erken kapatayim...
Sabah
1 bardak bitki cayim (kendime özel)
Uyanir uyanmaz ictim
1 fincanda türk kahvesi sekersiz
Öglen
1 biber dolmasi
5 tane sarma
2 bardak bitki cayim
Ara ögün
Yumurta domates salatalik tuzsuz
1 bardak bitki cayimdan

Aksamda
1 kase yagsiz yogurt ve zencefil
1 Litre su ama uyuyana kadar cay da icerim bir türk kahveside yaparim kendime sekersiz yine....
Sporda 20 dk kardiyo ugünde böyle olsun

Allah yardimcin olsun. İnşallah herşey istedigin gibi olur.

3 aydır ne kadar verdin canım. Tam kurallarına uyuyor musun tebrik ederim.

İnşallah iyileşirsin tatlım. D vitaminine baktırdın mı. O da tetikliyor ya.
Canım ben tam kurallarına uyuyorum. İki hafta ara vermek zorunda kaldım. Hastanede yattı bebeğim o günden beri kilo vermem durdu. Bir ay kadar aynı kilodayim. Toplamda 12 13 kilo verdim canım.

Canım hiç beğenmedim menünü. Bence çok yetersiz. Sabah kahvaltı yok. Öğle akşam sebze protein yok yeteri kadar. Çok eksik. Böyle zayıflarken kaslardan gider.yarın sabah yumurta peynir domates salatalık ile kahvaltı, öğle akşam sebzeli etli yemek bekliyorum menü de.

Cnm bn et yiyemiyorum vejeteryanim tavuk bile cok zor yerim sadece mangalda onu yapmak ta ancak belki hafta sonlari burda kapi onunde bile yasak bina oldugu icin bizde hafta sonu havayi sicak bulsak yapariz arada...
Balikta buranin hic güzel degil yenilecek gibi degil oysaki balik cok sevrim

Geçmiş olsun canım nesi var bebeğin. Kaç aylık bu arada. Benim de biri 8 yaşında biri 7 yaşında biri 10 aylık 3 tane çocuk.

Anladım canım. Mercimek falan yemeye çalış o zaman kaslarından gitmesin

Kizlar moral bozukluguyla cozuttum. Burger king e gittim deyim siz gerisini anlayin
Berbat menum gelsin:
Sabah
Simit-pinar beyaz

Oglen:
Whopper menu
Sogan halkasi

O kadar. Daha ne olsun.

Bi tanecik yumurtam toplancak. Onun icin hareket de komple yasak. Agir tasimak, ziplamak, hoplamak , hizli bile yurume dedi doktor. Cuma bi kontrol daha var. Insallah ctesi alirlar ben de gundemimden cikartirim bu olayi.

Kuzumm devam edecek mi süreç yoksa sonlandırıldı mı
Iki gun daha ilac kullanicam. Sonra olusan yumurtayi dondurcam. Bir tane ama napalim. Aralikta geldigimde tekrar yaptircam belki daha fazla yumurta bulunur.

Kisaca,
Yumurtalari biriktirip ardindan da hazir oldugimda tupbebek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…