Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Teşekkür' ederim canım hep beraber kurtulacağız kilolarimizdan inşallah.

ohhh ne güzel öncelikle maşallah sonrada güle güle kirlet canım

Sağol canım kirlenmese keşke yaa .. Temizlik diye bişey olmasa hep temiz kalsa. Eşyalar işleri bitince yerlerine gitse. Bukaşıklar kendi yıkansa

Günaydın kizlaaar
Dönmene çok sevindim ve iyi olmana da @anka_misali
Sağol canım. Sende hoşgeldin aramıza. Söylemedim sanırım.
Hangi gün tartiya cikiyoruz
Pazartesi ve cuma canım saat 12 ye kadar mutlaka tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz.
Tmm cnm. Saol Sıkı bir diyete basladim bakalim kac kilo vericem...merak edixorum cok az önce kardiyoda yaptim 10 daki hizli bir sekilde her kardiyo 1 dk araylaydi sonra yine yapicam offffff

Harika
Ben de şimdi yuruyuşe çıktım 1,saat yürüdüm geldim

Canım işte düzenli bir hayatım Yok inşallah en kısa zamanda gelirim ama buraya yazmayı düşünüyorum ctesi gününden itibaren düzenli olursam gelirim

Tamam canım ayarla sen kendini

Harikasın canım yaa çok iyi verdin tebrik ediyorum.

Günaydınnnlarrrrrr

Gunaydin kizlar,

Dua edin bana birazdan ultrasona giricem
Allah yardimcin olsun canım.ben yeni katıldım aranıza neyin var acaba.??

Çok geçmiş olsun canim Allah sifa versin. Hasta olmak çok zor . umarım kısa sürede geçer. Benimde bebeğim rahatsızlandı 90'dan aşağı düsemiyorum.1 ay oldu Kilom aynı bir de.Troid ilacim az gelmiş düzelmedi onun da etkisi var. İnşallah vereceğiz kilolarimizi.

@MiuLego kuzumm Leslie 45 dk lığı yaptım şimdi
Sen ne yaptın
Maşallah sana . Allah artırsın azmini.

Canım bende emziriyorum. Bende diyetisyen gittiğimde 14 kilo odemin var demişti.Benim kilom coktu tabi.hala cokta ışte çabalıyorum zayıflamak için. karatay a başlayınca gidiyor zamanla. Limonlu su işe yarıyor abartmamak kaydıyla. Bende öyle oldu.

Doğru söylüyorsun. benim Troid ilacı yetmedi her seferinde depresyon belirtilerini yaşıyorum. Çok zor bir durum.küçük bir değişim herşeyi etkiliyor.

yürüyordum canım benim genelde açık oluyo ya kapatmıyorum
3 kilo yağ azalması harikaymış bende haftaya ölçüm yaptıracam

Aaaa sende mi karataycısın. Ben de Karataycıyım. Çok uyamasam da. de hep 1 lt suya limon karanfil zencefil katıyorum. Yemeklerden yarım saat önce içiyorum. Şimdi kaç kilosun sen.

Hepinize cook tsk ederim kızlar tek tek alıntı yapamadım basta anka kaptan olmak üzere burası iyi geldı bana kendime olan inancım tekrar gerı geldi tatil bitsin yine bol bol yazarım ınş hedefim 60 olmak :) :) hep diyorum Rabbim den hayırlısını istiyorum ınş ikıncı bebiş olursa farklı tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…