- 21 Ekim 2009
- 411
- 707
- 303
walla kaptanım çok dikkat ediorum açık büfeden nerdeyse elim boş dönüyorum ne ekmek ne tatl ı ne meşrubat ablam yılda 1hafta geliyoruz yer dio ama nooo diorum planka ara wermiorum ekşi ggeliooo inşalaaalaaahHiç diyetteyken tatile gitmedim ama şimdi gitsem salarım diyeti falan. :)) kaç kere tatile çıkılıyor. Ama sen dikkat edebiliyorsan et tabii uyma kaptana. Dediğini yap yaptığını yapma
Cnm plankin faydasi varmiwalla kaptanım çok dikkat ediorum açık büfeden nerdeyse elim boş dönüyorum ne ekmek ne tatl ı ne meşrubat ablam yılda 1hafta geliyoruz yer dio ama nooo diorum planka ara wermiorum ekşi ggeliooo inşalaaalaaah
Ok. Hafızaya aldım.
Cecil, örgü? Bunlar olur mu?
adananin lavasi var miydi kuzum? gayet iyi benceMenüm
Sabah yarim simit cay
Ogle adana kebap ayran salata
Aksam yogurt
Acikirsam meyve yerim
Su 2litre
Spor 30 dk leslie
Neden canım??
Tabiki yoktu tatlima
adananin lavasi var miydi kuzum? gayet iyi bence
Bugünkü Menü
Sabah 11.00
1 bardak limonlu şu
Kahvaltı 12.00
Yarım ev yapımı poğaça
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
Ara 15.00
1 elma
Akşam 18.00
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Spor: 695 bölgesel hareket
130 wall sit
500 ip atlama
Su:2lt simdilik
Kızlar her başladığımda sorun çıkıp devam edemediğim squat programım var. Yarın tekrar başlıyorum. Var mı eşlik etmek isteyen. Eşlik edecekler beni etiketlesin 1. Sayfaya ekleyeyim yarın isminizi. Yarın yep yeni bir sayfa açacağız takımda inşallah.
Kurban bayramına 20 gun var zorlarsak 3-4 kilo verebiliriz sanırım. Bol sporla destekleyerek de daha fazla gitmiş gibi sıkılaşırız
Iyi geceler kizlar yarin cok guzel bir kilo bildirimi ile gelicem bekleyin beni
Tamam canım sensiz squat olmaz zatenbeni ekle kaptan. yarin baslayamam ama. 2 gune yumurtam alincak insallah. ondan sonra baslarim.
anlıyorum canım belki miu gelir ya @MiuLegoSelam canım
Ya ben miu ve hippoya çok üzüldüm, o yuzden bugun pek giresim gelmedionlari burada görmeyince moralim bozuluyor
Ben varimbeeeeeeennnnKızlar her başladığımda sorun çıkıp devam edemediğim squat programım var. Yarın tekrar başlıyorum. Var mı eşlik etmek isteyen. Eşlik edecekler beni etiketlesin 1. Sayfaya ekleyeyim yarın isminizi. Yarın yep yeni bir sayfa açacağız takımda inşallah.
Kurban bayramına 20 gun var zorlarsak 3-4 kilo verebiliriz sanırım. Bol sporla destekleyerek de daha fazla gitmiş gibi sıkılaşırız
Tamam canım sensiz squat olmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?