Beni de alaydin yanına. Valla benimde bi gidesim var ama ne zaman .Moralim bozuldu attım kendimi yollara 2 saat falan yürüdüm. Yemek de yiyemedim.
Beni de alaydin yanına. Valla benimde bi gidesim var ama ne zaman .Moralim bozuldu attım kendimi yollara 2 saat falan yürüdüm. Yemek de yiyemedim.
Benim de annem var ya çocukları ona bıraktım öyle. Yoksa nerdeeee öyle canım sıkıldı çıkıp yürüyeyim lüksüBeni de alaydin yanına. Valla benimde bi gidesim var ama ne zaman .
Bu analar çeker ne çekerse fedakar vefali. Allah basimizdan eksik etmesin.Benim de annem var ya çocukları ona bıraktım öyle. Yoksa nerdeeee öyle canım sıkıldı çıkıp yürüyeyim lüksü
Benimkiler istanbulda senede 1 kere geliyorlar. Senin yakın mı.Bu analar çeker ne çekerse fedakar vefali. Allah basimizdan eksik etmesin.
Ben pro değilim ya göremiyorum kim aktif boş bırakma mezun olacağım diyeIste yogundum bugün canim arada girip okudum ama mesajları
Yakın haftada bir anca görüşürüz işteyken yazları değişiyor.çocuklara kayinvalidem bakar. 2 si krese gidiyor bir bebek kalır onunla.Benimkiler istanbulda senede 1 kere geliyorlar. Senin yakın mı.
İyi ya ne güzel. Yardımı dokunur sıkışınca gidersin. Çok pişman oldum ben uzak evlendiğime..Yakın haftada bir anca görüşürüz işteyken yazları değişiyor.çocuklara kayinvalidem bakar. 2 si krese gidiyor bir bebek kalır onunla.
Yine çok az. Doyuyor musunuz gece midenizden sesler gelmiyor mu :)Bugünkü Menü
Sabah 11.00
1 bardak limonlu şu
Kahvaltı 12.00
Yarım ev yapımı poğaça
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
Ara 15.00
1 elma
Akşam 18.00
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Spor: 695 bölgesel hareket
130 wall sit
500 ip atlama
Su:2lt simdilik
Yok gelmiyo ya :) hele ki yarın tartı günüyse demek kiYine çok az. Doyuyor musunuz gece midenizden sesler gelmiyor mu :)
Selam canımtevafuk55 kuzum nerelerdesin
bence süper menü zaten 3 çocukla bol efor mis gelsin eksilerCanım bebegim 15 aylık kanında mikrop vardı geçti çok şükür.
Benim de.3.çocuğum var. Biri 5 biri 4 yaşında ve biri de 15 aylık. Hayat bir saniye bile bosluksuz geçiyor. Buraya bebeği emzirirken yazabiliyorum.oturdugum an o an çünkü. Geri kalan zamanda ne yaptığımı bilemiyorum. Ev işi bulaşık yemek yoğun geçiyor.
Bugünkü menum
2 yumurta kıymalı
4 zeytin
Bol peynir
Salatalık
Domates
Biber
Çay
Ara 2 yeşilçay
Akşam
Bir karniyarik
1 tabak kalp kavurma
Marul salata
Az pey.ir ve çay.
2 soda
1 saat yürüyüş
bencede bende inanılmaz bir irade ile hiç tatlı yemeden atlattım 2 günü lütfen ewe döndüğüüüümde bi karşılığı olsuuunİradeli olmak en güzeli sonucunu görünce daha da hırslanırsın
anaa ne ki acep işte benim gibi sıpası yüzünden wakti olmayanlara hitap eden bişeyKizlar bir program indirdim 10 dk acayip terletiyo
Evet çok sAOL cnmAaa üniversiteyi mi kazandı hayırlı olsun canım.
Cnm ücretsiz günlük egzersiz yaz markette görürsün zaten cok güzel ve hatta mükemmelanaa ne ki acep işte benim gibi sıpası yüzünden wakti olmayanlara hitap eden bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?