Pazartesi cuma tartılıyoruzHangi gün tartiya cikiyoruz
Tmm cnm. Saol Sıkı bir diyete basladim bakalim kac kilo vericem...merak edixorum cok az önce kardiyoda yaptim 10 daki hizli bir sekilde her kardiyo 1 dk araylaydi sonra yine yapicam offffffPazartesi cuma tartılıyoruz
Canım işte düzenli bir hayatım Yok inşallah en kısa zamanda gelirim ama buraya yazmayı düşünüyorum ctesi gününden itibaren düzenli olursam gelirimhoşgeldin canım. var evet ama sen kaçıyon sonra kaçmayacaksan gel
Tebrikler canim umarim kilonu saglikla korursun
Canım benimmmmmm
Canımm tebrik ederimmm
Teşekkür' ederim canım hep beraber kurtulacağız kilolarimizdan inşallah.beni daha çok sev miucan
vee karar verdim menğ yazmıcam izindeyim bananey...
aşure yeme cnm. . Acaip şişirir..
Bebeğe süt olsun diye yemek yemek çok büyük yanlış cnm. . Su iç bol bol. . Süt olsunu unutucaz.. yağ oluyo göbek oluyo. .
ama sağlıklı yemeliyiz gülbem..
Çok beklersin canım :))
Hoş geldin cnm. .
Ya işte çağırmak etiketleme. . Zayıflamak isteyeni çağırıyorum..
afiyet olsun cnm. . Zayıflama döneminde pirinç yemesek iyi olur. . Bide saatleri alalım çok önemli..
Senle takılabilir miyim accık??
Yaa öyle deme.. listede olmak zorunda değilsin. . Her zmn gel bi hatır sor selam ver..
Ne alemde kilo verme? ?
Gel cnm gel.. destek bizden sorulur..
kız acıkmadın mı??
Afiyet olsun cnm. .
mükemmel menüler var bugün hep..
imama bayıldı kızartma ddeğil mi? ? Bide ölçüleri yazsan ??
afiyet olsun cnm..
Hoşgeldin canım aramızaTeşekkür' ederim canım hep beraber kurtulacağız kilolarimizdan inşallah.
ohhh ne güzel öncelikle maşallah sonrada güle güle kirlet canım
Sağol canım. Sende hoşgeldin aramıza. Söylemedim sanırım.Günaydın kizlaaar
Dönmene çok sevindim ve iyi olmana da@anka_misali
Pazartesi ve cuma canım saat 12 ye kadar mutlaka tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz.Hangi gün tartiya cikiyoruz
Tmm cnm. Saol Sıkı bir diyete basladim bakalim kac kilo vericem...merak edixorum cok az önce kardiyoda yaptim 10 daki hizli bir sekilde her kardiyo 1 dk araylaydi sonra yine yapicam offffff
Canım işte düzenli bir hayatım Yok inşallah en kısa zamanda gelirim ama buraya yazmayı düşünüyorum ctesi gününden itibaren düzenli olursam gelirim
Günaydınnnlarrrrrr
Allah yardimcin olsun canım.ben yeni katıldım aranıza neyin var acaba.??Gunaydin kizlar,
Dua edin bana birazdan ultrasona giricem
Çok geçmiş olsun canim Allah sifa versin. Hasta olmak çok zor . umarım kısa sürede geçer. Benimde bebeğim rahatsızlandı 90'dan aşağı düsemiyorum.1 ay oldu Kilom aynı bir de.Troid ilacim az gelmiş düzelmedi onun da etkisi var. İnşallah vereceğiz kilolarimizi.Günaydin hanimlar,
Dün ögleden sonra ani ve siddetli bi mide agrisi ile eve geldim ve gece boyunca da kivrandim
Gecmisi de yeni okuyabildim.
Belimden dolayi olabilirmis ve dün fizyoterapistim üc dört gün agrili gecirebilecegimi söyledi
Bugün icin yemek de yapamadim acma pizza idare edicem öglen
Sabah 95,7 yi gördüm saka gibi
En son üc yil önce 95 görmüstüm..
Maşallah sana . Allah artırsın azmini.@MiuLego kuzumm Leslie 45 dk lığı yaptım şimdi
Sen ne yaptın
Canım bende emziriyorum. Bende diyetisyen gittiğimde 14 kilo odemin var demişti.Benim kilom coktu tabi.hala cokta ışte çabalıyorum zayıflamak için. karatay a başlayınca gidiyor zamanla. Limonlu su işe yarıyor abartmamak kaydıyla. Bende öyle oldu.inciakis altta görüyorum seni napıyorsun.
Bu arada kızlar yağ kas olçumu yaptırdım 66 kilo geldimAma oncekine göre yağ oranım 3 kilo azalmış kasım 1 kilo artmış. Odemim var bolcana. Emzirirken nasıl ödem atsak bilemiyorum.
Doğru söylüyorsun. benim Troid ilacı yetmedi her seferinde depresyon belirtilerini yaşıyorum. Çok zor bir durum.küçük bir değişim herşeyi etkiliyor.Bu arada kızlar uzun zamandır bende depresyon gibi bişey vardı farkındaysanız. Sürekli yorgundum. Safra kesesi gidince yeniden doğmuş gibi oldum. Gerçekten insanın vücudundaki küçücük bir sorun butun hayatını etkileyebiliyor. Dun de annemle butun evi temizledik. Odamın duvarı boyandı. Kendimi 0 km hissediyorum.
yürüyordum canıminciakis altta görüyorum seni napıyorsun.
Bu arada kızlar yağ kas olçumu yaptırdım 66 kilo geldimAma oncekine göre yağ oranım 3 kilo azalmış kasım 1 kilo artmış. Odemim var bolcana. Emzirirken nasıl ödem atsak bilemiyorum.
Aaaa sende mi karataycısın.Canım bende emziriyorum. Bende diyetisyen gittiğimde 14 kilo odemin var demişti.Benim kilom coktu tabi.hala cokta ışte çabalıyorum zayıflamak için. karatay a başlayınca gidiyor zamanla. Limonlu su işe yarıyor abartmamak kaydıyla. Bende öyle oldu.
Troid kiloyu çok etkiliyor diyorlar. Ama karatayla çok kurtulan var. İnşallah sen de kurtulursun canım Allah şifa versin.Doğru söylüyorsun. benim Troid ilacı yetmedi her seferinde depresyon belirtilerini yaşıyorum. Çok zor bir durum.küçük bir değişim herşeyi etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?